get to know
دانستنیها و مطالب علمی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان get to know و آدرس matalebeelmi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





به راحتی می توانید با مصرف این شربت در طول مدت 3 هفته به سایز دلخواه خود دست پیدا کنید.

________________________________________________________________________________________________________________

در اینجا طرز تهیه شربتی به شما ارئه می گردد که به راحتی در منزل قابل درست کردن بوده و دارای خواص بی نظیری چون بهبود عملکرد مغز، حافظه، گوش و بینایی می باشد.

 
همچنین این شربت شگفت انگیز قادر است چربی های بدن را از بین برده و آب از دست رفته ارگانهای بدن را تامین کند.مواد اصلی تشکیل دهنده این شربت شامل ترب کوهی می باشد که خود سرشار از ویتامین های C، B1، B6، B2، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم و فسفر است.
 
گفتنی است که ترب کوهی ارگانیسم بدن را پاکسازی کرده، متابولیسم آن را بهبود بخشیده و باکتری های مفید معده را افزایش می دهد.با این شربت می توانید روزانه 1 سانتی متر (0.93 اینچ) کاهش سایز داشته باشید.

مواد لازم: 125 گرم ترب کوهی ، 3 عدد....
برای دیدن بقیه به ادامه مطلب رجوع کنید

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
ادامه مطلب
[ یک شنبه 24 خرداد 1394 ] [ 18:30 ] [ Admin ]

 

 

چگونه لاغر شويم؟چگونه لاغر شويم؟

 

اگر تصميم به لاغر شدن و كاهش وزن گرفته‌ايد و از وضعيت فعلي خود راضي نيستيد، مطمئن باشيد يك رژيم غذايي سخت و شديد يا انجام تمرينات ورزشي سنگين راه‌حل مناسبي نخواهد بود. نكته‌اي كه هيچگاه نبايد فراموش كنيم اين است كه بدن انسان فقط تغييرات آهسته و مستمر را مي‌پذيرد.

براي ديدن بقيه به ادامه مطلب رجوع كنيد

 

 

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: لاغريلاغرچاقچاقيچگونهچگونه لاغر شويمچگونه لاغر شويمچگونه چاغ شويمآرادنوروزيآراد نوروزيaradnoroozinorouziarad norooziarad norouzi
ادامه مطلب
[ سه شنبه 19 خرداد 1394 ] [ 15:35 ] [ Admin ]
 کارکامین یکی از اجزای اصلی زردچوبه و ادویه کاری است که در مهار واکنش های التهابی نقش دارد. این ماده یک ترکیب پلی فنلی است که موجب ایجاد رنگ زرد در زردچوبه و 

ادویه کاری می شود. پودر زردچوبه  از سال ها قبل برای درمان بیماری های التهابی مختلف مانند آرتروز کاربرد داشته است.
 
در مطالعات سالیان اخیر کاربردهای درمانی بسیاری برای کارکامین مشخص شده است. به عنوان مثال در ماه مارس سال 2012 مطالعات محققان ایالت میشیگان نشان داد که کارکامین برای بیماران مبتلا به پارکینسون مفید است. مطالعات دانشمندان آلمانی نشان می دهد که کارکامین گسترش (متاستاز) سرطان پروستات را متوقف می کند.
 
سرطان پروستات یکی از شایع ترین موارد بدخیمی است که اغلب دیر تشخیص داده می شود و زمانی درمان آغاز می گردد که سرطان به بافت های دیگر بدن سرایت کرده است (متاستاز) و خطر مرگ بیمار را تهدید می کند. مطالعات قبلی نشان داده بود که کارکامین متاستاز تومور در سرطان ریه، سینه و سرطان های سر و گردن را نیز متوقف می کند. کارکامین موجب کاهش سنتز ترکیباتی موسوم به سیتوکین توسط سلول های تومور می شود. سیتوکین ها موجب پیشرفت سرطان و متاستاز می شوند.
 
پژوهشگران معتقدند که می توان از کارکامین به عنوان عامل پیشگیری کننده در بیماران مبتلا به BHP (تکثیر خوش خیم سلول های پروستات) و یا زنان با سابقه خانوادگی سرطان سینه استفاده نمود.
 
 
 
yjc.ir

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ یک شنبه 10 خرداد 1394 ] [ 19:48 ] [ Admin ]
عسل ، این محصول طلایی توانایی درمان طیف وسیعی از بیماری ها  اعم از سرفه تا برخی انواع زخم ها را دارد.

تیمول  (Thymol) ترکیبی است که آویشن به آن عطرو  طعم متمایزی می دهد. این ماده خاصیت ضد التهابی و ضدمیکروبی قوی برای ریه ها دارد. تیمول  آنتی اکسیدانی  قوی است که رادیکال های آزاد را از بین میبرد.

چطور تیمول داشته باشیم؟
ترکیبی از 40 گرم آویشن خشک و نیمی از شیشه عسل برای تهیه تیمول نیاز است.آویشن را در ظرف عسل ریخته و آن را به هم بزنید درصورتی که این مخلوط خیلی غلیظ
 
است آن را با 50 میلی گر م آب مخلوط کنید و اگر می خواهید می توانید در ابتدا آن را با آب جوشیده مخلوط کنید.سپس این مخلوط را 2 هفته در محیط گرمی نگهداری کنید.
 
بعد از این مدت گاهی آن را به هم بزنید و آن را صاف کنید و روزی دو قاشق غذاخوری از این ترکیب  را به عنوان ماده درمان کننده  و ضد میکروبی استفاده کنید.

Image result for honeyImage result for honeyImage result for honey


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ شنبه 2 خرداد 1394 ] [ 20:23 ] [ Admin ]

فرمول عمومی این ماده مقوی به قرون وسطی بازمی گردد زمانی که مردم از انواع بیماری ها و همه گیری ها ی رنج می بردند.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

به طور خلاصه این ماده مقوی برای درمان تمام بیماری ها مفید است و سیستم ایمنی را تقويت می کند و به عنوان ماده ای ضد ویروس،باکتری، قارچی و انگلی نقش دارد و در بهبود شدیدترین عفونت ها موثر است.
 
24 اونس  700 میلی لیتر سرکه سیب 
¼ فنجان سیر خورد شده 
¼ فنجان پیاز خورد شده
2 فلفل تازه
¼ فنجان رنده شده زنجبیل
2 قاشق غذاخوری ریشه خردل رنده شده
2 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه و یا 2 تکه ریشه زردچوبه
 
 
براي مطالعه بيشتر مطلب به ادامه مطلب رجوع فرماييد

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
ادامه مطلب
[ دو شنبه 25 اسفند 1393 ] [ 22:0 ] [ Admin ]

به نام خدا

____________________________________

گنجاندن یک پیاز در رژیم غذایی روزانه می‌تواند مشکلات و بیماریها را درمان کند و سرطان را از شما دور کند.

1- پیاز ضد انعقاد خون است.
2- پیاز ضد سرطان است.
3- پیاز خون ساز است.
4- پیاز استخوان ساز است.
5- پیاز ضد درد است.
6- پیاز ضد فشار خون است.

دانشمندان با انجام مطالعات و آزمایشاتی بر روی داوطلبان دریافتند آن دسته از افرادی که پیاز در برنامه غذایی آنها وجود دارد سریع‌تر وزن می‌کند و چربی انباشته شده کمتری در بدنشان وجود دارد.

