get to know
دانستنیها و مطالب علمی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان get to know و آدرس matalebeelmi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





برخی از مواد غذایی سبب ایجاد مسمومیت می شوند و افراد حین مصرف آن ها باید مراقب باشند و احتیاط کنند.

ريواس : 
اگرچه ساقه آن سرشار از آنتي اکسيدان و کلسيم است اما ريشه و برگ هاي آن حاوي اسيداکساليک است که حتي مصرف کم آن حالت تهوع، استفراغ و ضعف ايجاد مي کند. مصرف آن به کبد و کليه آسيب مي رساند. بنابراين ريشه و برگ هاي آن را مصرف نکنيد و ساقه آن را کاملا بپزيد.

سيب زميني : همه انواع سيب زميني مسموم کننده نيست اما وقتي سيب زميني خام بيش از حد در معرض نور قرار مي گيرد، ماده شيميايي سمي به نام سولانين توليد مي کند که باعث حالت تهوع مي شود. «سولانين» باعث سبز شدن لايه سطحي سيب زميني مي شود. با کندن جوانه ها و برداشتن قسمت سبز سيب زميني، مصرف آن اشکالي ندارد. سيب زميني ها را در يک مکان خنک نگه داريد.

دانه بعضي از ميوه ها : برخي دانه ها و تخم ها از جمله سيب درختي، گلابي، انبه، زردآلو، شليل و گيلاس حاوي ماده شيميايي و سمي به نام آميگدالين است که به ماده سمي ديگري به نام هيدروژن سيانيد تبديل مي شود. مقدار زياد اين سم مي تواند ناراحتي هاي متعددي از جمله سردرد، صرع، حالت تهوع، استفراغ، افزايش ضربان قلب و فشارخون ايجاد کند. البته در صورت نجويدن و باز نشدن هسته خطر مسموميت ايجاد نمي کند و دفع مي شود. در صورت مصرف يک يا ۲عدد جاي نگراني وجود ندارد.

قارچ هاي وحشي : اگرچه قارچ هايي که در سوپرها عرضه مي شود کاملا بي ضرر است اما آن نوعي که به صورت وحشي در محيط زيست رشد مي کند،ممکن است سمي باشد. هزاران نوع مختلف از اين قارچ ها وجود دارد و به سختي مي توان قارچ هاي مضر را تشخيص داد. اين قارچ هاي سمي، باعث اسهال و استفراغ مي شود.

لوبياقرمز : لوبياي خام حاوي سمي به نام لکتين است که باعث ناراحتي معده ومسموميت مي شود. بنابراين قبل از پخت، لوبيا را به مدت ۵ساعت در آب خيس کنيد و آب را دور بريزيد. سپس به مدت ۱۰دقيقه بجوشانيد و آب آن را نيز دور بريزيد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیاراد
[ شنبه 31 خرداد 1393 ] [ 11:14 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد با تغییرات ژنتیکی در میوه ها می توان مقدار آن ها را بزرگ کرد و میزان ویتامین های آن ها را افزایش داد.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

سالانه 700،000 کودک در سراسر جهان  به علت  کمبود ویتامین A می میرند. بسیاری از این کودکان در کشورهای شرق آفریقا مانند اوگاندا زندگی می کنند و دانشمندان با ساخت نوعی موزهای رنگی زرد رنگ که گوشت آنها نارنجی رنگ است توانستند میزان ویتامینA را در برخی از میوه ها افزایش دهند.

از آنجا که موز در حال حاضر بخش مهمی از رژیم غذایی در بسیاری از کشورهای آفریقایی شرق به حساب می آید بنابراین بهبود در موز  می تواند  تاثیر گذار بر سلامت مردم باشد.

گفتنی است،دانشمندان با تزریق مایعاتی به درون درختچه های این میوه ها و با تغییر ژن آن ها توانستند میوه هایی در سایز و ابعاد مختلفی به وجود آورند که میزان ویتامین های آن ها بالاتر از میوه های عادی و معمولی است.

این دانشگاه انتظار دارد که دولت اوگاندا با تصویب قانون اجازه  دهد با تجاری سازی محصولات اصلاح شده ژنتیکی در ظرف شش سالآینده بتوانند میزان ویتامین های میوه ها را افزایش دهند.

 

 









موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیاراد
[ پنج شنبه 29 خرداد 1393 ] [ 11:53 ] [ Admin ]

شايد از اين عنوان تعجب کنيد و با خودتان بگوييد که مگر مي شود يک بازی پر انرژی هوش کودک را کم کند؟ بله امکان دارد و مطالعات جدید نشان می دهند بازی هایی که مغز و جمجمه در آن در کمین خطر هستند موجب کم هوشی کودکانتان می شود.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند کودکان هنگام بازی فوتبال باید از فشار بیش از اندازه به سر خود یا زدن ضربات زیاد به توپ جلوگیری کنند، زیرا در صورتی که مستعد ناهنجاری‌های عروقی در سیستم‌ مغزی خود باشند دچار عوارض وخیمی خواهند شد.

بررسی ها نشان می دهندففوتبال از بازی های پرخطر برای کودکان سنین پایین است زیرا جمجمه و مغز آن ها به هنگام برخورد با ضربات توپ منجر به آسیب های شدیدی می شود که به نوبه خود سهم زیادی در کاهش هوش کودکان دارد.

گفتنی است، بوالدین باید در نظر داشته باشند کودکانشان از توپ‌ها و وسایل استاندارد در هنگام ورزش استفاده کنند و از تکرار بیش از حد یک حرکت و فشار بیش از اندازه به سر در اثر تکرار یک ضربه خاص جلوگیری کنند تا از آسیب دیدگی‌ آنها مخصوصا از ناحیه حساسی مانند سر جلوگیری شود.

رشته های ورزشی زیادی وجود دارد که کودکان دائما باید با توپ های سنگین ارتباط داشته باشند که والدین قبل از ثبت نام کودکانشان حتما باید سیتم مغزی او را تحت ببرسی قرار دهند و در صورت داشتن هرگونه مشکلی از ثبت نام او در چنین کلاس هایی خودداری کنند.

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیورزشی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادفوتبالکلاستابستانی
[ چهار شنبه 28 خرداد 1393 ] [ 21:18 ] [ Admin ]

براساس تحقیقات انجام شده مردان در مقایسه با زنان به اثرات کافئین حساس ترند و بدنشان بیشتر به آن واکنش نشان می دهد.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

اگرچه مقدار متوسط کافئین ضرر خاصی ندارد اما مصرف بیش از حد آن تأثیرات ناخوشایندی برای زنان به همراه دارد و موجب نرمی استخوان ها و ضعف و لرزش اندام های بدن می شود.

بررسی ها نشان می دهند کافئین موجب می شود خون بیشتری در بدن مردان به گردش دربیاید و میزان رشد موها چندین برابر شود این در حالی است که کافئین موجود در قهوه و نوشیدنی ها موجب تداخل در هورمون های زنان می شود و اثرات نامطلوبی را به همراه دارد.

گفتنی است،دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی زنان و مردان دریافتند مغز مردان هنگام نوشیدن قهوه و نوشیدنی های کافئین دار تا حد زیادی آرام می شود در حالیکه میزان خشونت ها و حالت های عصبی در زنان افزایش می یابد.

نتایج مطالعات نشان می دهند،میزان نوشیدن مواد کافئین دار نباید بیشتر از 8 لیوان در روز باشد زیرا موجب به وجود آمدن مشکلاتی از جمله تپش قلب،خستگی طولانی مدت،بی خوابی و حمله های میگرنی خواهد شد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادCaffeineکافئیناعصاب
[ چهار شنبه 28 خرداد 1393 ] [ 20:16 ] [ Admin ]

مطالعات جدید نشان می‌دهد گیلاس و زردآلو از میوه‌های پرطرفدار تابستانی محسوب می‌شوند که مصرف زیاد آنها باعث بالا بردن ناگهانی قند خون می‌شود.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

تحقیقات جدید نشان می‌دهند مصرف 6 عدد گیلاس در روز باعث می‌شود پوست سلامت و شادابی خود را حفظ کند اما مصرف زیاد آن به ویژه برای دیابتی‌ها و سالمندان موجب حال تهوع، دل پیچه خواهد شد. 
 
گفتنی است، مصرف گیلاس و زردآلو برای کودکان بسیار باید کم باشد زیرا برای هضم و دفع آنها افراد نیازمند سیستم گوارشی بسیار قوی هستند و از آنجاییکه کودکان سیستم گوارشی ضعیفی دارند نمی‌توانند به راحتی آنها را هضم کند. 
 
همچنین مطالعات جدید نشان می‌دهند، مصرف روزانه تعداد مشخصی از این میوه‌ها در کودکان و بزرگسالان هیچگونه مشکلی ایجاد نمی‌کند اما زیاده‌روی در مصرف آنها موجب کم آبی بدن و دفع مواد مغذی از درون بدن می‌شود. 
 
