get to know
دانستنیها و مطالب علمی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان get to know و آدرس matalebeelmi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





همیشه سعی کنید غذاي کودکانتان را به نحوی آماده سازی کنید که بچه ها با دیدن آن ها شوق و اشتیاقشان برای خوردن آنها زیاد شود. اگر کودکتان به خوردن غذایی که درست کرده اید واکنش نشان نمی دهد آن را در کنار برخی خوراکی ها و تنقلات به او بدهید این کار باعث می شود تا کودک علاوه بر خوردن تنقلات غذای آماده شما را نیز بخورد. اگر کودکتان بد غذاست سر ساعت به او غذا بدهید درهر زمان فرصتی گیر آوردید او را در گوشه ای بنشانید و مقداری غذا به او بدهید زیرا کودکان بدغذا اغلب از خوردن یک جا غذا در وعده ای مشخص بیزارند. مادران با به کار گرفتن این راهکارها می توانند مشکل کودکان بدغذا را به درستی برطرف کنند و کودکانشان دچار سوء تغذیه نشوند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ جمعه 10 آبان 1392 ] [ 20:42 ] [ Admin ]

فاطمه حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: شکلات به دلیل غنی بودن از "آنتی اکسیدان" موجب به تاخیر انداختن "مشکلات قلب و عروق" می شود که این مسئله مربوط به ماده اصلی و مفید این ماده خوراکی است. وی افزود: تمامی شکلات هایی که از "قنادی" و "سوپرمارکت ها" خریداری می شود حاوی "قند ساده"، "چربی اشباع" و نگهدارنده هستند. حسینی گفت: این شکلات ها که حاوی مواد نگهدارنده هستند بدترین نوع شکلات محسوب می شوند که موجب افزایش وزن، چاقی و مشکلات قلب و عروقی می شود. وی در پایان توصیه کرد: مصرف یکی یا دو بار شکلات در هفته هیچ ضرری ندارد اما اگر افراد هر صبح شکلات استفاده کنند موجب افزایش قند خونشان شده و منجر به بروز "پرخوری" و در نهایت چاقی بیش از حد می شود.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ جمعه 10 آبان 1392 ] [ 20:20 ] [ Admin ]

بررسی ها جدید نشان می دهد اين خشکبار ها هوش "کودکان" را افزایش داده و باعث می شوند کودکی باهوش و نخبه داشته باشید.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ


 "خرما" و "نخود و کشمش" اشتهای کودک را تقویت می کنند و میل آنها به خوردن غذا به ویژه غذای سالم افزایش می دهند.
 
بررسی ها نشان می دهند یکی از بهترین و مناسب ترین "تنقلات" برای کودکان کشمش، نخود و خرما است که مصرف آن ها کودکان را "باهوش" مي کند.
 
گفتنی است، متخصصان تغذیه معتقدند که مصرف این وعده های غذایی کم حجم در روز برای کودکان بسیار مفید است.
 
اگر کودکتان دچار "کمبود وزن" است نیز پس از هر وعده غذایی می توانید مشتی از این تنقلات را به او بدهید و پس از مدتی شاهد "افزایش وزن" چشمگیری در او خواهید شد.
 
 
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: خشکباراندازهشیر مادرمفید
[ سه شنبه 23 مهر 1392 ] [ 22:37 ] [ Admin ]

بررسي ها نشان مي دهند خوراکي مانند چيبس به دليل "کلسترول" بالايي که دارد مستقيما در قلب رسوخ کرده و خطر ابتلا به "سکته قلبي" را تا 20 درصد افزايش مي دهد.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ-

هنگام مصرف چيبس حتما بايد به ياد داشته باشيد که خوردن آن نيازمند مصرف غذا يا خوراکي است که "اثرات منفي" آن را به حداقل برساند از اين رو ماست موسير گزينه پزشکان امروزي به حساب مي آيد. 
 
گفتني است "ماست موسير" اگر هنگام مصرف چيبس استفاده شود به "قلب" کمک مي کند تا "مواد سمي" چيبس به قلب نفوذ نکند. 
 
مطالعات نشان مي دهند ماست موسير به دليل پروتئين و آهني که دارد مي تواند در کنار چيبس گزينه مناسبي باشد تا اثرات منفي آن را از بين ببريد. چيبس ها طعم دار بدترين گزينه چيبس محسوب مي شوند زيرا ادويه هاي موجود در آن ها باعث تداخل و برهم زدن "هورمون هاي بدن" شما مي شوند و باعث به وجود آمدن "مشکلات گوارشي" در بدن شما نيز خواهند شد.
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: تکنیکافزایشخاصیتچیپس
[ سه شنبه 23 مهر 1392 ] [ 21:18 ] [ Admin ]

احمدرضا درستی متخصص تغذیه و رژیم درمانی  گفت: افرادی که مبتلا به" فشار خون بالا" هستند بایستی بدانند که مشکلات سلامت ناشی از کلسترول از جایی منشا می گیرد که وجود مقدار زیاد آن در دیواره سلولی موجب سختی بیجای دیواره سلول می شود و سخت شدن دیوار سلول ها نیز به پیری زودرس و کاهش توانایی های آنها منجر می شود. وی افزود: هر چه میزان این سختی ها زیاد باشد در دیواره سلول هایی از قبیل سلول های رگ خونی بسیار خطرناک شده و موجب بالا رفتن فشار خون و ضایعات قلبی عروقی می شود. وی خاطرنشان کرد: استر کلسترول ماده ای است که در "تصلب شرایین" تقش دارد و در اطراف دیواره رگ ها به آرامی رسوب می کند و رسوباتی به نام بلاک(آترواسکلروزی) ایجاد می کند. وی اذعان داشت: مجموعه سخت شدن رگ ها و رسوبات دیواره رگ ها در نهایت منجر به ضایعات عروقی می شود. وی در پایان به افرادی که مبتلا به بیماری کلسترول خون بالا هستند توصیه کرد: مقدار کلسترول خون نبایستی در هیچ زمان از محدوده مناسب تجاوز کنند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: کنترلکلسترولخون
[ سه شنبه 23 مهر 1392 ] [ 18:46 ] [ Admin ]