 

 

منبع:yjc.ir


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ پنج شنبه 30 بهمن 1393 ] [ 11:45 ] [ Admin ]

 بعضی غذاها و نوشیدنی هایی که  ما  از طریق رژیم غذایی روزانه وارد بدن می کنیم تاثیر بزرگی بر سلامتی ما دارد  و همچنین در بوی بدن ما که  از طریق بزاق دهان، عرق، ادرار و مدفوع دفع می شود تاثیر گذار است. 

 
این نوشیدنی سالم بوی  ناخوشایند عرق را از بین برده  و سیستم گوارش را بهبود می بخشد. 
مواد لازم مورد نیاز : 
- 2 عدد سیب 
- 5 برگ کلم پیچ 
- آب  لیمو 
- 1 تکه زنجبیل 
- 1 دسته جعفری 
 
روش آماده سازی : 
مواد تشکیل دهنده  را با استفاده از آب سرد بشویید، و آنها را در مخلوط کن ریخته چند تکه یخ بریزید و بخوبی مخلوط کنید. این مخلوط  را در صبح با معده خالی یا بین وعده های غذایی بنوشید  

 

 

 


 
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ


موضوعات مرتبط: مطالب علمیتغذیهنکته های خانه داری
[ سه شنبه 7 بهمن 1393 ] [ 19:27 ] [ Admin ]

آيا به دنبال رفع چاقي خود تا شب نوروز هستيد؟

آيا از چاقي رنج ميبريد؟

اين روش ها را در ادامه مطلب دريابيد


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیهنکته های خانه داری
ادامه مطلب
[ سه شنبه 7 بهمن 1393 ] [ 19:16 ] [ Admin ]

بررسی‌های جدید حاکی از آن است که جویدن آدامس سلامت دندان را همچون مسواک زدن و استفاده از نخ دندان حفظ می‌کند. به گفته متخصصان، آدامس جویدن برای مدت 10 دقیقه می‌تواند حدود 100 میلیون باکتری یا 10 درصد از حجم میکروبی بزاق دهان را از بین ببرد. 
 
بنابر مطالعه‌ای که در سال 2006 در مجله دنتال ریسرچ منتشر شد، به طور معمول در بیشتر آدامس‌های تجاری این محصول با شیرین‌ کننده‌ها، طعم دهنده‌ها و ترکیبی از دیگر مواد تولید می‌شود اما هم‌اکنون در تولید این آدامس‌ها شیرین کننده‌های مصنوعی مثل زایلیتول یا مانیتول جایگزین قند شده‌اند و جایگزین‌های بدون قند در واقع می‌توانند احتمال تشکیل زیست‌لایه دهانی که عامل رشد بیماری‌های عفونی و پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه است، کاهش دهد. 
 
در مطالعات پیشین همچنین تاثیر جویدن آدامس بر عملکرد شناختی ذهن، بهبود وضعیت روحی، هوشیاری و کنترل اشتها مشاهده شده است. اخیرا گروهی از متخصصان هلندی به بررسی نقش تاثیر جویدن آدامس در از بین بردن باکتری‌های دهان پرداختند. 
 
در این بررسی از تعدادی شرکت کننده درخواست شد در مدت زمان 30 ثانیه تا 10 دقیقه آدامس بجوند. پس از آن نمونه آدامس جویده شده مورد مطالعه قرار گرفت و مشخص شد حدود 100 میلیون باکتری روی هر یک از این نمونه‌ها وجود دارد. همچنین آشکار شد تعداد این باکتری‌ها با افزایش مدت زمان جویدن آدامس بیشتر می‌شود. در عین حال متخصصان دریافتند پس از گذشت 30 ثانیه از مدت زمان جویدن، آدامس انسجام خود را از دست می‌دهد و این تغییر به این مفهوم است که در مجموع از تعداد باکتری‌هایی که جذب آدامس شده‌اند، کاسته شده است. 
 
 به گزارش مدیکال دیلی، برخی تولیدکنندگان آدامس عناصر فعالی را در تولید این محصول به کار می‌گیرند تا قابلیت آن را در کاهش پوسیدگی دندان و پلاک‌ها افزایش دهند و به همین دلیل از فلورایدها و ترکیب‌های آنتی میکروبی استفاده می‌کنند که البته بررسی تاثیر آنها بر دهان و دندان به شکل دقیق‌تر ضروری است.

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ سه شنبه 7 بهمن 1393 ] [ 19:2 ] [ Admin ]
برای فرونشاندن درد کلیه بر حسب بنیه بیمار در هر روز از پنج تا هفت لیمو خورده شود. در هفته اول هر روز یک لیمو را آب گرفته و با کمی آب، صبح ناشتا، ده دقیقه بعد از حمام 

صبح آن را بنوشید. در هفته دوم آب دو لیمو را باید به همین ترتیب بنوشید. این عمل می‌بایست تا هفته هفتم که تعداد لیمو در هر روز به هفت عدد می‌رسد ادامه پیدا کند.


بررسی ها نشان می دهند مصرف مداوم لیمو باعث تصفیه سیستم گوارشی می شود و سموم را از بدن دفع می کند.

دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی بر روی داوطلبان زیادی دریافتند مصرف مداوم لیمو ترش از بروز سنگ کلیه پیشگیری می کند و باعث از بین بردن دردهای کلیوی و تقویت سیستم مجاری ادرار می شود.

مصرف یک یا دو عدد لیمو در روز می تواند بیماری های کلیوی را درمان کند و اگر با درد ناگهانی در زیر کمر خود مواجه شدید در مراحل اولیه می توانید با مصرف آبلیمو آن را تسکین دهید.

 

 

 

منبع : باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ سه شنبه 7 بهمن 1393 ] [ 18:19 ] [ Admin ]

با توجه به آخرین مطالعه نشان داده شده محققان به رهبری دکتر استیون Lipschultz، استاد و رئیس بخش اطفال در دانشگاه ایالتی وین و متخصص اطفال ارشد در بیمارستان کودکان میشیگان در دیترویت براین باورند که تعداد قابل توجهی از کودکانی که از علایم قلبی و عصبی رنج می برند این اختلالات بر اثر نوشیدنی های نامناسب به وجود می آید.
 
 نوشیدنی های انرژی زا کافئین دارویی و کافئین اضافی از منابع طبیعی است که می تواند به افزایش فشار خون و ضربان قلب منجر شود.
 
برخی از نوشابه های انرژی زا حتی تا 400 میلی گرم کافئین در هر قوطی یا بطری دارند و در مقایسه با 100-150 میلی گرم در یک فنجان قهوه می تواند برای بدن کودکان بسیار مضر باشد و آن ها را دچار مسمومیت کند.
 
 نوشیدنی های انرژی هیچ جایی در رژیم غذایی کودکان ندارند، می گوید و والدینی که سابقه بیماری های قلبی و یا عصبی دارند نباید این محصولات را برای کودکان خود خریداری کنند.

ترکیبات در نوشابه های انرژی زا میل به مصرف دخانیات را در بزرگسالی افزایش می تواند و می تواند زمینه ای برای بروز بیماری های قلبی و عصبی و مسمومیت های شدید باشد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradآرادnorooziنوروزیانرژیانرژی زانوشابهنوشابه انرژی زاکودکانسمکافئینبیماریدخانیات
[ دو شنبه 26 آبان 1393 ] [ 21:17 ] [ Admin ]

شلغم دارای مواد معدنی است که برای پیشگیری از انواع سرطان مفید می‌باشد و همچنین در تصیفه خون و تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری از بیماری‌های عفونی نقش دارد. 
 
شلغم را بدون پوست گرفتن و قطعه قطعه کردن و به صورت پخار پز پخت کنید. شلغم مواد معدنی فراوانی دارد که کلسیم و منیزیم از مهمترین این مواد است و برای رشد و نمو استخوان خصوصاً در نوجوانان، زنان باردار و زنان شیرده توصیه می شود. 
 