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، دیابتی‌ها و افرادی که سابقه مشکلات گوارشی دارند باید از حداقل این میوه‌ها در طول روز استفاده کنند.
 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادfruitcherryApricothospitalبیمارستانخونقندقند خونزردآلوزرد آلوگیلاس
[ چهار شنبه 28 خرداد 1393 ] [ 20:4 ] [ Admin ]
[ چهار شنبه 28 خرداد 1393 ] [ 11:20 ] [ Admin ]

مطالعات جدید نشان می دهد ورزشکاران می توانند برای تسکین و آرامش عضلات خود آب هندوانه بنوشند.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

دکتر علی رادمرد متخصص طب ورزشی و داخلی گفت: آب هندوانه با خواص آنتی اکسیدانی بالا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و حجم پروتئین در ماهیچه ها را افزایش می دهد 

که مصرف آن برای بهبود عملکرد ورزشکاران بسیار مفید است. 

 
وی افزود: همچنین این نوشیدنی مفید،درد عضلات پس از انجام حرکات ورزشی سنگین در باشگاه را کاهش و انر‍ژی می دهد. 
 
 این متخصص طب ورزشی اظهار داشت: ترکیبات طبیعی موجود در آب هندوانه سریع تجزیه می شوند و در نتیجه باید آن را تازه میل کرد.

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیهورزشی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادآبهندوانهآب هندوانهورزشکارورزشکارانآنتیاکسیدانآنتی اکسیدانسیستمایمنیسیستم ایمنیعضلات
[ سه شنبه 27 خرداد 1393 ] [ 12:16 ] [ Admin ]

اگر چه پختن غذا برخی مواد سمی را کاهش می دهد اما در صورتی که از روش های نادرست طبخ استفاده کنیم مواد سمی زیادی ایجاد می شود.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

روغن های متفاوت دارای نقطه دود تفاوتی نیز هستند نقطه دود که بوی تندی دارد روغن شروع به تجزیه خون نی کند و گلیسرول اسیدهای چرب موجود در روغن به آکرولیئن تبدیل می شود. 
 
بررسی ها نشان می دهند، روغن زیتون به دلیل اینکه نقطه دود نسبتا پایینی دارد برای سرخ کردن مناسب نیست و از روغن کنجد نیز بهتر است برای پخت های سطحی، انواع سالاد و... استفاده کنیم. 
 
در هنگام سرخ کردن مواد غذایی در داخل روغن نمک اضافه کنیم چرا که موجب کاهش نقطه دود روغن شده و سبب ایجاد مواد سمی و سرطان زا می شود. 
 
 نتایج مطالعات نشان می دهند، هنگامی که نمک به غذای هنگام سرخ کردن اضافه می کنیم نقطه و دود آن بسیار بالا می برد و در حین آشپزی باعث سوخته شدن چشم ها می شود و از این درجه حرارت مطلوب سرخ کردن مواد غذایی 170 تا190 درجه سانتی گراد است و بهتر است نقطه دود روغنی که مصرف می کنیم حدود 20 دقیقه بالاتر از درجه مطلوب سرخ کردن باشد. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادروغنسرخکردنیسرخ کردنینمکسم
[ سه شنبه 27 خرداد 1393 ] [ 10:46 ] [ Admin ]

اگر این تابستان قصد رفتن به استخر‌های عمومی را دارید و در عین حال نگران بیماری‌های قابل انتقال از آب هستید، حتما این مقاله را بخوانید تا را راه‌های جلوگیری از انتقال بیماری‌ها آشنا شوید.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

انواع مختلفی از بیماری‌های عفونی مانند "شیگلا وای کولای" از جمله عفونت‌هی میکروبی است که می‌تواند وارد آب شده، شخص را درگیر کند. از طرف دیگر هم اگر شخصی مبتلا به حصبه باشد تا مدت‌ها پس از بهبود می‌تواند این میکروب را از طریق آب استخر به دیگران انتقال دهد، یعنی اگر این میکروب به مقدار کافی از طریق بلعیدن آب وارد بدن شود، می‌تواند شخص را درگیر سازد و این بیماری یکی از شایع ترین بیماری‌های تابستانی است و با مواد ضد عفونی کننده نیز از بین نمی‌رود. 
 
عفونت‌های ویروسی مانند هپاتیت و یا HIV از طریق شنا کردن در آب منتقل نمی‌شود و ثابت شده است این ویروس‌ها در برابر مواد ضد عفونی کننده و اشعه آفتاب بسیار حساس هستند و سریع از بین می‌روند و انتقال آن‌ها از طریق دفع صورت می‌گیرد، بنابراین اگر فرد مبتلا این موارد را رعایت نکند، می‌تواند آن را وارد آب کند و ممکن است شخص با بلعیدن آب یا از طریق جذب مخاط بینی و چشم را وارد بدن خود کند. 

 

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیورزشی
برچسب‌ها: دفعHIVAradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادشنااستخرحصبهایدزهپاتیت
[ سه شنبه 27 خرداد 1393 ] [ 10:36 ] [ Admin ]

از آنجا که روغن های گیاهی نسبت به روغن های جامد برتری دارند از نظر سلامت هم برای افراد مناسب تر هستند و توصیه تغذیه ای این است که تمام روغن های مایع گیاهی در الگوی مصرف خانواده باشند.

______________________________________________________________________________________________________________________________________-

وقتی خانواده ای برای یک یا چند هفته از روغن کانولا استفاده می کند، باید دفعه بعد از روغن سویا، ،روغن آفتابگردان یا روغن ذرت استفاده کند و در واقع در انتخاب روغن های مایع گیاهی مصرفی خود چرخش ایجاد کنند.

بعضی از روغن های مایع مثل آفتابگردان ، روغن بذر کتان و روغن کانولا اسید چرب غالب شان اسید چرب امگا3 است، بعضی روغن ها مثل روغن پنبه دان و روغن ذرت بیشتر امگا6 دارند و بعضی دیگر مانند روغن زیتون اسید چرب غالبش اسید چرب امگا9 است و همه این اسیدهای چرب ربای بدن ضروری هستند.

بنابراین باید همه گروه های اسید چرب امگا3،امگا6 و امگا9 در برنامه غذایی افراد گمجانده شوند.بر اساس دانش روز در حال حاضر مناسب ترین و سالم ترین روغن برای مصرف خوراکی روغن زیتون است که حاوی مقادیر زیادی از اسید چرب امگا9 است که برای سلامت بسیار مفید است.

یک فرد سالم می تواند از تمام روغن های گیاهی به صورت متعادل استفاده کند و هیچ منعی در مصرفشان برای افراد سالم وجود ندارد مگر برای افرادی که دچار بیماری های قلبی عروقی و چربی خون هستند.

 

 

yjc


برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادoilروغنچربی
[ دو شنبه 26 خرداد 1393 ] [ 19:33 ] [ Admin ]

عوامل بسیار زیادی در کم شدن دید چشم اثر می گذارد. اگر میخواهید همیشه چشمانی سالم و زیبا داشه باشید این ۱۰ کاری که در ادامه مطلب از آنها نام برده شده را هرگز انجام ندهید

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادچشمضعیف
ادامه مطلب
[ دو شنبه 26 خرداد 1393 ] [ 19:31 ] [ Admin ]

اگر خودتان و قیافه تان را دوست دارید شب ها قید نوشیدنی های دارای مواد افزودنی، نوشابه و امثال اینها را بزنید و به جای آن ها تا می توانید آب بخورید.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________-


برای بهتر شدن قیافه این روزها به جز انواع و اقسام جراحی ها از کوچک کردن گوش گرفته تا جلو آوردن فک و عقب بردن چانه و از این دست ماجراها،آب را به برنامه غذایی روزانه تان اضافه کنید.

بررسی ها نشان می دهند، اکسیژن از طریق خون به عضلات منتقل می شود. در صورت نرسیدن اکسیژن به خون، عضلات اسیدلاکتیک ترشح می کنند که گرفتگی عضلانی به وجود می آورد. آب کافی یعنی تامین اکسیژن خون،و کمبود آب به معنای نرسیدن اکسیژن به اعضای بدن به ویژه پوست و مو است.

 مصرف منظم آب به مغز کمک می کند تا دمای بدن را کنترل کند. برای حفظ رطوبت چشم ها، بینی و دهان، بدن به آب نیاز دارد. آب علاوه بر نرمی مفاصل، از اعضای بدن محافظت می کند.زمانی که پوست شما آب دار باشد، شما جوانتر به نظر خواهید رسید. آب کمک می کند که بافت های پوست مجددا ساخته شوند، پوست مرطوب شود و الاستیسیته آن افزایش یابد.