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ استفاده از لیوان مشترک باعث ایجاد یک عفونت در اطراف مغز و نخاع شده که منجر به ضعف سیستم ایمنی بدن، آسیب های مغزی و حتی مرگ منجر می شود. بررسی ها نشان می دهند افراد به طور میانگین 3 بار در هفته از لیوان های مشترک استفاده می کنند و این در حالی است که این عادت نادرست احتمال ابتلا به بیماری مسری مننژیت باکتریایی را تا 40 درصد افزایش می دهد. پزشکان توصیه می کنند در کیف یا ماشین تان یک لیوان کوچک داشته باشید تا لیوان دهنی کار دستتان ندهد. گفتنی است، ماکارونی باعث آرامش اعصاب شده و نورون های مغزی را فعال می کند و از عصبانیت های نابجا و بی مورد در فرد جلوگیری می نمايد. ماکارونی املاح مختلفی از جمله روی، کلسیم و فسفر دارد و غنی از ویتامین های B است که این ویتامین نقش زیادی در آرامش اعصاب خواهد داشت. همچنین افرادی که کم خونی دارند و دچار پوکی استخوان هستند می توانند از این غذا استفاده کنند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: بفرماییدلیوانباکتری
[ سه شنبه 23 مهر 1392 ] [ 18:23 ] [ Admin ]

 خوردن "سيب و كرفس" مي تواند باعث سفيد و مقاوم شدن دندان هاي شما بشوند تمام پلاك و "جرم هاي دنداني" را از بين مي برند و به عنوان يك "مسواك" طبيعي عمل مي كند. گفتني است اين دو ميوه به دليل "بافت سلولوزي" كه دارند براي دندان هاي پر كرده بهترين گزينه هستند و پزشكان توصيه مي كنند جويدن 5 دقيقه از هر كدام از اين ميوه ها يا توام با هم باعث سفيدي و تميز و روشن شدن دندان ها مي شود. نتايج مطالعات همچنين نشان مي دهند كه اين گياهان باعث خوشبو شدن "دهان و دندان" مي شوند و تا حد زيادي مي توانند تمام مشكلات مربوط به "لثه" و دهان و دندان را برطرف كنند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: خوراكيباعثصندليدندانپزشکی
[ سه شنبه 23 مهر 1392 ] [ 18:27 ] [ Admin ]

این نوشیدنی حاوی ویتامین های گروه ب است که مصرف آن برای رشد مو و پیشگیری از ریزش مو بسیار مناسب است.

_______________________________________________________________________________________________

بررسی ها نشان می دهند در ماءالشعیر چند ترکیب مفید همچون ویتامین های گروه ب، ویتامین ث انواع آمینو اسیدها، املاح ساکاروز، گلوکز، مالتوز و آب گازدار وجود دارد. گفتنی است،برخی از ویتامین های موجود در این نوشیدنی همچون ویتامین های گروه ب و آمینو اسیدها برای پوست و مو بسیار مفید است و ماده ای به نام زارک در این نوشیدنی وجود دارد که موجب دفع سنگ کلیه خواهد شد. نتایج مطالعات همچنین نشان می دهند این نوشیدنی می تواند استرس را از فرد دور کند و پرپشتی موها را برای فرد به آرمغان بیاورد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ جمعه 19 مهر 1392 ] [ 9:59 ] [ Admin ]

بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد امروزه از اين میوه می توان در درمان بسیاری از بیماری های صعب العلاج کمک گرفت.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 خرما از میوه های بسیار مفیدی است که سرشار از تمام ویتامین هاست و آهن آن برای خانم ها بسیار مفید است. 
 
بررسی ها نشان می دهند خرما به علت چربی کمی که دارد می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی و عروقی بسیار مفید باشد. 
 
گفتنی است خرما می تواند بسیاری از بیماری های صعب العلاج مانند سرطان ها و ام اس را از ریشه کن کرده و مصرف آن برای تمام گروه های سنی به ویژه کودکان و سالمندان ضروری است. 
 
خرما مي تواند براي شکستگی های استخوانی مفید باشد. 
 
قبل از انجام فعالیت های سنگین حتما باید مقداری خرما بخورید زیرا مطالعات جدید نشان می دهند خرما می تواند انرژی به بدن برساند بعد از ورزش 2 عدد خرما به تمامی ورزشکاران برای بهبود عضله هایشان توصيه مي شود.
 
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: خرمامعجزهفوایدبیشماری
[ پنج شنبه 18 مهر 1392 ] [ 13:46 ] [ Admin ]

آيا تا به حال خوردن بستني را در فصول پاييز و زمستان تجربه كرده ايد؟ اگر بر اين باوريد که خوردن بستني در پاييز و زمستان باعث سرماخوردگي مي شود، سخت در اشتباهيد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بستني در فصول سرد سال كرختي و خستگي را كاهش داده و فوايد بيشتري نسبت به استفاده از آن در ساير فصول دارد.
 
بررسي ها نشان مي دهند، خوردن بستني در سرما به ويژه در پاييز و زمستان باعث به تعديل رساندن درجه حرارت بدن خواهد شد و مي تواند به عنوان خوراكي براي روزهاي سرد سال براي كودكان حساب كرد.
 
گفتني است، بستني اگر از روي اصول و با اندازه مصرف شود، مي تواند فوايد زيادي براي كودكان باشد و مادران حتماً بايد قبل از خريد بستني از شير تازه و سالمي كه در تهيه آن استفاده شده است، آگاهي يابند.
 