مقداری پتاسیم نیز در شلغم وجود دارد که در تنظیم فشارخون نقش دارد و همچنین فسفر و آرسنیک موجود در این گیاه برای تقویت گلبول‌های سفید و سیستم ایمنی مفید است و از همین رو شلغم برای پیشگیری از سرماخوردگی در فصل‌های سرد سال کاربرد بیشتری دارد. 
 
شلغم سرشار از ویتامین‌های گروهB است که برای درمان و پیشگیری از شوره سر مفید می‌باشد و همچنین اسید فولیک موجود در آن در درمان کم خونی کارآیی دارد. شلغم دارای مواد معدنی است که برای پیشگیری از انواع سرطان مفید می‌باشد و همچنین در تصیفه خون و تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری از بیماری‌های عفونی نقش دارد. 
 
گوگرد، ویتامین C و فیبر از دیگر مواد موجود در شلغم است که این کارشناس تغذیه از آنها نام برد و یادآوری کرد: فیبر موجود در این گیاه در کاهش اسید اوریک، تری گلیسرید و کلسترول مفید است و از سرطان روده پیشگیری می کند.ترکیباتی در شلغم وجود دارد که برای کاهش قند خون در افراد دیابتی مفید است و همچنین مدر بودن شلغم می تواند در دفع سنگ مثانه تاثیر گذار باشد. 

موادی که در شلغم وجود دارد برای تسکین سرفه های سرماخورگی و تقویت سیستم تنفسی مفید می باشد.شلغم سبزی کم کالری است و در رژیم‌های لاغری جز سبزیجات آزاد محسوب می شود. 
وی گفت: همچنین در گذشته شلغم را به صورت پخته و له شده به صورت پمادی برای رفع ترک پا به کار می برده اند. 

شلغم را با پوست و بدون اینکه قطعه قطعه شود باید پخت، زیرا قطعه قطعه کردن موجب می‌شود بخش زیادی از مواد مغذی آن وارد آب شود و هدر برود. همچنین بهتر است موقع پخت شلغم از تماس مستقیم آن با آب جلوگیری کرد و شلغم را بر روی توری قرار داد تا با بخار آب قابلمه بخارپز شود. 

منبع: بیتوته


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: شلغمشورهسرشوره سرسرماخوردگیمیوهسبزیسبزیجات
[ پنج شنبه 1 آبان 1393 ] [ 15:45 ] [ Admin ]

موز میوه‌ای است که چربی بسیار ناچیزی داشته و یک موز با اندازه متوسط، حدود 100 کالری انرژی دارد و کربوهیدارت آن در حدود 22 تا 25 گرم است که از نوع مناسبی است و

کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی و تحرک معمول، در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی می‌شود.

بررسی های اخیر محققان نشان می دهد نوشیدن شیر موز می تواند علاوه بر تامین انرژی اشتها را سرکوب کند و پروتئین موجود در شیر و موز مانع از افزایش اشتها می شوند.

دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی بر روی داوطلبان زیادی دریافتند آن دسته از داوطلبانی که در رزیم غذایی آن ها لبنیاتی همچون شیر و میوه های مغذی و انرژی زا مانند موز و انبه وجود دارد روند عضله سازی در بدنشان بیشتر است و تجمع توده های چربی در بدن آن ها نسبت به سایرین کمتر است.

رژیم شیر و موز برای افرادی که اضافه وزن دارند و می خواهند سموم بدن خود را دفع کنند می تواند بسیار موثر و کارآمد باشد.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیموزشیرشیرموزشیر موزپروتئینسمومدفعدفع سموم
[ دو شنبه 7 مهر 1393 ] [ 14:9 ] [ Admin ]

بعضی ها تصور می‌کنند داروخانه‌ها سوپرمارکت است و پزشک معالج هم یک واسطه نه‌ چندان موردنیاز است که تنها هزینه ویزیت را می‌گیرد اما این باور صحیح نیست. در بازار داروی کشور ما، داروهای بسیاری بدون نسخه به فروش می‌رسند اما نباید فراموش کنید دارو ماده‌ای شیمیایی است که در بدن واکنش‌های شیمیایی مهمی به وجود می‌آورد.

 
 اطلاعات شما از داروها تنها در حد اینکه آشناهایتان قبلا چطور آن را مصرف کرده‌اند، خلاصه شده و از تاثیرات آن ماده شیمیایی بر اعضای مختلف بدن بی‌خبرید. والدین معمولا به شیرخواران و نوپایان که قشر آسیب‌پذیری محسوب می‌شوند و نمی‌توانند به درستی علایم خود را توصیف کنند سرخود داروهایی می‌دهند که اصلا کار صحیحی نیست چرا که عوارض داروهای شیمیایی و حتی داروهای گیاهی در کودکان شدیدتر و شایع‌تر است.
 
در ادامه مطلب چند مورد از مهم‌ترین این داروها را برایتان فهرست کرده‌ایم.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآسپرینداروکودکفرزند9خودسرانه
ادامه مطلب
[ دو شنبه 20 مرداد 1393 ] [ 23:44 ] [ Admin ]

مهم نیست پیر ها با خوردن چه غذایی کالری دریافت می کنند بلکه تنها دریافت انرژی و میل شان به خوردن است که می تواند به زندگی آن ها کمک کند.

 
بررسی ها نشان می دهند، خوردن هله هوله هایی مانند پیراشکی، چیپس، بستنی و ... می تواند به نفع سلامت بیماران پیر تمام شود.این پژوهشگران می گویند بیمارام مسن میلی به غذا خوردن ندارند .به همین دلیل هر روز ضعیف تر می شوند.
 
گفتنی است؛ اگر هله هوله ها اشتیاق آن ها را به غذا خوردن بیشتر کند می توانید به جای خورشت قیمه به مادر بزرگ تان چیپس تعارف کنید و اگر از طعم آن خوشش آمد بدون ترس از بیمار شدنش بگذارید سرگرم هله هوله خوری شود.
 

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیمادر بزرگبستنیدوناتپیراشکیچیپسپفکهلههولههله هوله
[ دو شنبه 20 مرداد 1393 ] [ 23:39 ] [ Admin ]

اگر شما چربی شکم زیادی دارید، می‌توانید از همان روشهای کلی که برای کاهش وزن بکار می‌بردید، برای آب کردن چربی شکم هم استفاده کنید.

_______________________________________________________________________________________________________________________

داشتن برخی از چربی‌های شکم طبیعی است، و بخشی از اندام طبیعی و سالم شما بحساب می‌آید. اگر شما چربی شکم زیادی دارید، می‌توانید از همان روشهای....

برای دیدن بقیه به ادامه مطلب رجوع کنید.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیهورزشی
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیچاقیلاقریروش
ادامه مطلب
[ یک شنبه 19 مرداد 1393 ] [ 21:55 ] [ Admin ]

یکی از عذاب آور ترین اتفاقاتی که طی روز میتواند اتفاق بیافتد وزوز گوش است. وزوز نوعی صدا است که در گوش و گاهی در سر حس میشود بدون اینکه این صدا منبعی خارجی داشته باشد.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

پژوهشگران می گویند نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که این امکان وجود دارد که مصرف قهوه خطر ابتلا به مشکلات شنوايي را کاهش دهد.

بررسي ها نشان مي دهند، محققان دریافتند، که مصرف روزانه چندفنجان قهوه به مدت چند سال، خطر بروز ناشنوايي را کاهش می دهد و وزوز گوش را از بين مي برد.