نتایج مطالعات نشان می دهند، آبی که وارد بدن می شود، باعث می شود که مواد سمی و مواد زائد از بدن شسته شود و از بدن خارج گردد. اگر بدن شما دچار کمبود آب شود، پس کلیه ارگان های حیاتی بدن شما خسته خواهند شد و در نهایت شما نیز خسته می شوید و چهره تان جوانی قبل را نخواهد داشت.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادآب
[ دو شنبه 26 خرداد 1393 ] [ 19:28 ] [ Admin ]

حتما می دانید ژن و محیط دو عاملی هستند که نقش زیادی در تربیت فرزندان شما دارند اگر بخواهیم عوامل محیطی مثل مدرسه و مهد کودک را بیشتر از همه تاثیر گذار بدانیم هیچ گزینه ای بهتر و موثر تر از شما والدین در بالا بردن هوش فرزندانتان ندارید.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

قبل از هرچیز باید از دوران رشد طلایی مغز آگاه باشید که این دوران دو سال زندگی فرزندانتان را شامل می شود. اگر بدانید که مغز اسفنجی کودکتان در 2 سال اول زندگی اش با چه  مهارتی 

اطلاعات را به سمت خودش جذب می کند مطمئنا وقت زیادی صرف شکوفا کردن آن می کنید.

مهارت های زبانی تنها یک توانایی منحصر به فرد کودکان در این سن است که اگر این مهارت را در کودکی بپرورانیم کمک زیادی به هوش او کرده ایم. تا می توانید با فرزندتان صحبت کنید و دامنه لغات او را روز به روز بیشتر کنید چون با این کار درست روی نقاط حساس و کلیدی تقویت هوش دست گذاشته اید.

کودکان علاقه مند به ریتم و موزیک های آرامش بخش هستند و اگر بتوانید  حتی لوس ترین و لجباز ترین بچه ها را هم می شود آرام کرد و اگر بتوانید در همین سنین کم این اشتیاق و میل کودکانه را به درستی هدایت کنید موفق شده اید که سلول های خاکستری فرزندتان را به تکاپو و حرکت بیندازید تا از حالتی معمولی به سطحی بالاتر برسند.

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادمغزدورانطلاییرشدسالbrain
[ دو شنبه 26 خرداد 1393 ] [ 19:12 ] [ Admin ]

مخلوط لیموترش با آلوئه ورا و ماساژ آن با پوست می تواند پوست را از حالت خستگی نجات دهد و برق خاصی در پوست به وجود بیاورد. 
 
بررسی ها نشان می دهند، لیموترش حاوی اسید سیتریک است که می تواند لکه ها و جوش ها را از روی پوست از بین ببرد و مطالعات نشان می دهند که آلوئه ورا و لیموترش می تواند چین و چروک های پوست را پس از مدت کوتاهی از بین ببرد. 
 
گفتنی است، گلاب نیز از دیگر گزینه هایی است  که قبل از مهمانی برای شفاف کردن پوست تان می توانید از آن استفاده کنید، گلاب همچنین به عنوان پاک کننده آرایشی نیز برای پوست های چرب می تواند مورد استفاده قرار گیرد. 
 
نتایج مطالعات نشان می هند، لیموترش را نباید برای  کبودی زیر چشم ها استفاده کرد زیرا موجب نازک شدن و ایجاد حساسیت در این قیمت از پوست می شود. 

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادلیموترشلیمو ترشآلوئه زراپوستصاف
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 21:19 ] [ Admin ]

عده زیادی از باغداران برای افزایش مدت ماندگاری توت فرنگی ها به آن سم می زنند و معمولا چنین توت فرنگی هایی باعث به خطر افتادن سلامتی می شوند.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

توت فرنگی از میوه هایی است که برای جلوگیری از پوسیدگی و از بین رفتن محصول به ان سم و مواد قارچ کش می زنند و 

سپس روانه بازار می کنند این در حالی است که این سم ها و کود های شیمیایی باعث می شود سلامت مصرف کنندگان آن به خطر بیفتد..

بررسی ها نشان می دهند، از آنجا که سطح توت فرنگیدارای خلل و فرج فراوانی است و پوست یکنواختی ندارد، سموم دفع آفاتی که برای پرورش این میوه به کار برده می ‌شود، به راحتی در آن نفوذ کرده و باقی می ‌ماند و به راحتی نیز از آن خارج نمی ‌شود. از این رو، شستن این میوه با آب خالی نمی‌ تواند سموم را از روی آن پاک کند، لذا باید باغداران و تولید کنندگان این میوه استانداردهایی را همواره مد نظر داشته باشند.

گفتنی است، شاید فکر کنید می ‌توان با استفاده از مواد ضد عفونی‌ کننده در هنگام شست و شوی میوه ها ، تا حدودی از میزان این سموم کاست، اما  مواد شوینده و ضد عفونی‌ کننده برای از بین بردن میکروب‌ها و انگل‌ها مفید هستند و نمی ‌توانند سمومی ‌را که تا حدودی در بافت میوه نفوذ کرده است، از بین ببرند. علاوه بر این، استفاده از این ترکیبات و یا قرار دادن طولانی مدت توت فرنگی ‌ ها در آب به دلیل نداشتن پوست محافظ، می‌ تواند بافت میوه را متلاشی کرده و این ترکیبات شیمیایی نیز به بافت میوه نفوذ کنند،

نتایج مطالعات نشان می دهند، در میان میوه های تابستانی توت فرنگی جزو میوه هایی است که باید در نگهداری و هنگام مصرف آن توجه بسیاری کرد و در شست و شوی آن حتما نکات زیادی را رعایت کرد. 

 

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادتوتفرنگیتوت فرنگیسمخوشمزه
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 21:5 ] [ Admin ]

استفاده از سرم درمانی گاهی باعث تهدید جان فرد می‌شود و وضعیت فرد را بحرانی و اورژانسی می‌کند و حتی باعث مرگ فرد نیز می‌شود.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

اگر فشار خون فردی بالا باشد، تجویز سرم به خصوص سرم قندی خطرناک خواهد بود، زیرا مایع دریافتی می‌تواند وارد ریه شد، باعث وارد شدن به مغز شود و سکته مغزی را به وجود بیاورد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، الکترولیت‌های موجود در مایعات بدن جزء عناصر شیمیایی هستند که از سدیم، پتاسیم، کلسیم و یون‌های هیدروژن تشکیل شده‌اند و گاهی بدون نیاز به سرم می‌توان فرد را به حالت قبلی خودش باز گرداند. 

 
گفتنی است، در مواقعی که خونریزی،استفراغ و یا سوختگی شدید باشد، فرد نیاز به سرم درمانی پیدا می‌کند، در غیر این صورت در هنگام سوء تغذیه، شکستگی، بی حالی، کسالت و... فرد با تغییر حالت خود و مصرف مواد قندی و شیرین می‌تواند از نیاز به سرم درمانی منع شود. 
 
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، دانشمندان در تلاش‌اند تا با شیوه‌های نوین سرم درمانی را از حالت تزریقی خارج کنند و به صورت قرص و یا شربت برای بیماران تجویز کنند. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادسرمموکلسیمپتاسیمسدیمیونهیدروژناستفراغسوختگیخونریزیمرگخودسرانهبی رویه
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 13:38 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف یک لیوان آب ولرم همراه با عسل و لیمو برای حفظ سلامتی بسیار مفید است.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________



برخی معتقدند که مصرف این نوشیدنی جادویی سبب شکسته شدن توده های چربی در بدن می شود و به نوعی این محصول  تصفیه کننده سیستم لنفاوی بدن است. 

 
بررسی ها نشان می دهند، با مصرف این نوشیدنی به صورت ناشتا در جمع می توانید سیستم ایمنی را بهبود بخشید زیرا لیمو حاوی آنزیم هایی است که باعث هضم تمام مواد باقی مانده از روز قبل از درون بدنتان می شود. 
 
گفتنی است، همچنین در مواقعی که احساس خستگی و کسالت می کنید از این محصول استفاده کنید زیرا حاوی مواد انرژی دهنده بدون کالری است. 
 
نتایج مطالعات نشان می دهند، موجود در این محصول سیری در شما ایجاد می کند و مخلوط عسل با آب در کاهش وزن بسیار موثر است. 
 
آب لیمو خون را تصفیه می کند و قدرت پاکسازی پوست را نیز افزایش می دهد و در تقویت کلاژن نیز موثر است. 

 

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادلیموآبولرمآب ولرمعسلسلامتیخونتصفیه
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 13:25 ] [ Admin ]

با توجه به قرار گرفتن در آستانه برگزاری کنکور سراسری و ایام امتحانات دانستن نکات تغذیه ای ضروری کمک می کند تا این روزها را بهتر سپری کنید.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

متخصصان تغذیه توصیه می کنند در ایام امتحانات، به مواد غذایی سرشار از ویتامین b,c,d عنایت ویژه ای شود. سبزیجات ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ، فلفل فرنگی و مرکباتی مانند پرتقال،لیمو

شیرین و ترش، توت فرنگی، و کیوی به علت داشتن ویتامین c در تقویت قدرت فکری و آرامش اعصاب نقش به سزایی دارد و باعث ثبات مغز و بهبود سیستم مغز و اعصاب می شود.