بستني زمستاني به دليل كالري كمي كه دارد، مي تواند به عنوان يك ميان وعده مناسب براي كودكان به كار رود و غذايي خوشمزه براي كودكان و نوجوانان به حساب مي آيد.
 
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: بستنی زمستانیبستنیحتماپاییززمستانبخورید
[ پنج شنبه 18 مهر 1392 ] [ 13:39 ] [ Admin ]

كمبود اين ويتامين ها باعث بروز افسردگي و به هم خوردن آرامش اعصاب خواهد شد.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

كمبود كلسيم باعث تخريب سلول هاي مغزي خواهد شد و سيستم عصبي را دچار مشكلات زيادي خواهد كرد.
 
بررسي ها نشان مي دهند، ويتامين D از جمله ويتامين هايي است كه تقريباً در تمام منابع غذايي وجود دارد و مي توان آن را از انرژي خورشيد نيز به دست آورد.
 
گفتني است، اين ويتامين از زمان جنيني تا پيري نقش عمده اي در حفاظت از سلول هاي عصبي دارد و باعث افزايش استقامت بافت هاي عصبي نيز خواهد شد.
 
مطالعات نشان مي دهد كه كمبود ويتامين D باعث به هم خوردن آرامش اعصاب خواهد شد همچنين ابتلا به بيماري هاي مغز و اعصاب را نيز افزايش خواهد داد.
 
نتايج مطالعات همچنين نشان مي دهند، افراد بايد حتماً روزي 15 دقيقه آفتاب بگيرند تا دچار كمبود اين ويتامين در بدن نشوند.
 
نکته: با مصرف تخم مرغ، غلات سبوس دار هم مي توانيد اين ويتامين را به دست بياوريد.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسیتغذیه
برچسب‌ها: ویتامینآرامشاعصاببدنکنترل
[ پنج شنبه 18 مهر 1392 ] [ 13:36 ] [ Admin ]

بررسی ها نشان می دهند این خوراکي سرشار از ویتامین های گروه B است که موجب آرامش بدن و اثرات مثبتی برای روح و روان فرد می شود.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________


 آردی که در تهیه ماکارونی استفاده می شود بایستی غنی از نشاسته باشد و از نظر عناصر معدنی بخصوص آهن و روی بسیار قوی باشد کیفیت آرد مصرفی در افزایش کیفیت ماکارونی بسیار قابل توجه است و بسیاری از املاح و ویتامین ها در فرآیند تولید ماکارونی از بین می رود و با غنی سازی آرد ماکارونی می توان میزان املاح از بین رفته را جبران کرد.
 
گفتنی است، ماکارونی باعث آرامش اعصاب شده و نورون های مغزی را فعال می کند و از عصبانیت های نابجا و بی مورد در فرد جلوگیری می نمايد.
 
ماکارونی املاح مختلفی از جمله روی، کلسیم و فسفر دارد و غنی از ویتامین های B است که این ویتامین نقش زیادی در آرامش اعصاب خواهد داشت.
 
همچنین افرادی که کم خونی دارند و دچار پوکی استخوان هستند می توانند از این غذا استفاده کنند.
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسیتغذیه
برچسب‌ها: ماکارونیرشتهغذاآرامشاعصابمفید
[ پنج شنبه 18 مهر 1392 ] [ 12:31 ] [ Admin ]

اين خوراکي جزو غذاهايي است كه مصرف حداقل دو وعده آن در هفته توصيه مي‌شود.

بررسي‌هاي اخير متخصصان نشان مي‌دهد كه اگر ماهي تازه به سرعت و به صورت بهداشتي منجمد شود و براي ماهي كنسروي هم شرايط لازم و زمان پخت در نظر گرفته شود. بين ارزش غذايي اين ماهي و ماهي منجمد شده تفاوت چندان زيادي وجود ندارد. 
 
گفتني است مصرف تن ماهي براي افرادي كه فشار خون بالا دارند و افرادي كه دچار تنگي نفس و بيماري‌هاي قلبي و عروقي هستند بايد مصرف تن ماهي را محدود كنند زيرا نمك موجود در آن براي افزايش ماندگاري آن خطرات زيادي را براي بدن به وجود مي‌آورد. 
 
پزشكان همچنين توصيه مي‌كنند كه خوردن ماهي باعث افزايش هوش و قدرت يادگيري به ويژه در جوانان و نوجوانان خواهد شد.
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: رازدربارهخوراکیتن ماهیقوطی
[ سه شنبه 16 مهر 1392 ] [ 15:59 ] [ Admin ]

اين ادويه علاوه بر طعم‌دار كردن غذاها مي‌تواند بسياري از بيماري‌ها و مشكلات بدني را برطرف كند و امروزه جايگاه ويژه‌اي در طب سنتي دارد.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مرتضي صفوي متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: دارچين يكي از ادويه جاتي است كه خواص بسياري دارد و بهتر است هر فردي براي بهره‌گيري از خواص مفيد، آن را مورد استفاده قرار دهد. 
 
وي افزود: مصرف روزانه‌ي دارچين براي سلامت انسان بسيار اهميت دارد و مصرف آن نيز موجب افزايش قواي بدن مي‌شود جرا كه باعث گرم نگه داشتن كليه‌ها مي‌شود.
 
وي در ادامه گفت: اين ادويه پرخاصيت از ضعف كمر و پاها جلوگيري مي‌كند. 
 
وي اذعان داشت: دارچين به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومي بدن و انعقاد خون بسيار مفيد است. 
 
وي تصريح كرد: دارچين قوي‌ترين و بهترين دارو براي دردهاي عضلاني بوده كه خاصيت آرام‌كننده و شادكنندگي دارد. 
 