گفتني است؛ با افزايش سن مشکلات شنوايي به ويژه در آقايان افزايش مي يابد اما آمار ها نشان مي دهند افرادي که سال هاي طولاني حداقل يک فنجان قهوه در روز مصرف مي کردند کمتر با اين مشکل و عارضه هاي گوش دچار شده بودند.

نتايج مطالعات نشان مي دهند، قهوه در مقایسه با بیش‌تر سبزیجات و میوه‌ها آنتی‌اکسیدان‌های بیش‌تری دارد و مي تواند از عفونت گوش و وز وز گوش ها تا ميزان زيادي جلوگيري کند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: cofeeقهوهگوشوز وزمشکلاتشنوایی
[ یک شنبه 19 مرداد 1393 ] [ 13:10 ] [ Admin ]

زعفران حاوی ترکیب فعالی به نام کروسین است که از سلول‌های مغزی در برابر بیماری ام اس محافظت می کند.


این ماده در واقع از آسیب دیدن سلول‌هایی که غلاف میلین را در مغز تولید می‌کنند، جلوگیری می‌نماید. میلین لایه‌ای است که مانند عایقی محافظ در اطراف نورون‌ها (سلول‌های مغزی) قرار دارد.


بیماری ام اس در اثر التهاب سلول‌های مغزی ایجاد می شود. در حقیقت در این بیماری سلول‌های مغزی این لایه محافظتی خود را از دست می‌دهند. 

نتایج این پژوهش که در نشریه ایمونولوژی امریکا به چاپ رسید، امیدهای تازه ای را در جهت تولید داروهای جدید برای درمان بیماری ام اس به همراه داشته است.

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیsaffronflowerزعفرانگل زعفرانام اسمیلینمغزگلکروسین
[ یک شنبه 12 مرداد 1393 ] [ 15:29 ] [ Admin ]

هرچه روزهای تابستان طولانی تر و گرمتر می شوند، خنک ماندن در این هوا سخت تر و سخت تر می شود. برای خنک ماندن فقط نوشیدنی های یخی و خنک و کولر کافی نیست، غذاهایی که مصرف می کنید هم می توانند در این زمینه به کمکتان بیایند.

____________________________________________________________________________________________________________________________

در ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﺳﺒﺰﯼ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﺩ ﻣﺜﻞ ﮐﺎﺳﻨﯽ ، ﺧﺮﻓﻪ ، ﺷﯿﺮ ﺧﺸﺖ ، ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺗﺮ ، ﮔﻮﺷﺖ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺩﻭ ﺳﺎﻟﻪ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ، ﺩﺭﺍﺝ ، ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﯼ ﺑﯽ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺷﯿﺮ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻮﯾﯿﺪﻥ ﻣﺸﮏ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ (ﺳﺒﺐ ﺩﺭﺩ ﭼﺸﻢ ﻭ ﺯﮐﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ) ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺗﺮ ﺭﻓﻊ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﻭ ﺗﺮﺷﯽ ﺭﻓﻊ ﺻﻔﺮﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.

بررسي ها نشان مي دهند،ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﯼ ﺑﯽ ﻧﻤﮏ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺎ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺭﻓﻊ ﮔﺮﻣﯽ ﻫﻮﺍ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺷﯿﺮ ﻭ ﻣﺎﺳﺖ ﻫﻢ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ و پزشکان توصيه مي کنند مصرف 3 ليوان شير و يا ماست در طول روز مانع ايجاد گرمازدگي و تشنگي در شما مي شود.

گفتني است،هر روز صبح را با یک لیوان آب لیمو تازه شروع کنید. این نوشیدنی که کمی اسیدی است، به پاک کردن سیستم بدنتان و بالا بردن سطح انرژیتان کمک میکند و نوشيدن آن در سحر در روزهاي ماه رمضان انع تشنگي و احساس گرما در شما مي شود.

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیتابستانخنکمیوهکولرنوشیدنیشیرگوشتمرغزکام
[ چهار شنبه 1 مرداد 1393 ] [ 22:36 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد با خوردن برخی مواد غذایی می توان سنگ کلیه را از بین برد.

______________________________________________________________________________________________________________________________

پژوهشگران دانشگاه خنکن تایلند با بررسی وضعیت 31 بیمار مبتلا به سنگ کلیه دریافتند افرادی که روزانه 100 گرم الوئه ورای تازه در دو نوبت و هر بار 50 گرم مصرف کنند دچار سنگ کلیه نمی شوند.

بررسی ها نشان می دهند، مصرف روزانه یک یوان آب پرتقال و کلم و کاهو و اسفناج مانع از تشکیل سنگ کلیه می شوند.دلیل این ویژگی نیز ویتامین c موجود در آن هاست.آب پرتقال حاوی ترکیب نارنجین است که این ترکیب برای عملکرد کلیه ها مناسب است.

گفتنی است، کلسیم از منایع گیاهی باعث بروز سنگ کلیه نمی شود بنابراین مصرف برگ گل قاصدک ، اسفناج و گیاهان دیگر حاوی کلسیم به مقدار مشخص باعث بروز سنگ کلیه نمی شود و سبزیجاتی که دارای آب هستند مانند کلم و کاهو باعث تامین آب مورد نیار بدن شده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را به طور چشم گیری کاهش می دهند.

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیسنگکلیهپتکغذا
[ چهار شنبه 1 مرداد 1393 ] [ 22:28 ] [ Admin ]

اگر می خواهید در ماه رمضان تشنگی و کم آبی اذیت تان نکند این نوشیدنی را حتما امتحان کنید.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

برای کاهش عطش و تشنگی، در ایام روزه داری ۱۴ عدد آلو بخارا را در یک پارچ آب بریزید و یک قاشق غذاخوری خاکشیر و نصف لیوان لیموترش را در آن حل و میل کنید.
 
روزه، خانه تکانی برای جسم و روح است که در بعد جسمی باعث نظافت سلول های بدن می شود. روزه گرفتن، باعث از بین رفتن اضطراب، دلهره و افسردگی می شود و حس اعتماد به نفس و اعتدال عصبی را در انسان تقویت می کند. روزه زمانی باعث جلوگیری از امراض خواهد شد که در زمان سحری و افطار به میزان صحیح و کامل غذا خورده شود و فرد کم خوری یا پرخوری نکند.
 
زمان افطار نیز حتما از آب گرم، شیر گاو تازه کم چرب، خرما و حلوای خرمایی استفاده کنید.خوردن خربزه و سیب شیرین به هضم بهتر غذا کمک خواهد کرد.

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیروزهماهرمضانعطشتشنگیآلو بخاراآلوخاکشیرلیمونوشیدنی
[ پنج شنبه 19 تير 1393 ] [ 15:42 ] [ Admin ]

با توجه به سازمان بهداشت جهانی (WHO) مقاومت آنتی بیوتیکی در حال حاضر یک تهدید عمده برای سلامت عمومی است.


بنا به گزارش ها در اروپا بیش از 25000 نفر در سال بر اثر باکتری های مقاوم به دارو از بین می روند از این رو همواره محققان به دنبال دارویی برای از بین بردن تمام باکتری های مقاوم به ویروس ها هستند.

محققان در حال حاضر در کانادا و ویلز یک جایگزین در قارچ به طور طبیعی پیدا کرده اند. مولکول قارچ قادر به خلع سلاحیکی ازخطرناک ترین ژن مقاوم در برابر دارو های آنتی بیوتیکی است، NDM یک آنزیم است که می تواند باکتری های مقاوم در برابر بسیاری از انواع آنتی بیوتیک ها را از بین ببرد. برای اولین بار در سال 2008 این آنزیم در هند کشف شده است، NDM-نیز در آب آسیای جنوبی یافت شده است و توسط بسیاری از موجودات مقاوم به دارو که در حال حاضر باعث بسیاری از بیماری شده است، انجام می شود.