بررسی ها نشان می دهند دانش آموزان در این روزهای پایانی باید با کم کردن ساعات مطاله خود و افزایش ساعات استراحت خود آرامش اعصاب و روح و روان خود را تقویت کنند زیرا این کار باعث ثبات دروس یادگیری شده در مغز می شود.

مصرف مواد غذایی سرشار از پروتئین در این روزها سبب می شود تا دانش آموران راحت تر مطالب یادگیری شده را در ذهن خود مرور کنند از این رو مصرف گوشت و غذاهای فیبری و به ویژه ماهی در اولویت است.

گفتنی است،لبنیات را فراموش نکنید،مخصوصا ماست و مطالعات اخیر نشان می دهند مصرف روزانه یک لیوان شیر برای ایجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان موثر است.

کمبود آب بدن، عملکرد مغز را کند می‌کند و مطالعات جدید نشان می دهند برای افزایش کارایی مغزتان با نوشیدن آب می توانید آن را بهبود ببخشید.

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادکنکورمغزشیرسبزیجاتویتامینbcdگوجه فرنگیفلفل دلمهفلفل فرنگیمرکباتپرتقاللیموترشلیمو شیرینتوت فرنگیکیویاعصابروان
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 13:16 ] [ Admin ]

ازبین بردن جرم دندان بر خلاف تصور بسیاری از افراد به هیچ وجه به مینای دندان صدمه نمی زند و هیچ آسیبی بر روی مینای دندان به وجود نمی آورد

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________


 وقتی فرد مواد غذایی از پای دندان با مسواک زدن مرمت و نخ دندان پاک نشود به مرور  جرم دندان را به وجود می آورد که برای سلامت دندان بسیار مضر است. 
 
بررسی ها نشان می دهند، جرم های دهان برای سلامت دندان بسیار مضر است و منجر به تخریب استخوان نگه دارنده دهان می شود و سبب ایجاد عفونت و آفت های دهانی می شود. 
 
بررسی ها نشان می دهند، جرم های دندانی باعث لق شدن دندان ها و عقیل بافت دهان می شود و دندان پزشکان تاکید می کنند که رعایت بهداشت رهان و درمان هر روز  باید رعایت شود و به آن اهمیت داده شود. 
 
گفتنی است، مراجعه 2 بار در سال برای بررسی وضعیت دندان ها بسیار ضروری است و نباید هیچ گاه رعایت بهداشت  دهان به مرحله ای برسد که احتیاج به جرم گیری پیشرفته داشته باشد. 
 
نتایج  مطالعات نشان می دهند، قسمت عمده جرم های دندانی به بافت لثه نفوذ می کند و باعث تخریب آن می شود و از دید دندان پزشک  مخفی می ماند. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادجرمدندانلثهبهداشت
[ شنبه 24 خرداد 1393 ] [ 22:35 ] [ Admin ]

همه داشتن موهایی پرپشت و درخشنده به عنوان عنصری در زیبایی اهمیت می دهند و اگرچه افراد اغلب نکات بهداشتی را رعایت می کنند همچنان موهایی شکننده و کم پشت دارند.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

با مصرف برخی از مواد غذایی سرشار از ویتامین b,c می توان علاوه بر پرپشت کردن ودرخشان شدن موها شفاف و صاف داشته باشیم کمبود ویتامین B یکی از عمده ترین وسایلی است که موجب نازک شدن تارهای مو و کم پشتی موها می شود و مصرف سویا،‌موز، حبوبات، تخم مرغ منبع خوبی برای این ویتامین هستند و حتی ماساژ مو با این خوراکی ها سبب افزایش حجم موها می شود. 

 
بررسی ها نشان می دهند مصرف اندازه این ویتامین از شکسته شدن و خورد شدن موها جلوگیری می کند و ید موجود در این مواد غذایی  باعث رشد و درخشان شدن موها می شود. 
 
نتایج مطالعات نشان می دهند برای افزایش حجم موهایتان کافی است در حمام به کمک تخم مرغ و ماساژ 1 دقیقه ای آن با پوست سر و سپس شست و شو با آب سرد از فواید آن بهره مند شوید و در هفته تنها مجاز به 1 بار استفاده از  تخم مرغ طبیعی در حمام هستند زیرا مصرف زیادی آن باعث خشک و شکننده شدن موها می شود. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادمورژیمپرپشت
[ شنبه 24 خرداد 1393 ] [ 22:1 ] [ Admin ]

در این مطلب می توانید با انواع نان ها خواص و مضرات و بسیاری از سوالاتی را که گه گاه ذهن را مشغول می کند،آشنا می شوید.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

نان های فانتزی که انواع و اقسام نان های حجیمی است که در نانوایی هی فانتزی تهیه می شوند و آردی که در تهیه آن ها استفاده می شود، هیچ تفاوتی با نان های مسطح (لواش،تافتون،بربری) ندارد. 

اگر قرار باشد بین نان قهوه ای (سبوس دار)و نان سفید(بدون سبوس)یکر را انتخاب کنید،ترجیح با نان های قهوه ای است البته باید حواس تان باشد که هر نان قهوه ای نان سبوس دار نیست. 

از بین نان های حجیم نهایتا نان های ساندویچی و نان بورکی فرانسوی جای زیادی بین خانواده ها پیدا کرده و باقی نان های فانتزی و سرد شاید بیشتر در شهر های بزرگ و میان خانواده های شاغل مرسوم شده باشد. از آنجا که هردوی این نان ها،سنتی و فانتزی را می توان با آرد سبوس دار تهیه کرد و با توجه به توضیحاتی که داده شد،نان مسطح و نان حجیم هیچ برتری از نظر تغذیه ای نسبت به یکدیگر ندارند.

آرد سبوس دار دارای ماده ای است بنام فی تین كه مواد معدنی مثل آهن، منیزیم و یا كلسیم را جذب كرده و مانع استفاده بدن از آنها می شود.اگر برای تهیه سریع نان از خمیر مایه و جوش شیرین استفاده شود، تجزیه فی تین انجام نمی شود، در نتیجه مانع جذب آهن، منیزیوم و كلسیم می شود. به همین دلیل گفته می شود استفاده از جوش شیرین در تهیه نان در نانوایی ها، باعث كمبود آهن در بدن به خصوص در مردان میشود.

 

باشگاه خبرنگاران

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادنانسبوسبازارخواصلواشتافتونبربری
[ شنبه 24 خرداد 1393 ] [ 21:17 ] [ Admin ]

در این ترفند نحوه‌ی فعال‌سازی این قابلیت را به شما آموزش می‌دهيم.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________


اگر بخواهيد رايانه خود را در اختيار فرد ديگري قرار دهيد قطعا مايل نيستيد تا به رمزهای عبور ذخیره شده، وب‌سایت‌هايي كه بازديد كرده ايد و سایر موارد خصوصی مرتبط با شما دسترسی داشته باشد.
 
شايد اولين راه حلي كه براي جلوگيري از اين كار به ذهنتان برسد استفاده از یک مرورگر دیگر و یا قابلیت حالت محرمانه در مرورگر باشد.
 
گوگل کروم  پيشنهاد بهتري براي شما دارد و آن استفاده از حالت مهمان یا همان Guest است كه گوگل این قابلیت را برای مرورگر خود در نظر گرفته است ولی به طور پیش‌فرض در دسترس قرار ندارد.
 در این ترفند نحوه‌ی فعال‌سازی این قابلیت را  به شما آموزش مي دهيم.
 
براي اين كار به شيوه ي زير عمل كنيد:
در نوار آدرس مرورگر عبارت chrome://flags/#enable-new-profile-management را وارد کرده و كليد Enter را بزنید.
حالا بر روی Enable که زیر عبارت زرد رنگ قرار گرفته است کلیک کنید.
در پایین صفحه Relaunch Now را بزنید.
پس از باز شدن مجدد مرورگر خواهيد ديد که آیکونی به سمت چپ بالای مرورگر اضافه شده است.
 
كافيست  بر روی این آیکون كليك كنيد و گزینه‌ی Browse as guest را فعال كنيد. 
حالت مهمان براي شما فعال شد.
شما مي توانيد سوالات خود را در قسمت نظرات مطرح نماييد.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیفناوری ITتکنولوژِی
برچسب‌ها: ترفندگوگلکرومآرادنوروزیحالتمیهمان
[ سه شنبه 20 خرداد 1393 ] [ 8:48 ] [ Admin ]

پژوهش دانشمندان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی نشان داد روزه گرفتن برای دو روز و بیشتر می‌تواند به ارتقای سیستم ایمنی کمک کند، بویژه اگر بدن در اثر پیری یا درمان سرطان آسیب دیده باشد.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

برای خواندن بقیه جستار به ادامه رجوع کنید!