وي به افراد توصيه كرد: براي برخورداري از تمام خواص پراهميت دارچين بهتر است در وعده‌هاي غذايي خود  از اين ادويه استفاده کنند.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: ادویهداچینحتماچای
[ سه شنبه 16 مهر 1392 ] [ 14:58 ] [ Admin ]

عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کنده‌ی سینه است و توصیه می شود برای درمان بیماری‌های سینه از جوشانده‌ی عناب، انجیر، خرما و کشمش استفاده نمایید.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دکتر نصير دهقان پزشک و پ‍ژوهشگر طب سنتي گفت: درخت عناب بومی مناطق گرمسیر است و در ایران این درخت در مناطق شمالی و نیز در بسیاری از شهرهای جنوب کشور رواج دارد.
 
عناب از نظر طب قدیم ایران معتدل است و میوه آن دارای حدود پنج درصد مواد پروتئینی، چهار درصد مواد قندی و مقدار زیادی ویتامینC ، املاح و لعاب فراوان است.
 
وي افزود: عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده‌ی سینه است و توصیه می شود برای درمان بیماری‌های سینه از جوشانده‌ی عناب، انجیر، خرما و کشمش استفاده نمایید. جوشانده‌ آن گرفتگی صدا را برطرف کرده و برای سرفه و درد سینه نیز مفید بوده و برای پایین آوردن تب استفاده می شود.
 
با خوردن عناب تنگی نفس و آسم را برطرف کرده و برای تقویت عمومی و حافظه انسان توصیه می شود.هم چنین هسته عناب خواب آور است و خستگی شدید را برطرف می کند.
 
نکته: که اگر عناب در اشخاص سرد مزاج به نفخ کردن بدن منجر شود، بهتر است که همراه با شکر و مویز استفاده گردد.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: بااينميوهسرفههايمزمنرادرمانکنيد
[ دو شنبه 15 مهر 1392 ] [ 16:53 ] [ Admin ]

غذا خوردن در محیط آشپزخانه باعث چاقی و اضافه وزن اعضای خانواده خواهد شد.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بسیاری از متخصصان در جدیدترین مطالعات خود دریافته اند لذت غذا خوردن بزرگترین لذت محسوب می شود اما در نظر نگرفتن نکاتی لازم این لذت را در زندگی تبدیل به یک معضل خواهد کرد.
 
بررسی ها نشان می دهند مکانی را به عنوان محل غذا خوردن انتخاب کنید که در آنجا امکان تماشای تلویزیون وجود نداشته باشد زیرا تلویزیون و لوازم صوتی باعث می شوند تا متوجه حجم غذایی که می خورید نباشید.
 
گفتنی است حتما در فضای آرامی غذا بخورید زیرا محیط آشپزخانه محیطی که در آن دسترسی به آشپزخانه راحت باشد باعث چاقی خواهد شد و پزشکان توصیه می کنند همیشه دورترین مکان   قسمت خانه را برای خوردن مواد غذایی اختصاص دهید.
 
استفاده از رنگ های ملایم مانند بنفش، نیلی و صورتی کم رنگ برای دیوارهای قسمتی که در آن غذا مي خوريد باعث کاهش اشتها و ایجاد صمیمیت و آرامش خواهد شد و سلامتی تضمین شده را برایتان به وجود خواهد آورد.
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیتغذیه
برچسب‌ها: مکانخانهغذاآشپز خانه
[ دو شنبه 15 مهر 1392 ] [ 16:46 ] [ Admin ]

 

تخم‌مرغ,پوست تخم‌مرغ,کاربردهای پوست تخم مرغ

کاربردهای جالب پوست تخم‌مرغ که نمی‌دانستید
۱ - جلوگیری از گرفتگی لوله‌های فاضلاب: ریختن مقداری پوست خرد شده تخم‌مرغ روی صافی فلزی سینک، باعث تمیزی و جلوگیری از گرفتگی لوله‌ها می‌شود. آن‌ها همچنین مانع از عبور مواد جامد و رهایی از چربی‌های داخل لوله‌ها می‌شوند.


۲ - به عنوان پاک‌کننده: مقداری از پوست تخم‌مرغ را همراه با پودر ظرفشویی روی سطح لک شده بریزید و با اسفنج آن را تمیز کنید.

در صورتی که بخواهید داخل ظرفی دردار را تمیز کنید، می‌توانید مقداری پوست تخم‌مرغ خرد شده را داخل ظرف ریخته، آن را با آب سرد تقریبا پر کنید و چندین بار تکان دهید. نتیجه فوق‌العاده خواهد بود.


۳ - تمیز کردن لباس‌های سفید: اگر از خاکستری شدن لباس‌های سفید خود نگرانید، کافیست مقداری پوست تخم‌مرغ داخل صافی ریخته، همراه لباس‌ها داخل ماشین لباسشویی قرار دهید.


۴ - حاصلخیز کردن خاک: پوست تخم‌مرغ سرشار از کلسیم و سایر مواد معدنی است. برای حاصلخیز کردن خاک آن را به کمپوست اضافه کنید.


۵ - دفع آفات: حلزون‌ها، کرم‌های برگ‌خوار و آفات را با پاشیدن مقداری پوست تخم‌مرغ در اطراف باغ خود دور کنید.


۶ - تغذیه گیاهان: قبل از آبیاری گیاهان، مقداری پوست تخم‌مرغ داخل آب ولرم ریخته، داخل ظرفی دردار در جای تاریک و خنک قرار دهید. بگذارید چند روز باقی بماند.


۷ - تامین کلسیم: با ریختن مقداری پوست تخم مرغ به کف گلدان گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان، کلسیم مورد نیاز آن‌ها را تامین کنید.