نتایج مطالعات نشان می دهند، قارچ می تواند تحولی نوین در داروها به وجود آورد و تمام بیماری ها را در کوتاه ترین زمان ممکن و با بیشتریت نثر از بین ببرد و طول دوره درمانی با آنتی بیوتیک ها را کاهش دهد.

 

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیقارچداروآنتی بیوتیک
[ پنج شنبه 19 تير 1393 ] [ 15:37 ] [ Admin ]

سحري مهمترين وعده غذايي در ماه رمضان به شمار مي رود چرا که طولاني ترين فاصله غذايي تا افطار دارد و با مصرف غذاهای پر انرژی می توان از بی حالی و کسالت جلوگیری کرد.

_______________________________________________________________________________________________________________________

نداشتن انرژي، آسيب هاي داخلي مانند زخم معده و مشکلات دستگاه گوارش و آسيب هاي فکري مانند نداشتن انرژي براي فعاليت فکري را به همراه دارد. 

عده ای بر این باورند که مصرف مواد پرچرب مانند خامه، کله پاچه و آبگوشت در وعده سحري مانع از گرسنگي در طول روز مي شود اما اين مواد چرب نيازمند آب است و فرد را تشنه و کم طاقت مي کند و توصيه نمي شود اما مطالعات جدید نشان می دهند غذا اگر از روی اصول و با قوانینی مانند نمک کم و روغن مناسب تهیه شوند می توانند انرژی زیادی را برای افراد فراهم کنند.

گفتنی است، چربی و غلات و حبوبات موجود در آبگوشت آرام آرام در بدن آزاد می شود و باعث می شوند تا فرد در طول روز انرژی زیادی داشته باشد و یک باره انرژی خود را از دست ندهد و متخصصان تغذیه توصیه می کنند با مصرف آبگوشت در ماه رمضان هر چند وقت یک بار انرژی از دست رفته تان را تجدید کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: آبگوشتدیزیغذاانرژیبدنروغنآبگوشتخوراکغذاسنتی
[ پنج شنبه 12 تير 1393 ] [ 19:2 ] [ Admin ]

هر میوه ای خواص و فواید خاص خود را دارد ، اما خوردن بعضی از میوه ها نسبت به دیگر میوه ها باعث بهبود بیماری های خاص می شود.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم ترین معیار سنجش ارزش میوه ها نیز میزان آنتی اکسیدان های آنهاست. البته میوه ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.  

 
بررسی ها نشان می دهند، اگراعصاب‌تان به هم ریخته، موز بخورید.موز منبع فوق العاده پتاسیم می باشد. مصرف پتاسیم در کنار مصرف کم سدیم (نمک) به کاهش فشارخون بالا کمک می کند و برای همین هم بیماری های قلبی عروقی از شما دور می شود. خبر خوب دیگر اینکه برخلاف باورهای رایج موز باعث بروز یبوست نمی شود. 
 
 اگر می‌خواهید کلیه تان سنگ نسازد، زرد‌آلود بخورید.  
 
اگر فشار خون‌تان بالاست، كشمش بخورید.  
 
 اگر از سروصدای معده رنج می‌برید، ماست بخورید. 
  
اگر بیش از حد سرفه می‌كنید، عسل بخورید.  
 
اگر همیشه احساس خستگی می‌كنید، فلفل دلمه‌ای قرمز بخورید.  
 
اگر می‌ترسید سرطان معده بگیرید، كلم بخورید.  
 
اگر مشكل یبوست دارید، انجیر بخورید.  
 
اگر دارای مشکلات گوارشی هستید، ریحان بخورید.  
 
اگر دچار سوزش معده هستید، چای بابونه بخورید.  


موضوعات مرتبط: دانستنیهامطالب علمیپزشکیتغذیه
[ پنج شنبه 12 تير 1393 ] [ 16:32 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد داروهای ضد آلرژی می توانند از گسترش سلول های سرطانی در بدن جلوگیری کنند.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

برای کسانی که از خارش چشم ها و آب ریزش بینی در طول فصل بهار و تابستان رنج می برند آنتی هیستامین ها به احتمال زیاد مانند بهترین دوست آنها به سلامتی شان کمک می کند.

بررسی ها نشان می دهند،یک
تیم تحقیقاتی گروه میکروب شناسی و ایمنی شناسی در دانشگاه ویرجینیا به تازگی یافته های خود را در مجله لکوسیتی زیست شناسی منتشر کرده اند که نشان می دهند آنتی هیستامین ها  داروهای مورد استفاده برای جلوگیری یا تخفیف علایم آلرژی، از جمله تب یونجه، اگزمای آتوپیک و واکنش های از گزش حشرات و کهیر است.

محققان دریافتند که  آنتی هیستامین با عملکرد سلول های سرکوبگر-میلوئید مشتق شده ارتباط مستقیم دارند و مطالعات اخیر نشان می  دهندآنتی هیستامین ها نقش زیادی در از بین بردن تومورهای سرطانی دارند و باعث توقف گسترش سرطان در بدن می شوند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیداروآنتی هیستامینسرطانضدآلرژیضد آلرژی
[ سه شنبه 10 تير 1393 ] [ 23:8 ] [ Admin ]

هیچ‌گاه با افزودن نمک یا شکر به آب پرتقال طبیعی باعث کاهش ارزش تغذیه‌ای و افزایش کالری آن نشوید.

______________________________________________________________________________________________________________________________

این روزها وقتی به رستوران‌های بزرگ و کوچک غذاهای سنتی یا حتی فست‌فودها می‌رویم، دیگر با منوی محدود آب معدنی و نوشابه در فهرست نوشیدنی‌ها مواجه نمی‌شویم؛‌ بلکه نام نوشیدنی‌های طبیعی‌تر، تازه‌تر و سالم‌تری مانند آب انار، آب پرتقال، شربت آبلیمو، خاکشیر یا حتی آب کرفس را هم می‌بینیم. به‌نظر شما، کدام‌یک از این نوشیدنی‌ها مناسب‌تر هستند و کدام گروه افراد، باید کدام‌یک از آنها را همراه غذای خود سفارش بدهند؟

 

 

برای دیدن بقیه به ادامه مطلب بروید
 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزینوشیدنیمیوهانارکرفسطعمکالری
ادامه مطلب
[ یک شنبه 8 تير 1393 ] [ 22:51 ] [ Admin ]

مطالعات جديد دانشمندان نشان مي دهد مصرف غذاهاي سرخ شده در ماه رمضان موجب آسيب هاي کبدي مي شود.

_________________________________________________________________________________________________________________________

بسیاری از افراد تمایل زیادی به خوردن غذاهای فست فود به ویژه غذا های سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده و یا دیگر مواد دارند. اما بد نیست اندکی در مورد مضرات مواد سرخ شده بدانید.


بررسي ها نشان مي دهند، غذاهای پرچربی که از چربی های اشباع شده سرشارند، تنها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را بالا نمی برند بلکه باعث آسيب هاي کبدي مي شوند و مصرف آن ها زماني که معده ساعت ها از هرگونه مواد غذايي خالي مانده است باعث ايجاد بيماري هاي گوارشي زيادي مي شود.