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: آرادنوروزیروزهماهرمضانآبغذاارتقاسیستمیسیستمایمنیبدنگرفتن
ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 خرداد 1393 ] [ 14:6 ] [ Admin ]

گروهی از دهانشویه ها ضد عفونی کننده هستند.این دهانشویه ها اگر طولانی مدت استفاده شوند فلور میکروبی دهان را به هم می ریزند.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

دهانشویه ها با از بین بردن باکتری های مفید باعث می شوند بعضی از میکروب ها بیشتر رشد کنند.بنابراین فرد با مصرف طولانی مدت آن ها ممکن است دچار قارچ داخل دهان شود.

بررسی ها نشان می دهند، دهانشویه ها باعث خشکی دهان می شوند و وقتی دهان خشک شود زمینه ای برای ایجاد بوی بد دهان فراهم می شود.علاوه بر این بعد از غذا خوردن همیشه مقداری از مواد غذایی روی سطح مینای دندان باقی می ماند؛در این صورت وقتی از دهانشویه درمانی استفاده می کنیم،ممکن است با مواد غذایی وامنش نشان دهد و با ایجاد محیطی اسیدی به مینای دندان آسیب بزند.

همچنین مطالعات نشان می دهند، اگر دهانشویه بیش از حد و در طولانی مدت استفاده شودباعث تغییر رنگ دندان ها می شود.این مشکل بیشتر در مورد مصرف طولانی مدت دهانشویه درمانی(بیش از یک هفته)مطرح است اما دهانشویه های معمولی(15 روز)به صورت مداوم استفاده شوند باعث تغییر رنگ دندان ها می شوند.

افراد بدون صرف هزینه های زیادی می توانند دهانشویه خانگی و طبیعی درست کنند برای این کار کافی است مقدار کمی نمک را داخل اب حل کنید.این محلول باید آنقدر رقیق باشد که نمک آن حس نشود.اگر مقداری نعنا هم به آن اضافه کنید می توانید از خاصیت خوشبو کنندگی بهره مند شوید.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: آرادنوروزیدهانشویهدندان
[ شنبه 17 خرداد 1393 ] [ 12:47 ] [ Admin ]

تحقیقات نشان داده مصرف ویتامین های B,C و ویتامین k در کاهش علائم حساسیت نقش موثری دارد.

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________
نصیر دهقان پژوهشگر و پزشک طب سنتی گفت: آلرژی‌ها یا حساسیت های فصلی، یکی از شایع ترین انواع آن ها است که بسیاری از افراد در فصل بهار و پاییز مبتلا می‌سازد. بررسی الگوی تغذیه ای افراد و الگوی زندگی، میزان خواب و بیداری و استرس های روزانه فرد در درمان حساسیت فصلی باید مورد توجه قرار بگیرند.   
 
وی گفت: آلرژی‌ها معمولاً در دوران کودکی شروع می‌شوند، البته ممکن است در هر سن دیگری نیز آغاز شوند. میزان حساسیت‌ها با افزایش سن کاهش می‌یابند، ولی ممکن است بعدها مجدداً عود کنند.  
 
وی افزود: افرادی که به حساسیت فصلی دچار شده اند و یا سابقه ابتلا به آن را دارند، بهتر است از سیگار، انواع ادویه‌ها، غذاهای تند و بودار، خوراکی‌های فرآوری‌شده و غذاهای سرخ‌کردنی دوری کنند.   
  
نتیجه مطالعات نشان می دهد مصرف ویتامین های B، C و K  می تواند در کاهش علائم حساسیتی موثر باشد؛ هم چنین استفاده از گیاهانی مانند بادرنجبویه، زردچوبه، شاه تره و دارچین نیز در کاهش علائم موثر هستند.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسی
برچسب‌ها: آرادنوروزیآلرژیفصلیدارچینزردچوبهبادرنجبویهشاهتره
[ شنبه 17 خرداد 1393 ] [ 9:10 ] [ Admin ]

اگر شما با کامپيوتر کار ميکنيد يا کار اداري فراواني داريد که موجب ميشود ساعات زيادي را پشت ميز کارتان بگذرانيد، احتمال اينکه در پايان روز در ناحيه پشت و گردن احساس گرفتگي يا درد داشته باشيد زياد خواهد بود و پیچ و مهره های کمرتان با خطرات زیادی روبرو خواهند شد.

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________

در واقع نشستن در مقابل کامپيوتر تبديل به شيوه اي از زندگي امروز شده است. فن آوري کامپيوتر در عين اينکه بازدهي و توانايي ادارات را تا حد فراواني تشديد کرده است، کار با آن نيز عوارضي در گردن، پشت و شانه هاي کاربران ايجاد کرده است.

بررسی ها نشان می دهند،مردم به سادگي وقت بسياري را به حالت نشسته ميگذرانند. شيوه نشستن آنها، همراه با حرکات مکانيکي و تکرار شونده و اينکه مدت طولاني در يک حالت قرار گرفته اند، دردهاي مختلفي در بدن آنها ايجاد ميکند که در صورت تغيير رويه ندادن به شکل مزمن درخواهد آمد.

گفتنی است، مفصل شانه یک مفصل کاربردی مهم برای بدن محسوب می شود. در اثر بی تحرکی خصوصا در سنین بالاتر عوارضی برای این مفصل مهم ایجاد می شود. نرمشهای مناسب می تواند باعث افزایش کارایی و حفظ سلامتی مفصل شانه شود. افزایش انعطاف پذیری و تقویت شانه ها با نرمش مناسب حاصل می شود همچنین استفاده مدام از کامپیوتر باعث تغییر شکل مفاصل می شود که برای پیشگیری از ان ها می توانید با نرمش و استراحت در بازه های زمانی کاری خود مفاصل تان را با کشش و نرمش های مناسب تقویت کنید.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
[ جمعه 16 خرداد 1393 ] [ 17:27 ] [ Admin ]

تا به حال چقدر درباره مسمومیت های ناشی از مواد شیمیایی برای تمیز کاری منزل شنیده اید؟مطالعات اخیر دانشمندان نشان می دهد ریه های تان از تنفس این مواد شیمیایی آسیب می بیند و مجرای تنفسی تان ممکن است دچا لطمه های جبران ناپذیری شود.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________


اگر لک های  ناشی از پخت و پز البته چربی های مربوط به همین مسئله روی اجاق گاز شما سوختگی به خودش گرفته است برای پاک کردن آن سراغ مواد شیمیایی نروید بلکه با استفاده از سس گوجه فرنگی می توانید تمام لکه ها را از بین ببرید. 
 
بررسی ها نشان می دهند، ابتدا گاز را با حرارت ملایم روشن کنید و بگذارید با همان حرارت سطح گاز تا حدودی گرم شود سپس سس را بر روی سطح سوختگی بمالید و اجازه دهید برای 5 دقیقه در همان حالت باقی بماند.سس باعث می شود سوختگی ها و لک ها خشک شوند و در مرحله بعدی با یک دستمال مرطوب قسمت مربوطه را که سس روی آن ریخته اید پاک کنید و به این ترتیب لکه ها از بین می روند. 

گفتنی است، همچنین دفعه بعدی که یک پرتقال را پوست کندید یادتان باشد پوست ها را دور نریزید چون می توانند کاربرد بهتری داشته باشند.پوست پرتقال تمام لکه ها و جرم های روی دیوار و سینک ظرفشویی را از بین می برد و چربی های غیر قابل حل در آب را نیز از بین می برد، همچنین می توانید از قسمت سفید پوست پرتقال برای برق انداختن وسایل چوبی استفاده کنید و به نوعی آن ها را جلا دهید. 
در واقع این روغن پرتقال است که خاصیت جلا دادن دارد و در نهایت برق قابل توجهی را از خود به جای می گذارد ضمن اینکه از پوست پرتقال می توان برای دفع حشرات از دور و اطرافتان نیز استفاده کنید. 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمینکته های خانه داریتکنولوژِی
برچسب‌ها: شیمیاییآرادنوروزیحشراتمواد
[ جمعه 16 خرداد 1393 ] [ 17:17 ] [ Admin ]

چندی پیش گوگل از این نسخه از سیستم عامل اندروید پرده برداری کرده بود و حال زمان انتشار آن فرا رسیده و اولین دریافت کنندگان این بروز رسانی محصولات خانواده نکسوس هستند. البته در حال حاضر این نسخه از سیستم عامل اندروید برای نکسوس هایی عرضه شده که دستگاه آنها برای شرکت T-Mobile هستند.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________--

 

اندروید 4.4.3 بزودی در اختیار دارندگان محصولات خانواده نکسوس قرار خواهد گرفت

در زمان معرفی این نسخه اندروید، گوگل اعلام کرده بود که در این نسخه اکثراً به رفع ایرادات پرداخته و چندان در حوزه ظاهر اندروید دست نبرده است. بر همین اساس شما در گوشی نکسوس خود یک دوربین سریعتر خواهید داشت. البته گوگل تغییراتی را در بخش شماره گیری انجام داده که از شکل و شمایل زیباتری برخوردار است.