۸ - گلدان: از تخم‌مرغ‌های شکسته برای کاشت دانه استفاده کنید. آن‌ها تا زمان سبز شدن دانه به عنوان گلدان قابل استفاده‌اند.


۹ - غذای پرندگان: ریختن خرده‌های پوست تخم‌مرغ نزدیک ظرف غذای پرندگان ماده در جذب کلسیم مورد نیاز آن‌ها برای تخم‌گذاری موثر است.

 

منبع:konjkav.com


موضوعات مرتبط: دانستنیهامطالب علمیتغذیه
برچسب‌ها: کاربردپوستتخم مرغپوست تخم مرغ
[ دو شنبه 15 مهر 1392 ] [ 16:44 ] [ Admin ]

مطالعات جديد دانشمندان نشان مي دهد برخي از مواد غذايي تأثير بسيار زيادي در پر كردن و حجيم تر نشان دادن صورت دارند.

________________________________________________________________________________________________________

انبه و پسته نقش زيادي در شادابي و طراوت پوست دارند و حتماً بايد در ميان وعده هاي غذايي جاي داده شوند.
 
بررسي ها نشان مي دهند مصرف اين دو خوراكي در فصل پاييز و زمستان به طرز فوق العاده اي از سرماخوردگي پيشگيري مي كند و قادرند پوست را  در اين فصل زيبا جلوه دهند.
 
انبه به طور خودكار پوست را برنزه مي كند و تمام چين و چروك ها و خطوط روي صورت و به ويژه پيشاني را محو مي كند.
 
نتايج مطالعات همچنين نشان مي دهند انبه و پسته به دليل آهن بالايي كه دارند براي زنان بسيار ضروري و لازم هستند.
 
گفتني است، اين مواد غذايي نقش زيادي در زيبايي پوست صورت دارند و مي توانند از بسياري از بيماري هاي پوستي پيشگيري كنند.
 
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: خوراکیجایگزینبوتاکسانبهپسته
[ دو شنبه 15 مهر 1392 ] [ 14:39 ] [ Admin ]

بي اشتهايي يك بيماري ناشناخته اي كه به عوامل مختلفي در ارتباط است.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

حميد عبدي متخصص تغذيه  با بيان اينكه بي اشتهايي عوامل مختلفي دارد كهعوارض آن بسيار است افزود: اگر بي اشتهايي به جاي چند روز چند هفته طول بكشد و به طور عادي باعث کاهش بيش از حد وزن شود اين بي اشتهايي مي تواند علت خاصي داشته باشد كه بايد به آن توجه كرد.
 
وي مهمترين دليل بي اشتهايي در کودکان پيش فعال را اختلالات عصبي دانست و اظهار داشت:  همچنين بيماري هاي سرماخوردگي، آنفولانزا، كم كاري غده تيروئيد، بيماري هاي قلبي ،ريوي و كبدي مي تواند منجر به بي اشتهايي در فرد شوند.
 
عبدي با بيان اينکه بي اشتهايي مي تواند در مواردي خطرناک باشد خاطرنشان كرد: شايعترين علائم اخطار دهنده اوليه سرطان بي اشتهايي است و مصرف دارو و آنتي بيوتيك ها باعث كندي حركت غذا در روده شده و احساس سيري بعد از خوردن غذا را طولاني مي كند.
 
وي با بيان اينکه افراد مبتلا به بي اشتهايي بايد علت آن را جويا شوند گفت: با افزايش وعده هاي غذايي و خوردن حجم كم غذا مي توان اين اختلال را به مرور زمان برطرف کرد.
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران
 

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: بی اشتهاییاشتهانگران
[ یک شنبه 14 مهر 1392 ] [ 14:36 ] [ Admin ]

مرغ به دليل پخت راحت و آساني كه دارد اين روزها در ميان غذاها زياد به چشم مي‌خورد اما غذاهايي كه در پخت آن‌ها از مرغ استفاده شده تا حد زيادي براي زنان زيان‌ بار و مضر است.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

مصرف زياد مرغ باعث به وجود آمدن پلي كيستيك در خانم‌ها مي‌شود بررسي‌ها نشان مي‌دهند بال كبابي و مرغ سوخاري، خوراكي محبوب براي خانم‌ها به حساب مي‌آيد اما گاهي اين خوراكي‌هاي خوشمزه و شيوه پخت نادرست آن‌ها دردسرهاي زيادي را به وجود مي‌آورد. 
 
دانشمندان با انجام آزمايشاتي دريافتند خانم‌هايي كه مرغ زياد مي‌خورند 55 درصد بيشتر گرفتار چاقي مي‌شوند. 
 
گفتني است مرغ مقاومت بيماري‌ها را زياد مي‌كند به ويژه ران مرغ‌هاي هورموني عمر زنان را كاهش داده و شادابي و طراوت پوست را از بين مي‌برند. 
 
مصرف مرغ به دليل چربي‌هاي اشباع شده زيادي كه دارد به زنان توصيه نمي‌شود زيرا باعث ايجاد لك و جوش‌هاي چركين در پوست آن‌ها مي‌شود.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: مرغسنتیغذاخانم هامضر
[ یک شنبه 14 مهر 1392 ] [ 14:30 ] [ Admin ]

بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند خیار و گلابی در گروه میوه های پر آب تلقی می شوند که خواص بسیاری برای پوست و از بین بردن لاغری صورت دارند.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 استفاده از این دو  میوه و ماساژ مداوم پوست با این دو میوه طلایی از لاغری موضعی در ناحیه صورت جلوگیری کرده و باعث می شود صورت پرتر به نظر برسد.
 
بررسی ها نشان می دهند نوشیدن مقدار مناسبی از آب نیز باعث تأمین آب میان بافتی صورت شده و صورت پر حجم و عضلات آن قوی می شود.
 