نتايج مزالعات نشان مي دهند، پيراشکي و مواد غذايي سرخ کردني بايد حداقل 3 بار در هفته مصر شوند و براي پخت آن ها حتما از روغن هاي مرغوب استفاده کرد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیسرخکردنیسرخ کردنیسیبزمینیسیب زمینیماهرمضانماه رمضانمرگ
[ یک شنبه 8 تير 1393 ] [ 22:38 ] [ Admin ]

اگر احساس می کنید انرژی محدودی دارید و باید آن را تقویت کنید می توانید با مصرف سبزیجات معطر انرژی بدنتان را افزایش دهید.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

مصرف سبزیجات معطر از جمله ترخون و جعفری انرژی بدن را چندین برابر می کنند و باعث می شوند  دهانتان در طول روز معطر و خوشبو  باقی بماند.

بررسی ها نشان می دهند، مزیتی که این سبزیجات دارند این است که می توانید در همه غذاها و سوپ ها از آن ها استفاده کنید و از نظر طب سنتی محدودیتی در مصرفشان وجود ندارد.

گفتنی است،ترخون تولید صفرا به وسیله ‏ی كبد را افزایش می‏ دهد و به این ترتیب به هضم و گوارش غذا كمك می‏كند و موجب افزایش سرعت فرایند سم ‏زدایی در بدن می‏ شود.

افرادی كه فشار خون بالایی دارند می‏توانند از این سبزی به جای نمك در غذا استفاده نمایند.ترخون توانایی بسیار زیادی برای مبارزه با كرم‏های روده‏ای نیز دارد.

نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف این سبزیجات همراه با غذا باعث می شود چربی های مضر آن جذب بدن نشوند و انرژی زیادی به دست آورید.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیماهرمضانترخونجعفریسحریروزه
[ یک شنبه 8 تير 1393 ] [ 22:21 ] [ Admin ]

ام اس یکی از بیماری های شایع این روزها شده است که از آن به عنوان مرگ خاموش یاد می کنند.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

علائمی مانند بی حسی، خستگی و در نوع شدید آن  اختلال راه رفتن به طرز محسوسی زندگی بیماران را تحت تاثیر قرار می دهد.

وب سایت بین المللی بیماری ام اس اخیرا به این بیماران توصیه کرده است غذاهایی انتخاب کنند که اسیدهای چرب اشباع کمی داشته و در عوض سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 باشد.

بررسی ها نشان می دهند، نتایج تحقیقی 2 ساله روی 312 بیمار مبتلا به ام اس نشان داده نشانه های  بیماری افرادی که روزانه حدود 10 گرم روغن ماهی مصرف می کنند به طور محسوسی کاهش پیدا می کند گردو و روغن دانه کتان و روغن کاهی جزء منابع غنی اسید های چرب امگا 3 هستند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، روغن ماهی سبب شل شدن عضلات و بهبود در اوضاع بیماران ام اس می شود و قادر است از پیشرفت بیماری در آنها جلوگیری کند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیامگا3امگا 3اماسام اسماهیبیماری
[ چهار شنبه 4 تير 1393 ] [ 15:13 ] [ Admin ]

برخی از مواد غذایی سبب ایجاد مسمومیت می شوند و افراد حین مصرف آن ها باید مراقب باشند و احتیاط کنند.

ريواس : 
اگرچه ساقه آن سرشار از آنتي اکسيدان و کلسيم است اما ريشه و برگ هاي آن حاوي اسيداکساليک است که حتي مصرف کم آن حالت تهوع، استفراغ و ضعف ايجاد مي کند. مصرف آن به کبد و کليه آسيب مي رساند. بنابراين ريشه و برگ هاي آن را مصرف نکنيد و ساقه آن را کاملا بپزيد.

سيب زميني : همه انواع سيب زميني مسموم کننده نيست اما وقتي سيب زميني خام بيش از حد در معرض نور قرار مي گيرد، ماده شيميايي سمي به نام سولانين توليد مي کند که باعث حالت تهوع مي شود. «سولانين» باعث سبز شدن لايه سطحي سيب زميني مي شود. با کندن جوانه ها و برداشتن قسمت سبز سيب زميني، مصرف آن اشکالي ندارد. سيب زميني ها را در يک مکان خنک نگه داريد.

دانه بعضي از ميوه ها : برخي دانه ها و تخم ها از جمله سيب درختي، گلابي، انبه، زردآلو، شليل و گيلاس حاوي ماده شيميايي و سمي به نام آميگدالين است که به ماده سمي ديگري به نام هيدروژن سيانيد تبديل مي شود. مقدار زياد اين سم مي تواند ناراحتي هاي متعددي از جمله سردرد، صرع، حالت تهوع، استفراغ، افزايش ضربان قلب و فشارخون ايجاد کند. البته در صورت نجويدن و باز نشدن هسته خطر مسموميت ايجاد نمي کند و دفع مي شود. در صورت مصرف يک يا ۲عدد جاي نگراني وجود ندارد.

قارچ هاي وحشي : اگرچه قارچ هايي که در سوپرها عرضه مي شود کاملا بي ضرر است اما آن نوعي که به صورت وحشي در محيط زيست رشد مي کند،ممکن است سمي باشد. هزاران نوع مختلف از اين قارچ ها وجود دارد و به سختي مي توان قارچ هاي مضر را تشخيص داد. اين قارچ هاي سمي، باعث اسهال و استفراغ مي شود.

لوبياقرمز : لوبياي خام حاوي سمي به نام لکتين است که باعث ناراحتي معده ومسموميت مي شود. بنابراين قبل از پخت، لوبيا را به مدت ۵ساعت در آب خيس کنيد و آب را دور بريزيد. سپس به مدت ۱۰دقيقه بجوشانيد و آب آن را نيز دور بريزيد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیاراد
[ شنبه 31 خرداد 1393 ] [ 11:14 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد با تغییرات ژنتیکی در میوه ها می توان مقدار آن ها را بزرگ کرد و میزان ویتامین های آن ها را افزایش داد.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

سالانه 700،000 کودک در سراسر جهان  به علت  کمبود ویتامین A می میرند. بسیاری از این کودکان در کشورهای شرق آفریقا مانند اوگاندا زندگی می کنند و دانشمندان با ساخت نوعی موزهای رنگی زرد رنگ که گوشت آنها نارنجی رنگ است توانستند میزان ویتامینA را در برخی از میوه ها افزایش دهند.

از آنجا که موز در حال حاضر بخش مهمی از رژیم غذایی در بسیاری از کشورهای آفریقایی شرق به حساب می آید بنابراین بهبود در موز  می تواند  تاثیر گذار بر سلامت مردم باشد.

گفتنی است،دانشمندان با تزریق مایعاتی به درون درختچه های این میوه ها و با تغییر ژن آن ها توانستند میوه هایی در سایز و ابعاد مختلفی به وجود آورند که میزان ویتامین های آن ها بالاتر از میوه های عادی و معمولی است.

این دانشگاه انتظار دارد که دولت اوگاندا با تصویب قانون اجازه  دهد با تجاری سازی محصولات اصلاح شده ژنتیکی در ظرف شش سالآینده بتوانند میزان ویتامین های میوه ها را افزایش دهند.

 

 









موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیاراد
[ پنج شنبه 29 خرداد 1393 ] [ 11:53 ] [ Admin ]

براساس تحقیقات انجام شده مردان در مقایسه با زنان به اثرات کافئین حساس ترند و بدنشان بیشتر به آن واکنش نشان می دهد.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

اگرچه مقدار متوسط کافئین ضرر خاصی ندارد اما مصرف بیش از حد آن تأثیرات ناخوشایندی برای زنان به همراه دارد و موجب نرمی استخوان ها و ضعف و لرزش اندام های بدن می شود.