گوگل و T-Mobile این بروز رسانی را آغاز کرده اند و بزودی در دسترس کابران این سری محصولات محبوب  خواهد بود

منبع:مایکت


موضوعات مرتبط: مطالب علمیتکنولوژِیآندروید و آی او اساندروید (گوگل)
برچسب‌ها: آرادنوروزیمایکتاندروید433نکسوس5پنجنسخه
[ جمعه 16 خرداد 1393 ] [ 17:13 ] [ Admin ]

ماساژ درمانی یک روش موثر برای درمان بسیاری از بیماری ها و تسکین درد هاست  و در عین حال که ساده است می تواند به سلامت پایدار و شادابی شما بیانجامد. 
بررسی ها نشان می دهند، ماساژ درمانی باعث کاهش تنش و اضطراب بدن می شود و هنگامی که بدن شما از توان جسمی و ذهنی کاملی برخوردار نباشد نیاز به تمرین ماساژ درمانی خواهد داشت تا به ارگانیسم بدن نیروی تازه ای ببخشد. 

ماساژ درمانی امروزه یک عمل بهداشتی آرام بخش شناخته شده است و دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی هزاران داوطلب دریافتنند حتی موثر تر از قرص ها نیز عمل کند و هنگام استراحت باعث می شوند مواد سمی بدنتان با سرعت بیشتری از بدنتان دفع شوند. 

ماساژ گره های چوبی حبس شده در اندام ها را باز نموده و سبب جریان آزاد مایعات در بدن می شود و درد های ناشی از جراحی ها را نیز کاهش می دهد. 

مدت ماساژ برای اندام های مختلف 10 الی 20 دقیقه است که اگر ماساژ همراه با روغن های طبیعی باشد اثر بخشی آن بیشتر است و درد های جسمی تان آرام تر می شود .

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسی
برچسب‌ها: ماساژدرمانیآرادنوروزیمسکنقویدار
[ جمعه 16 خرداد 1393 ] [ 17:5 ] [ Admin ]

همین چند وقت پیش فقط یک سس مایونز سفید و یک سس کچاپ قرمز بود و هر غذا یا سالادی که درست می کردیم، در نهایت با همین 2 نوع سس طعم دار می شد اما این روزها تنوع سس ها آنقدر زیاد شده که یک سالاد فصل ساده را با چندین طعم مختلف می توان امتحان کرد.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 
 
به عقیده دانششمندان ، نه تنها میزان کالری و چربی این سس ها با هم متفاوتند که سس مخصوص هر غذا هم تولید شده؛سس ساندویچ، سس سیب زمینی...اما این سس ها تا چه حد باید در سبد غذایی روزانه ما مصرف شوند؟

بررسی ها نشان می دهند، سس انار از آن سس هایی است که 3 سال است وارد بازار شده است و برای انواع غذاهای گوشتی و دریایی و جوجه کباب مناسب است.این سس از ترکیب پوره انار، نمک ،شکر و آب تولید شده و از آسیب های عصبی و پیری ،پیشگیری از ابتلا به آلزایمر،پیشگیری و جلوگیری از سرطان و تنظیم هورمون های بدن نقش زیادی دارد. 
 
گفتنی است، برخی از شرکت های خوش ذوق آمده اند ماست پاستوریزه،سرکه،سبزیجات معطر،روغن مایع،شکر و نمک را با پودر خردل را مخلوط کرده اند و سس خوشمزه ای به اسم سس ماست درست کرده اند که از سس های ماستی خانگی بسیار بسیار خوشمزه ترند. 

نباید فکر کنیم سس لیمو یا سس ماست چون از لیمو و ماست تهیه شده اند،بهتر از مایونز معمولی بوده و کم ضرر ترند.ماده موثره موجود در این سس ها هم آنقدر ها نیست که بخواهیم مجوزی در زیاده روی مصرفشان باشد اما باید یادمان نرود همان طور که بخشی از جامعه دچار چاقی است،بخش دیگری هم دچار کمبود وزن است و اگر این سس ها با تنوعی که دارند،بتوانند اشتها را برای غذا خوردن باز کنند جای تقدیر دارند. 

نتایج مطالعات نشان می دهند، سس چیلی تای(سس تند)، سس مخصوص ساندویچ  حاوی ماده ایی به نام کسپیسین هاست که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و برای کاهش وزن خوب است  اما برای فردی که دچار زخم معده یا زخم اثنا عشر است، همچنین  فردی که دچار مشکلات شبکیه است ،مضر است.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: آرادنوروزیسسفروشگاهزنجیره ایمخصوصسیب زمینیکچاپمایونزسفیدقرمزتند
[ جمعه 16 خرداد 1393 ] [ 15:55 ] [ Admin ]

مصرف مواد یخی مانند بستنی‌های یخی و شربت‌های خانگی که به صورت یخی تهیه می‌شوند، عطش ناشی از گرمای تابستان را از بین می‌برد.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

دکتر خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: بر خلاف تصور علوم، مصرف نوشابه عطش موجود در بدن را از بین نبرده، بلکه آن را تشدید می‌کند. 
 
وی با اشاره به یخ بودن موادی مانند شربت آبلیمو و یا شربت آلبالو که به طور خانگی تهیه شده است، افزود: مصرف این نوع مواد در کاهش عطش ناشی از گرمای تابستان بسیار مفید بوده و توصیه می‌شود افراد به جای استفاده از انواع بستنی و نوشابه‌های خنک، خود اقدام به تهیه مواد یخی خانگی کنند. 
 
وی همچنین در خصوص مصرف بستنی در فصل تابستان خاطرنشان ساخت: حالت یخ بودن بستنی خوب است، اما نباید در مصرف آن افراط نمود و به طور معمول هفته‌ای یک یا دو بار مصرف بستنی توصیه می‌شود تا چربی‌ها و مواد قندی موجود در آن به سلامت بدن آسیب نرساند. 

 

منبع : باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: آرادنوروزیبستنییخیخیعطشتابستانخوراکی
[ جمعه 16 خرداد 1393 ] [ 15:41 ] [ Admin ]

بسیاری بر این باورند که مصرف ماءالشعیر در هر صورت باعث چاقی می شود اما این باور درست نیست و به نوع و میزان آن بستگی دارد.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ماءالشعیر دارای مقدار قابل توجهی کالری است با این حساب اگر خوردن ان به صورت یک عادت روزانه دربیاید،فرد بخشی از کالری خود را از راه مصرف ان به دست می اورد اما چون ماءالشعیر باعث سیری نمی شود، فرد برنامه تغذیه روزانه اش را ادامه می دهد. 
بررسی ها نشان می دهند، این کالری های اضافه باعث تجمع چربی در ناحیه شکم و کمر شده و باعث چاقی موضعی می شوند. 

گفتنی است، با مصرف روزانه ماءالشعیر بین 120 تا 150 کالری انرژی اضافی وارد بدن می شود که در ماه به رقم خطرناک و ترسناک یک کیلوگرم چربی اضافه می رسد. 

اگر مصرف ماءالشعیر به صورت عادت درنیاید و فرد هر از گاهی از آن استفاده کند تاثیری روی اضافه وزن فرد ندارد.البته مصرف هر نوع خوراکی پر کالری که باعث دریافت کالری اضافه شود، می تواند به بروز چاقی موضعی در ناحیه شکم و کمر منجر شود.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: نوشیدنیچاقیماءالشعیرآراد نوروزی
[ دو شنبه 12 خرداد 1393 ] [ 11:25 ] [ Admin ]

 

برای توضیح نانو و ابعاد آن و تفاوتهای ماده در ابعاد نانو با ابعاد بزرگتر،استفاده از نمونه های ماکرومقیاس می تواند تا حدودی کمک کننده باشد.به این طریق می توان برخی تفاوتهای ماده در ابعاد مختلف را ، مقایسه کرد.خواص شگفت انگیز ماده در مقیاس نانو،انگیزه ایجاد مواد در ابعاد کوچکتر مثلا پیکو را برای دست یابی به خواص مطلوب تر تقویت می کند. اما در این زمینه محدودیتهایی نیز وجود دارد؛برای تولید ماده در ابعاد پیکومتری ، نیازمند کنار هم قرار دادن ذرات زیراتمی و تولید آن ماده هستیم.از جمله مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد،این است که اولا ذرات زیراتمی در طبیعت بطور جداگانه یافت نمی شوند.ثانیا کنار هم قرار دادن آنها ، از نظر مالی و زمانی ، مقرون به صرفه نیست.گرچه هم اکنون تعدادی عنصر مصنوعی در صنعت تولید شده و مورد استفاده قرار گرفته اند، اما این عناصر نیمه عمرهای بسیار کوتاهی دارند.این عوامل و نیز کاربرد وسیع نانوفناوری در همه حیطه ها، کماکان برتری این فناوری بر سایر فناوریهای نوین را موجب می گردد.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

> یک آزمایش ساده

مواد و وسایل موردنیاز :