گنجاندن میوه هایی مانند خیار و گلابی در وعده های غذایی تأثیر زیادی در شادابی و نشاط پوست و چاق تر به نظر رسیدن آن می شود.
 
گفتنی است که مصرف پودر جوانه گندم همراه با ماست نیز بعد از غذا می تواند به چاقی موضعی در نقاط مختلف بدن کمک کند.
 
اما اگر می خواهید تنها صورتتان چاق شود به حداکثر دو قاشق جوانه گندم همراه با ماست اکتفا کنید. 
 
مصرف هویج ، میوه و سبزیجات تازه نیز در طول روز باعث می شوند که به سلول های پوست آبرسانی شوند و پوست همیشه پر و شاداب به نظر برسند.
 
 
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: گلابیخیاررفعلاغریصورت
[ پنج شنبه 4 مهر 1392 ] [ 22:29 ] [ Admin ]

پزشکان به تازگی دریافته اند که برخی میوه های طبیعی نقش بسیار مفید و موثری درکاهش مشکلات دهان و دندان و کاهش پوسیدگی دندان ها دارند، از جمله ی این میوه ها، توت فرنگی است.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

میوه ی توت فرنگی منبع غنی از ویتامین ها و مواد مفید از جمله پلی فنون ها است که تنها در قهوه و روغن زیتون یافت می شوند. این ترکیبات مانع از تجزیه  نشاسته در دهان که در نتیجه ی وجود قندهای چسبنده به پایه ی دندان به عنوان پلاک می شود. 

گفتنی است علاوه بر جلوگیری از چسبیدن قندها، توت فرنگی مانع از تشکیل و قدرت یافتن باکتری هایی می شود که عامل پوسیدگی دندان و بروز بیماری های لثه هستند. 

دندانپزشکان از توت فرنگی به عنوان یک سفید کننده ی طبیعی نام می برند که می تواند باعث سفید شدن دندان ها شود. اما در عین حال توت فرنگی حاوی مقادیر زیادی اسید است و استفاده ی بیش از حد از اين ميوه می تواند باعث آسیب رساندن به مینای دندان ها شود و بافت مینای دندان را متخلخل نماید.
 
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: خوشمزه ترینخوشمزهخمیردنداندنیا
[ چهار شنبه 3 مهر 1392 ] [ 22:9 ] [ Admin ]

سیاه شدن موزهای خرد شده در سالاد اتفاق غم‌انگیزی است که بین همه رنگهای قشنگ داخل ظرف سالاد ممکن است به چشم بیاید اما یک خانه دار یا آشپز ماهر نمی‌گذارد مغلوب سیاه شدن موز‌ها شود. راه و روش جلوگیری از سیاه شدن موزهای درون ظرف سالاد را در ادامه مطلب بخوانید.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

برای اینکه مانع سیاه شدن موز‌ها شوید می‌توانید از مقداری آبمیوه استفاده کنید. میوه‌های زیادی هستند که اجازه نمی‌دهند موز‌ها تغییر رنگ دهند و بد منظره به نظر برسند. به عنوان مثال لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپ‌فروت و حتی لیموترش را می‌توان ذکر کرد که از میوه‌های اسیدی هستند و به همین دلیل نمی‌گذارند رنگ موز سیاه شود. فقط کافی است که سطح موز‌ها را با مقداری از آب این میوه‌ها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.
 
حتی اگر موز‌ها را خرده کرده‌اید اما حواستان نبوده به آن‌ها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موز‌ها مقداری آبمیوه است: آب کنسرو آناناس یا گریپ‌فروت تا حد زیادی می‌تواند این تغییر رنگ را برایتان جبران کند
 
 
 
 
 
منبع: جام جم سرا

موضوعات مرتبط: مطالب علمیتغذیهمتفرقه
برچسب‌ها: جلوگیریسیاهموزآبمیوه
[ چهار شنبه 3 مهر 1392 ] [ 20:51 ] [ Admin ]

مصرف طبی زرشک به دوره های خیلی قبل بر می گردد و می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها موثر باشد

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


زرشک طعم بسیار تلخی دارد اما گاهی اوقات افراد تصور می کنند با خوردن آن می توانند بیماری ها قلبی وعروقی را تسکیم دهند اما چندان موثر نیست.

گفتنی است زرشک اگر چه می تواند فشار خون را کاهش دهد و احساس شادابی بدهد اما این حس موقتی است و پس از مدت کوتاهی بی اثر می شود.

بررسی ها نشان می دهند بدون دستور پزشک نباید به هیچ وجه برای تسکین دردهای قلبی و فشار خون آب زرشک مصرف کرد و حتما باید به پزشک مراجعه کرد.

بیماران قلبی باید حداکثر دو بار در هفته از این نوشیدنی مصرف کنند اما نباید مصرف روزانه شان باشد زیرا بر عکس باعث ازدیاد بیماری های قلبی و تنگی عروقی می شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: آبزرشکآب زرشکنجات
[ دو شنبه 1 مهر 1392 ] [ 16:19 ] [ Admin ]

يافته هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد، خوردن آب،خوردن ترشيجات و آب ميوه هاي طبيعي تا 40 درصد از بروز سرطان پيشگيري مي كنند.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوردن مكمل هاي دارويي باعث مي شوند تا بدن افراد در مقابل ويروس ها و باكتري ها ايمن شوند. 

گفتني است، آنتي بيوتيك و مسكن ها باعث ضعيف شدن بدن شده از اين رو افراد نبايد به محض احساس درد به سراغ مسكن ها بروند زيرا با اين كار سرطان ها را به خود نزديك تر كرده اند. 