بررسی ها نشان می دهند کافئین موجب می شود خون بیشتری در بدن مردان به گردش دربیاید و میزان رشد موها چندین برابر شود این در حالی است که کافئین موجود در قهوه و نوشیدنی ها موجب تداخل در هورمون های زنان می شود و اثرات نامطلوبی را به همراه دارد.

گفتنی است،دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی زنان و مردان دریافتند مغز مردان هنگام نوشیدن قهوه و نوشیدنی های کافئین دار تا حد زیادی آرام می شود در حالیکه میزان خشونت ها و حالت های عصبی در زنان افزایش می یابد.

نتایج مطالعات نشان می دهند،میزان نوشیدن مواد کافئین دار نباید بیشتر از 8 لیوان در روز باشد زیرا موجب به وجود آمدن مشکلاتی از جمله تپش قلب،خستگی طولانی مدت،بی خوابی و حمله های میگرنی خواهد شد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادCaffeineکافئیناعصاب
[ چهار شنبه 28 خرداد 1393 ] [ 20:16 ] [ Admin ]

مطالعات جدید نشان می‌دهد گیلاس و زردآلو از میوه‌های پرطرفدار تابستانی محسوب می‌شوند که مصرف زیاد آنها باعث بالا بردن ناگهانی قند خون می‌شود.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

تحقیقات جدید نشان می‌دهند مصرف 6 عدد گیلاس در روز باعث می‌شود پوست سلامت و شادابی خود را حفظ کند اما مصرف زیاد آن به ویژه برای دیابتی‌ها و سالمندان موجب حال تهوع، دل پیچه خواهد شد. 
 
گفتنی است، مصرف گیلاس و زردآلو برای کودکان بسیار باید کم باشد زیرا برای هضم و دفع آنها افراد نیازمند سیستم گوارشی بسیار قوی هستند و از آنجاییکه کودکان سیستم گوارشی ضعیفی دارند نمی‌توانند به راحتی آنها را هضم کند. 
 
همچنین مطالعات جدید نشان می‌دهند، مصرف روزانه تعداد مشخصی از این میوه‌ها در کودکان و بزرگسالان هیچگونه مشکلی ایجاد نمی‌کند اما زیاده‌روی در مصرف آنها موجب کم آبی بدن و دفع مواد مغذی از درون بدن می‌شود. 
 
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، دیابتی‌ها و افرادی که سابقه مشکلات گوارشی دارند باید از حداقل این میوه‌ها در طول روز استفاده کنند.
 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادfruitcherryApricothospitalبیمارستانخونقندقند خونزردآلوزرد آلوگیلاس
[ چهار شنبه 28 خرداد 1393 ] [ 20:4 ] [ Admin ]

مطالعات جدید نشان می دهد ورزشکاران می توانند برای تسکین و آرامش عضلات خود آب هندوانه بنوشند.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

دکتر علی رادمرد متخصص طب ورزشی و داخلی گفت: آب هندوانه با خواص آنتی اکسیدانی بالا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و حجم پروتئین در ماهیچه ها را افزایش می دهد 

که مصرف آن برای بهبود عملکرد ورزشکاران بسیار مفید است. 

 
وی افزود: همچنین این نوشیدنی مفید،درد عضلات پس از انجام حرکات ورزشی سنگین در باشگاه را کاهش و انر‍ژی می دهد. 
 
 این متخصص طب ورزشی اظهار داشت: ترکیبات طبیعی موجود در آب هندوانه سریع تجزیه می شوند و در نتیجه باید آن را تازه میل کرد.

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیهورزشی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادآبهندوانهآب هندوانهورزشکارورزشکارانآنتیاکسیدانآنتی اکسیدانسیستمایمنیسیستم ایمنیعضلات
[ سه شنبه 27 خرداد 1393 ] [ 12:16 ] [ Admin ]

اگر چه پختن غذا برخی مواد سمی را کاهش می دهد اما در صورتی که از روش های نادرست طبخ استفاده کنیم مواد سمی زیادی ایجاد می شود.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

روغن های متفاوت دارای نقطه دود تفاوتی نیز هستند نقطه دود که بوی تندی دارد روغن شروع به تجزیه خون نی کند و گلیسرول اسیدهای چرب موجود در روغن به آکرولیئن تبدیل می شود. 
 
بررسی ها نشان می دهند، روغن زیتون به دلیل اینکه نقطه دود نسبتا پایینی دارد برای سرخ کردن مناسب نیست و از روغن کنجد نیز بهتر است برای پخت های سطحی، انواع سالاد و... استفاده کنیم. 
 
در هنگام سرخ کردن مواد غذایی در داخل روغن نمک اضافه کنیم چرا که موجب کاهش نقطه دود روغن شده و سبب ایجاد مواد سمی و سرطان زا می شود. 
 
 نتایج مطالعات نشان می دهند، هنگامی که نمک به غذای هنگام سرخ کردن اضافه می کنیم نقطه و دود آن بسیار بالا می برد و در حین آشپزی باعث سوخته شدن چشم ها می شود و از این درجه حرارت مطلوب سرخ کردن مواد غذایی 170 تا190 درجه سانتی گراد است و بهتر است نقطه دود روغنی که مصرف می کنیم حدود 20 دقیقه بالاتر از درجه مطلوب سرخ کردن باشد. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادروغنسرخکردنیسرخ کردنینمکسم
[ سه شنبه 27 خرداد 1393 ] [ 10:46 ] [ Admin ]

اگر خودتان و قیافه تان را دوست دارید شب ها قید نوشیدنی های دارای مواد افزودنی، نوشابه و امثال اینها را بزنید و به جای آن ها تا می توانید آب بخورید.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________-


برای بهتر شدن قیافه این روزها به جز انواع و اقسام جراحی ها از کوچک کردن گوش گرفته تا جلو آوردن فک و عقب بردن چانه و از این دست ماجراها،آب را به برنامه غذایی روزانه تان اضافه کنید.

بررسی ها نشان می دهند، اکسیژن از طریق خون به عضلات منتقل می شود. در صورت نرسیدن اکسیژن به خون، عضلات اسیدلاکتیک ترشح می کنند که گرفتگی عضلانی به وجود می آورد. آب کافی یعنی تامین اکسیژن خون،و کمبود آب به معنای نرسیدن اکسیژن به اعضای بدن به ویژه پوست و مو است.

 مصرف منظم آب به مغز کمک می کند تا دمای بدن را کنترل کند. برای حفظ رطوبت چشم ها، بینی و دهان، بدن به آب نیاز دارد. آب علاوه بر نرمی مفاصل، از اعضای بدن محافظت می کند.زمانی که پوست شما آب دار باشد، شما جوانتر به نظر خواهید رسید. آب کمک می کند که بافت های پوست مجددا ساخته شوند، پوست مرطوب شود و الاستیسیته آن افزایش یابد.

نتایج مطالعات نشان می دهند، آبی که وارد بدن می شود، باعث می شود که مواد سمی و مواد زائد از بدن شسته شود و از بدن خارج گردد. اگر بدن شما دچار کمبود آب شود، پس کلیه ارگان های حیاتی بدن شما خسته خواهند شد و در نهایت شما نیز خسته می شوید و چهره تان جوانی قبل را نخواهد داشت.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادآب
[ دو شنبه 26 خرداد 1393 ] [ 19:28 ] [ Admin ]

عده زیادی از باغداران برای افزایش مدت ماندگاری توت فرنگی ها به آن سم می زنند و معمولا چنین توت فرنگی هایی باعث به خطر افتادن سلامتی می شوند.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

توت فرنگی از میوه هایی است که برای جلوگیری از پوسیدگی و از بین رفتن محصول به ان سم و مواد قارچ کش می زنند و 

سپس روانه بازار می کنند این در حالی است که این سم ها و کود های شیمیایی باعث می شود سلامت مصرف کنندگان آن به خطر بیفتد..