1. مقوا به اندازه‌ی ساخت دو مکعب به اضلاع 10×5×5 سانتی‌متر

 filereader.php?p1=main_884c8005caa5d514f


2. مقداری نوار چسب
filereader.php?p1=main_afdad914d1d83fcf1


3. 200 حبه قند مکعبی شکل

filereader.php?p1=main_eeb7e61231a4dc86e
4. مقداری شکر (از نظر جرم برابر با جرم 200 حبه قند)

filereader.php?p1=main_9cfec35239c5fda09

5. مقداری آب

filereader.php?p1=main_f9440a220b7f0871e

6. یک گرم‌‌کن الکتریکی (هیتر)

filereader.php?p1=main_beb5b7e1c5e3f959e

7. اسپری آب پاش یا قطره چکان

filereader.php?p1=main_eefba042120dedd28



شرح آزمایش :

با استفاده از مقوا و نوار چسب ، دو مکعب به اضلاع 5×5×10 سانتی‌متر بسازید . یکی از وجه‌های 5×10 سانتی‌متری آن را بازبگذارید تا بتوانید درون آن مقداری قند و شکر بریزید.
100 حبه قند مکعبی شکل را با نیمی از شکرها مخلوط کنید و آن را درون یکی از مکعب‌های مقوایی که ساخته‌اید بریزید. این مکعب را مکعب شماره (1) می‌نامیم. مقدار بسیار کمی آب را با استفاده از اسپری آب‌پاش یا قطره‌چکان، درون مکعب (1) و بر روی مخلوط حبه‌های قند و شکر بریزید؛ به گونه‌ای که مقدار کمی رطوبت ایجاد شود. مکعب (1) را در مجاورت گرم‌کن الکتریکی قرار دهید تا آب آن به سرعت تبخیر شود. پس از تبخیر آب، حبه‌های قند و شکرها به یکدیگر می‌چسبند.

در مکعب دیگر که آن را مکعب (2) می‌نامیم، ابتدا حبه‌های قند را به صورت منظم کنار یکدیگر قرار دهید ( آن‌ها را کاملاً به یکدیگر نچسبانید تا فضاهای خالی بین آن‌ها وجود داشته باشد). سپس مقداری شکر بر روی آن بریزید به گونه‌ای که علاوه بر پر شدن فضاهای خالی، روی حبه‌های قند نیز با مقداری شکر پوشیده شود. سپس ردیف دیگری از حبه‌های قند را روی شکرها بچینید و دوباره بر روی آن مقداری شکر بریزید. مکعب (2) را نیز در مجاورت گرم‌کن الکتریکی قرار دهید تا آب آن به سرعت تبخیر شود.
پس از آن که مطمئن شدید آب درون هر دو مکعب (1) و (2) کاملاً تبخیر شده است ، پوشش مقوایی آن‌ها را به آرامی جدا کنید. اکنون دو مکعب بزرگ به اضلاع 10*5*5 سانتی‌متر دارید که از مخلوط حبه‌های قند و شکر تشکیل شده است.(شکل 1)

 

filereader.php?p1=main_464d0fee4ae65b8a6

شکل 1. مکعب قندی 1 (سمت چپ) و مکعب قندی 2 (سمت راست)

پرسش‌های آزمایش:
1- چه تفاوتی بین ساختار دو مکعب (1) و (2) وجود دارد؟
2- فکر می‌کنید ساختار کدام مکعب (1) یا (2) به آن چه در فناوری نانو مطرح می‌شود، نزدیک‌تر است؟
3- آیا خواص مکعب (1) با مکعب (2) تفاوتی دارد یا خیر؟
برای یافتن پاسخ پرسش‌های بالا، ادامه مقاله را با دقت بیش‌تر بخوانید.


> میکرو یا نانو؟!

در مکعب (1) ، ما با توده‌ای از مواد سر و کار داریم . مخلوطی از حبه‌های قند و شکر که به صورت کاملا بی‌نظم و تصادفی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. هنگام ساختن مکعب (1) با تک تک حبه‌های قند سر و کار نداشتیم . یعنی اصلاً به آن دسترسی نداشتیم. (حبه‌های قند و شکرها را با هم مخلوط کردیم و مخلوط حاصل را به صورت توده‌ای درون مکعب (1) ریختیم، بنابراین، به تک تک حبه‌های قند دسترسی نداشتیم.)
در مکعب (2) ، با قرار دادن تک تک حبه‌های قند در مجاورت یکدیگر، مکعب را ساختیم. یعنی به همه‌ی حبه‌های قند دسترسی داشتیم.
تفاوت در ساختار دو مکعب موجب شده است که بعضی از خواص مکعب (2) با مکعب (1) متفاوت باشد . مثلاً می‌توان شکنندگی آن‌ها را با یکدیگر مقایسه کرد. مکعب (2) که دارای ساختار منظم‌تری است در مقابل ضربه و نیرو مقاوم‌تر و سخت‌تراست ، نسبت به مکعب (1) که ساختار نامنظمی دارد.
اگر حبه‌های قند را به اتم‌ها (یا مولکول‌ها) ی تشکیل دهنده‌ی یک ماده تشبیه کنیم، شکرهای بین آن‌ها نقش پیوندهای بین اتمی (بین مولکولی) را دارند. همان‌طور که حتما می‌دانید ، اندازه‌ی اتم‌ها تقریباً 10-10 متر یا به اصطلاح، یک آنگستروم است. اندازه‌ی مولکول‌ها هم بسته به این که از چند اتم تشکیل شده‌اند و ساختار آن‌ها چگونه است، متفاوت‌ است . فاصله‌ی بین اتم‌ها یا مولکول‌ها در پیوندهای بین اتمی یا بین مولکولی نیز با توجه به حالت ماده متفاوت است. در جامدات و مایعات فاصله‌ی بین اتمی یا بین مولکولی ، تقریباً 10-10 متر است . دقت کنید که این اعداد چه قدر به ابعاد نانو، یعنی 9-10 متر نزدیک است.(شکل 2)

filereader.php?p1=main_5c03b794caf5bdb52

شکل 2. اتم وذرات زیراتمی

> پیکو یا نانو؟!
حال که با استفاده از فناوری نانو دسترسی به خواص جدید ممکن می‌شود، آیا حرکت به سمت فناوری‌های کوچک‌تر نیز مفید است؟ برای پاسخ به این پرسش دقت کنید که اندازه‌ی اتم‌ها در حدود 10-10 متر است. اگر بخواهیم به سمت فناوری‌های کوچک‌تر از نانو حرکت کنیم، یعنی باید وارد محدوده ‌ی اتم شویم. محدوده‌ی اتم، یعنی محدوده‌ی الکترون‌ها، پروتون‌ها، نوترون‌ها و سایر ذرات زیر اتمی . یعنی مثلاً ما با استفاده از این ذرات زیر اتمی ، ابتدا یک اتم بسازیم و سپس با کنار یکدیگر قرار دادن اتم‌ها، موادی را با خواص جدید بنا کنیم.
لازم است توجه کنیم نخست آن‌که، ما در طبیعت، ذرات زیر اتمی مانند الکترون، پروتون و نوترون را به صورت جداگانه نمی‌یابیم. یعنی این ذرات، درون اتم‌ها قرار دارند و برای دسترسی به آن‌ها باید به محدوده‌ی درون اتم‌ها وارد شویم . ثانیا ورود به محدوده‌ی درون اتم‌ها معمولاً بسیار گران و پرهزینه است. اگر چه این کار امروزه در بعضی از آزمایش‌گاه‌های پیشرفته‌ی فیزیک انجام می‌شود، اما به نظر نمی‌رسد که در زندگی روزمره کاربرد چندانی داشته باشد. ثالثا ما می‌خواهیم با کنار یکدیگر قرار دادن ذرات زیر اتمی نظیر الکترون، پروتون و نوترون، اتم‌ها را بسازیم. در حالی که طبیعت، بسیاری از اتم‌ها را در اختیار ما قرار داده است.
ورود به محدوده‌ی کوچک‌تر از نانو (مثلا محدوده ی پیکو یا همان 12-10 متر)، مانند آن است که بخواهیم ابتدا حبه‌های قند را کوچک‌تر کنیم و سپس قطعات حاصل را به یکدیگر متصل کنیم و با حبه‌های قند حاصل، مکعب نهایی را بسازیم. طبیعی است کار کردن با همان حبه‌های قند اولیه را نسبت به این که ابتدا حبه‌های قند را کوچک‌تر کنیم و سپس دوباره به یکدیگر متصل کنیم، ترجیح می‌دهیم.
البته توجه به این نکته نیز خالی از لطف نیست که امروزه با استفاده از روش‌های دقیق و فناوری‌های بسیار گران و پیشرفته، ده‌ها عنصر مصنوعی ساخته شده است که بعضی از آن‌ها در صنایع گوناگون و مخصوصا توسعه‌ی دانش و فناوری کاربرد دارد. لازم به ذکر است که عناصر مصنوعی به دلیل تراکم بسیار ذرات زیراتمی، بسیار ناپایدار هستند. یعنی عمر آن‌ها در حدود کسری از ثانیه است!
آن چه فناوری نانو را از چنین فناوری‌هایی متمایز می‌کند، گستردگی بسیار زیاد فناوری نانو در همه‌ی صنایع از مهندسی الکترونیک، مکانیک، کامپیوتر و هوافضا گرفته تا کشاورزی و دام ‌پروری و حتی علوم پزشکی، داروسازی و زیست‌فناوری است.