بررسي ها نشان مي دهند، آقايان نبايد سيگار بكشند و اگر اين عادت را دارند هرچه زودتر بايد آن را ترك كنند زيرا به گفته محققان دخانيات ميزان سرطان را در افراد افزايش مي دهد. 

نتايج مطالعات همچنين نشان مي دهند، مصرف ميوه و سبزيجات و غذاهاي پر فيبر و تنفس هواي سالم ، ورزش منظم و پيوسته باعث مي شوند تا سرطان به هيچ وجه به شما نزديك نشوند و از سرطان پيشگيري كنيد.
 
 
 
 
 
 
 
 

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ دو شنبه 1 مهر 1392 ] [ 16:2 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند افراد از سن 50 سالگی به بعد تشنگی را به میزان بسیار کمی احساس می کند از این رو میل به آب خوردن ندارند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یبوست از شایع ترین مشکلات سالمندان امروزی محسوب می شود که دلیل اصلی آن مصرف نکردن مایعات و نوشیدنی های لازم به میزان کافی است. 

بررسی ها نشان می دهند با افزایش سن تمایل بدن برای جذب آب کم شده از این رو معده ، روده و بافت های بدنی زود ظاهر خود را از دست می دهد و دچار چین و چروک و فرسوده شدن می شوند. 
  
گفتنی است پزشکان معتقدند سالمندان تنها قشری هستند که لازم است حتما روزانه 8 لیوان آب میوه طبیعی بدون قند و یا آب بنوشند. 
  
نتایج مطالعات همچنین نشان می دهد سالمندان حتی اگر احساس تشنگی هم نداشته باشند حتما به زور  باید آب بخورند در غیر این صورت دچار پیری زودرس و تخریب بافت های بدنی خود خواهند شد. 

توصیه می شود سالمندان هر قرص را حداقل با 2 لیوان آب بخورند تا بدن به راحتی بتواند آنها را حل کند.
 
 
 
 
 
منبع :باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ دو شنبه 1 مهر 1392 ] [ 15:57 ] [ Admin ]

انگور اگر چه ميوه اي است كه از بين برنده التهاب معده و تقويت كننده آن است اما خوردن آب سرد بعد از انگور اصلاً توصيه نمي شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

انگور ميوه اي است بسيار مغذي كه درمان كننده يبوست و از بين برنده التهاب معده و روده است اگرچه اين ميوه تقويت كننده معده است، اما خوردن انگور هم آدابي دارد كه اگر رعايت نشود به بدن به ويژه معده آسيب مي رساند. 

بنابر اين گزارش، بهتر است انگور بين دو غذا ميل شود حتي خوردن اين ميوه بعد از غذا توصيه نمي شود، زيرا انگور با غذاهاي چرب و گوشت هاي قرمز يا حتي گوشت ماهي سازگاري ندارد حتي كساني كه معده ضعيفي دارند بايد اين ميوه را بدون هسته و پوست بخورند. 

همچنين هيچگاه بعد از خوردن انگور آب سرد نخوريد چرا كه خوردن آب سرد بعد از انگور باعث فساد آن شده و آب موجود در اين ميوه با آبي كه نوشيده ايد مغاير بوده و باعث دل درد مي شود. 
 
 
 
 
source :  Reporters  Club

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ دو شنبه 1 مهر 1392 ] [ 15:29 ] [ Admin ]

تحقیقات نشان می دهد افرادی که دوبار در هفته سیر خام می خورند با احتمال 44 درصد کمتر به سرطان ریه دچار می شوند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مصرف سیر در افراد سیگاری می تواند احتمال رشد تومورهای سرطانی را تا 30 درصد کاهش دهد. 
  
بررسی ها نشان می دهند در سیر ماده شيميايي به نام آیسین وجود دارد که هنگام بریدن آزاد می شود. 
  
بررسی ها نشان می دهند سیر آسیب های وارد شده به رادیکال های بدن را از بین می برد. 

گفتنی است سیر تاثیر شگفت انگیزی در از بین بردن بوی سیگار دارد و بیماری های قلبی و مغزی را از بین می برد. 

نتایج مطالعات همچنین نشان می دهند سیر می تواند تمام سرطان ها را به ویژه سرطان ریه را کاهش دهد و ریه ها را قوی و سالم نگه دارد. 
  
پزشکان به افراد سیگاری همچنین توصیه می هند مصرف 4 حبه سیر خام می تواند به آنها کمک کند تا میل به سیگار را در بدن خود از بین ببرند. 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: جادونجاتجانسیگارسیگاریتوموسرطانآیسینسیر
[ دو شنبه 1 مهر 1392 ] [ 15:25 ] [ Admin ]

 

ما عادت کرده‌ایم از یخچال‌مان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می‌گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم. اما با این کار از انرژی یخچال‌مان بیش از حد استفاده می‌کنیم و انرژی را هدر می‌دهیم. علاوه بر این بعضی از مواد غذایی در یخچال خراب می‌شوند. این 11 خوراکی را می‌توانید به راحتی خارج از یخچال نگه دارید.

1.  سس تند: سس تند اصلا نیاز به سرد نگه داشته شدن ندارد، مگر اینکه رویش نوشته باشد «در یخچال نگهداری شود». سس را می‌توانید بیرون از یخچال معمولا تا سه ماه نگه دارید و اصلا نگران کپک زدن آن نباشید. ترشیجات را هم می‌توانید خارج از یخچال نگه دارید در شرایطی که قاشق کثیف در آن فرو نکنید.


2.  سیب‌زمینی: برودت بر عطر و طعم سیب‌زمینی اثر منفی می‌گذارد، بنابراین بهتر است آن را در یخچال نگهداری نکنید. بهترین شرایط برای نگهداشتن سیب‌زمینی قرار دادن آن در سبد یا پاکت‌ها کاغذی است. نگهداری سیب‌زمینی در کیسه‌های پلاستیکی رطوبت را تشدید می‌کند و باعث زیاد شدن سرعت فساد سیب‌زمینی می‌شود. سیب‌زمینی بیرون از یخچال سه هفته تازه می‌ماند.