بررسی ها نشان می دهند، از آنجا که سطح توت فرنگیدارای خلل و فرج فراوانی است و پوست یکنواختی ندارد، سموم دفع آفاتی که برای پرورش این میوه به کار برده می ‌شود، به راحتی در آن نفوذ کرده و باقی می ‌ماند و به راحتی نیز از آن خارج نمی ‌شود. از این رو، شستن این میوه با آب خالی نمی‌ تواند سموم را از روی آن پاک کند، لذا باید باغداران و تولید کنندگان این میوه استانداردهایی را همواره مد نظر داشته باشند.

گفتنی است، شاید فکر کنید می ‌توان با استفاده از مواد ضد عفونی‌ کننده در هنگام شست و شوی میوه ها ، تا حدودی از میزان این سموم کاست، اما  مواد شوینده و ضد عفونی‌ کننده برای از بین بردن میکروب‌ها و انگل‌ها مفید هستند و نمی ‌توانند سمومی ‌را که تا حدودی در بافت میوه نفوذ کرده است، از بین ببرند. علاوه بر این، استفاده از این ترکیبات و یا قرار دادن طولانی مدت توت فرنگی ‌ ها در آب به دلیل نداشتن پوست محافظ، می‌ تواند بافت میوه را متلاشی کرده و این ترکیبات شیمیایی نیز به بافت میوه نفوذ کنند،

نتایج مطالعات نشان می دهند، در میان میوه های تابستانی توت فرنگی جزو میوه هایی است که باید در نگهداری و هنگام مصرف آن توجه بسیاری کرد و در شست و شوی آن حتما نکات زیادی را رعایت کرد. 

 

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادتوتفرنگیتوت فرنگیسمخوشمزه
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 21:5 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف یک لیوان آب ولرم همراه با عسل و لیمو برای حفظ سلامتی بسیار مفید است.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________



برخی معتقدند که مصرف این نوشیدنی جادویی سبب شکسته شدن توده های چربی در بدن می شود و به نوعی این محصول  تصفیه کننده سیستم لنفاوی بدن است. 

 
بررسی ها نشان می دهند، با مصرف این نوشیدنی به صورت ناشتا در جمع می توانید سیستم ایمنی را بهبود بخشید زیرا لیمو حاوی آنزیم هایی است که باعث هضم تمام مواد باقی مانده از روز قبل از درون بدنتان می شود. 
 
گفتنی است، همچنین در مواقعی که احساس خستگی و کسالت می کنید از این محصول استفاده کنید زیرا حاوی مواد انرژی دهنده بدون کالری است. 
 
نتایج مطالعات نشان می دهند، موجود در این محصول سیری در شما ایجاد می کند و مخلوط عسل با آب در کاهش وزن بسیار موثر است. 
 
آب لیمو خون را تصفیه می کند و قدرت پاکسازی پوست را نیز افزایش می دهد و در تقویت کلاژن نیز موثر است. 

 

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادلیموآبولرمآب ولرمعسلسلامتیخونتصفیه
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 13:25 ] [ Admin ]

با توجه به قرار گرفتن در آستانه برگزاری کنکور سراسری و ایام امتحانات دانستن نکات تغذیه ای ضروری کمک می کند تا این روزها را بهتر سپری کنید.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

متخصصان تغذیه توصیه می کنند در ایام امتحانات، به مواد غذایی سرشار از ویتامین b,c,d عنایت ویژه ای شود. سبزیجات ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ، فلفل فرنگی و مرکباتی مانند پرتقال،لیمو

شیرین و ترش، توت فرنگی، و کیوی به علت داشتن ویتامین c در تقویت قدرت فکری و آرامش اعصاب نقش به سزایی دارد و باعث ثبات مغز و بهبود سیستم مغز و اعصاب می شود.

بررسی ها نشان می دهند دانش آموزان در این روزهای پایانی باید با کم کردن ساعات مطاله خود و افزایش ساعات استراحت خود آرامش اعصاب و روح و روان خود را تقویت کنند زیرا این کار باعث ثبات دروس یادگیری شده در مغز می شود.

مصرف مواد غذایی سرشار از پروتئین در این روزها سبب می شود تا دانش آموران راحت تر مطالب یادگیری شده را در ذهن خود مرور کنند از این رو مصرف گوشت و غذاهای فیبری و به ویژه ماهی در اولویت است.

گفتنی است،لبنیات را فراموش نکنید،مخصوصا ماست و مطالعات اخیر نشان می دهند مصرف روزانه یک لیوان شیر برای ایجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان موثر است.

کمبود آب بدن، عملکرد مغز را کند می‌کند و مطالعات جدید نشان می دهند برای افزایش کارایی مغزتان با نوشیدن آب می توانید آن را بهبود ببخشید.

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادکنکورمغزشیرسبزیجاتویتامینbcdگوجه فرنگیفلفل دلمهفلفل فرنگیمرکباتپرتقاللیموترشلیمو شیرینتوت فرنگیکیویاعصابروان
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 13:16 ] [ Admin ]

همه داشتن موهایی پرپشت و درخشنده به عنوان عنصری در زیبایی اهمیت می دهند و اگرچه افراد اغلب نکات بهداشتی را رعایت می کنند همچنان موهایی شکننده و کم پشت دارند.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

با مصرف برخی از مواد غذایی سرشار از ویتامین b,c می توان علاوه بر پرپشت کردن ودرخشان شدن موها شفاف و صاف داشته باشیم کمبود ویتامین B یکی از عمده ترین وسایلی است که موجب نازک شدن تارهای مو و کم پشتی موها می شود و مصرف سویا،‌موز، حبوبات، تخم مرغ منبع خوبی برای این ویتامین هستند و حتی ماساژ مو با این خوراکی ها سبب افزایش حجم موها می شود. 

 
بررسی ها نشان می دهند مصرف اندازه این ویتامین از شکسته شدن و خورد شدن موها جلوگیری می کند و ید موجود در این مواد غذایی  باعث رشد و درخشان شدن موها می شود. 
 
نتایج مطالعات نشان می دهند برای افزایش حجم موهایتان کافی است در حمام به کمک تخم مرغ و ماساژ 1 دقیقه ای آن با پوست سر و سپس شست و شو با آب سرد از فواید آن بهره مند شوید و در هفته تنها مجاز به 1 بار استفاده از  تخم مرغ طبیعی در حمام هستند زیرا مصرف زیادی آن باعث خشک و شکننده شدن موها می شود. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادمورژیمپرپشت
[ شنبه 24 خرداد 1393 ] [ 22:1 ] [ Admin ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 13 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم از وبلاگم خوشتان بیاید.در این جا می توانید از آخرین دانستنیها و مطالب علمی بهره مند شوید.نظرهم یادتون نره ****لطفا به علت بروز بودن وبلاگ به صفحات دیگر هم سری بزنید****
برچسب‌ ها
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 25
بازدید هفته : 37
بازدید ماه : 266
بازدید کل : 50283
تعداد مطالب : 328
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1

spanstyle { position:absolute; visibility:visible; top:-50px; font-size:15pt; font-family:Verdana; font-weight:bold; color:#cc0000; } BODY { width:100%;overflow-x:hidden;overflow-y:scroll; } -->

کد حرکت متن دنبال موس . دریافت کد حرکت متن

.

کد کج شدن تصاوير

.
. . .. . .