موضوعات مرتبط: نانو تکنولوژی
برچسب‌ها: نانوتکنولوژینانو تکنولوژیآموزش نانوnanoir
[ شنبه 3 خرداد 1393 ] [ 18:30 ] [ Admin ]

بیشتر اندازه های اطراف ما در مقیاس ماکرو هستند؛ یعنی اندازه هایی دارند که برای ما قابل درک اند.اما تعداد اجزای پیرامون ما که اندازه هایشان به قدری بزرگ و یا به اندازه ای کوچک است که حتی از حیطه درک ما خارج هستند نیز کم نیست. دانشمندان برای قابل فهم کردن این این اندازه ها ازروش نمادگذازی علمی استفاده کرده اند. با این وجود برای درک اندازه های خیلی بزرگ یا خیلی کوچک نیازمند ضرب و تقسیم این مقیاسها برای تبدیل آنها به مقیاسهای قابل درک می باشیم. در گذشته های دور،انسانها با اندازه گیری آشنا نبودند؛ اما پس از مدتی نیاز به اندازه گیری را درک کردند. یکی از اولین کمیتهایی که توسط انسانها اندازه گیری شد، طول و درازا بود. مقیاس و وسایل اندازه گیری در آن زمان،محدود به طول دست، ساعد و ... بود. انسانها رفته رفته نیاز به وسایل و یکاهای استاندارد اندازه گیری را احساس کردند. از این رو با پیشرفت دانش انسانها، واحدهای استاندارد و وسایل اندازه گیری نظیر متر ساخته شدند. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

مقدمه 
هیچ کس نمی داند که پیشینیان ما چه زمانی فهمیدند که نیازمند اندازه گیری بعضی چیزها هستند؛ اما گویا یکی از اولین کمیتهایی که توانستند آنرا اندازه بگیرند، فاصله یا طول بود. انسانها در ابتدا با استفاده از اعضای بدن خود این کمیت را اندازه گیری می کردند. طول ساعد، طول پا و طول دستهای بازشده ازهم، اولین مبنا(واحد)های اندازه گیری بودند. اندک اندک با پیشرفت زندگی انسان و افزایش شناخت او از طبیعت و محیط اطرافش، واحدهای اندازه گیری نیز دقیقتر شدند. امروز دستگاه های اندازه گیری معینی تعریف شده اند و همگی ما از واحدهای مشخصی(استاندارد) استفاده می کنیم.

یک نانومتر چقدر کوچک است؟
متر، یکی از شناخته شده ترین واحدهای اندازه گیری طول است. این اندازه به حدی شناخته شده است که به راحتی می توانیم با طول یک گام بلند آنرا نشان دهیم. بیشتر آنچه که ما به طور روزمره با آن مواجه هستیم، اندازه ای بین صد متر تا یک صدم متر (سانتیمتر) دارند. در حقیقت زندگی معمول ما در اندازه های بزرگ (ماکرومتری) میگذرد. اما این محدوده، بخش بسیار بسیار کوچکی از اندازه های موجود در طبیعت پیرامون زندگی انسان است. او بر روی کره زمین زندگی می کند که قطری معادل 12760000 متر (12/76 میلیون متر) دارد و موجودات کوچکی (باکتری) به اندازه 0/000001  متر (یک میلیونیم متر) که می توانند به آسانی سلامت و حتی حیات و بقای او را تحت تاثیر قرار دهند. به نظر می رسد که ما در خواندن و نوشتن این اندازه ها هم مشکل داریم، چه برسد به اینکه بتوانیم آنها را به خوبی تصور کنیم!
ریاضیدانان سعی نموده اند که این مشکل را حل کنند. آنها با استفاده از نمادگذاری و ارائه یک روش مقایسه ای، تصور اندازه های بسیار کوچک و بسیار بزرگ را آسانتر نموده اند. ما میتوانیم روش پیشنهادی آنها را با یک آزمایش ساده ارزیابی کنیم. نمیدانم کی و کجا این مقاله را میخوانید، اما اگر پشت یک میز و روبروی نمایشگر یک رایانه نشسته اید، احتمالا میزی که رایانه شما بر روی آن قرار دارد طولی حدود یک متر دارد. اگر طول این میز را 10 بار کوچک کنید، برابر قطر یک سی-دی (لوح فشرده) می شود. اگر قطر لوح فشرده را 10 بار کوچک کنید، برابر قطر یک تیله می شود و اگر تیله را 10 بار کوچک کنید، به اندازه یک دانه نمک درمی آید (شکل 1). حالا اگر دانه نمک را سه مرتبه و هر مرتبه 10 بار بزرگ کنید، می توانید از آن به عنوان میز استفاده نمایید. 
ریاضیدانان برای نمایش این نسبت میان میز و دانه نمک از نماد 3-10 (سه مرتبه و هر مرتبه 10 بار کوچک سازی) استفاده کرده اند. البته آنها از این روش برای توصیف اندازه های بزرگ نیز بهره برده اند. به طور مثال می توان منظومه شمسی با اندازه 1013 متر (13 مرتبه و هر مرتبه 10 بار بزرگنمایی) و کهکشان راه شیری با اندازه 1021 متر (21 مرتبه و هر مرتبه 10 بار بزرگنمایی) را نیز با این روش توصیف کرد. 

filereader.php?p1=main_cd441ecd0d6f8ba51
شکل (1)

حالا که می توانیم اندازه های کوچک و بزرگ بسیاری را تصور کنیم، بد نیست که بدانیم دانشمندان برای بعضی اندازه ها نام مشخصی تعیین کرده اند. به طور مثال،اندازه هایی را که 1000 برابر بزرگتر از متر می باشند، کیلومتر نامیده اند و اندازه هایی را که هزار برابر کوچکتر از متر هستند، میلیمتر می خوانند. جدول زیر برخی از این نامها را مشخص کرده است. 

جدول1.مقیاس های اندازه گیری به همراه نماد علمی

filereader.php?p1=main_4b7087edbe9aeab91

در میان اندازه های کوچک، نانومتر از اهمیت ویژه ای برخوردار است که بعدها بیشتر در مورد علت آن صحبت خواهیم کرد. اما پیش از آن لازم است که درک صحیحی از این اندازه داشته باشیم. برای این منظور می توانیم آزمایش بالا را ادامه دهیم؛ تا آنجا پیش آمدیم که دانه های نمک را به اندازه یک میز بزرگ کردیم. با این بزرگنمایی (1000 برابر)، قطر تارموی شما معادل یک طناب بسیار کلفت خواهد شد، می توانید از گلبولهای قرمز برای تیله بازی استفاده کنید و باکتریها نیز همچون دانه های نمک قابل رویت می شوند (شکل 2).

filereader.php?p1=main_3c2782cfaf02ec08c
شکل (2)
اما هنوز هم نتوانسته ایم یک نانومتر را ببینیم. این بار باکتریهای کوچک نمکین را دوباره 1000برابر بزرگتر می کنیم. باکتریها دیگر آنقدر بزرگ شده اند که می توانید به عنوان یک مبل راحت به آنها تکیه دهید. در این دنیای جدید می توانید با ویروسها تنیس بازی کنید، پروتئینها را به دور انگشتتان بپیچید و اتمها و مولکولهای کوچک را لمس کنید. اکنون می توانید اجسام نانومتری را به اندازه دانه های نمک ببینید(شکل 3). به مقیاس نانو،خوش آمدید.

filereader.php?p1=main_c9a5a03728fe7d98c
شکل (3)

موضوعات مرتبط: نانو تکنولوژی
برچسب‌ها: نانوتکنولوژینانو تکنولوژیآموزش نانوnanoir
[ شنبه 3 خرداد 1393 ] [ 18:18 ] [ Admin ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم از وبلاگم خوشتان بیاید.در این جا می توانید از آخرین دانستنیها و مطالب علمی بهره مند شوید.نظرهم یادتون نره ****لطفا به علت بروز بودن وبلاگ به صفحات دیگر هم سری بزنید****
برچسب‌ ها
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 328
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1

spanstyle { position:absolute; visibility:visible; top:-50px; font-size:15pt; font-family:Verdana; font-weight:bold; color:#cc0000; } BODY { width:100%;overflow-x:hidden;overflow-y:scroll; } -->

کد حرکت متن دنبال موس . دریافت کد حرکت متن

.

کد کج شدن تصاوير

.
. . .. . .