3. نان: اگر نان را ظرف 4 روز مصرف می‌کنید، می‌توانید آن را بیرون از یخچال قرار دهید. البته این برای نان‌هایی است که در طبخ آنها از جوش‌شیرین استفاده نشده است، در غیر این صورت به جای یخچال باید نان را در فریزر بگذارید. نان در فریزر سریع یخ می‌زند و رطوبت و تازگی خود را حفظ می‌کند. نگهداری در یخچال نان را بیات می‌کند.

4. پیاز: پیاز را هم درست مثل سیب‌زمینی باید در سبد یا در کیسه‌ای نگهداری کنید که امکان گردش هوا پیرامون آن وجود داشته باشد. یخچال پیاز را خراب می‌کند. به علاوه یادتان باشد پیاز را کنار سیب‌زمینی نگذارید. رطوبت و گازهایی که از سیب‌زمینی منتشر می‌شود، می‌تواند باعث پوسیدگی پیاز شود.

5. باتری: خیلی‌ها معتقدند نگهداری از باتری‌ها در یخچال باعث ماندگاری بیشتر آنها می‌شود. این عقیده درستی نیست. بهترین جا برای نگهداری باتری‌ها دمای اتاق است. گرما یا سرمای بیش ‌از حد می‌تواند عملکرد باتری‌ها را کاهش دهد و باعث فاسد شدن سریع‌تر آنها شود.


6.  سیر: سیر را می‌توانید تا دو ماه بدون نگرانی در دمای اتاق نگهداری کنید. هیچ قارچی جرات نمی‌کند در سیر رشد کند! سیر را هم باید مثل پیاز طوری ذخیره کنید که هوا بتواند از اطراف آن عبور کند. البته می‌توانید سیر له شده را در فریزر هم نگهداری کنید و تا مدت‌ها تازه خواهد ماند.

7.  گوجه‌فرنگی: خیلی از ما گوجه‌فرنگی را در یخچال نگهداری می‌کنیم اما می‌توان گوجه‌فرنگی را خارج از کیسه پلاستیکی روی کانتر آشپزخانه هم نگهداری کرد. مخصوصا اگر گوجه‌فرنگی‌ها کال باشند این کار به روند رسیدن آنها کمک خواهد کرد. آنها را می‌توانید در پاکت کاغذی هم نگهداری کنید.


8.  عسل: عسل هم از موادی است که نگهداری خارج از یخچال برایش مناسب‌تر است. عسل در محیط بیرون و دمای محیط خراب نمی‌شود به شرطی که در شیشه آن را همیشه بسته نگه دارید و چیزی داخلش نریزد. به هیچ‌عنوان قاشق کثیف را داخل آن نزنید چون مواد دیگر مثل خامه، زود فاسد می‌شوند.

9.  قهوه: قهوه در یخچال نم می‌کشد. در واقع رطوبت مواد غذایی یخچال ممکن است به قهوه منتقل شود. بهترین جا برای نگهداری قهوه دمای اتاق است. قهوه را در قوطی‌های دربسته نگهدارید. اگر فضایی که داريد مرطوب است، می‌توانید یک کیسه پلاستیکی روی در قهوه بگذارید و بعد در را ببندید تا کاملا وکیوم شود.


10.  خشکبار: خشکبار هم درست مثل قهوه در یخچال نم می‌کشند. بهترین راه برای نگهداری خشکبار گذاشتن آنها در کیسه پلاستیکی دربسته است. آنها را در پلاستیک بریزید، هوای پلاستیک را خالی کنید و در کمد بگذارید. با این کار می‌توانید آجیل‌ها را تا 6 ماه کاملا تازه نگهدارید.


11. حبوبات: حبوبات ممکن است در یخچال بوی بدی به خود بگیرند. خیلی از کدبانوها حبوبات را می‌خیسانند یا نیم‌پز می‌کنند و در فریزر می‌گذارند. اما اگر می‌خواهید حبوبات را خشک نگه‌ دارید، آنها را در دمای اتاق قرار دهید. بهتر است آنها را در پلاستیک یا ظروف دربسته نگهداری کنید.

منبع: مجله سيب سبز

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: چیزیخچال
[ جمعه 29 شهريور 1392 ] [ 19:10 ] [ Admin ]

يافته هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد، استفاده از قرص هاي اسفناج ، قرص كرفس و قرص هايي كه فقط مخصوص يك نوع سبزي است تأثير بسزايي در كاهش وزن دارند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قرص هاي كرفس اگر از روي اصول مصرف شوند تأثير فوق العاده اي در لاغري ايفا مي كنند. 

بررسي هاي دانشمندان نشان مي دهد، اين قرص ها هيچگونه عوارض و ضرري به وجود نمي آورند، اما اگر بيش از حد مصرف شوند باعث تنگي عروق و ايجاد اختلال در سيستم تنفسي مي شوند. 

گفتني است، مصرف اين قرص ها همراه با ورزش هاي منظم روزانه باعث از بين رفتن تجمع چربي ها مي شوند و كمك بسيار زيادي به كاهش وزن مي كند. 

اين قرص ها باعث كاهش حجم چربي ها شده و خاصيت ضد ميكروبي بودن آن از سرماخوردگي ها و بروز بسياري از بيماري ها پيشگيري مي كند.

 

 

منبع:باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: قرصشگفت انگیزویژهلاغریکرفساسفناج
[ جمعه 29 شهريور 1392 ] [ 19:1 ] [ Admin ]

محققان در جديدترين مطالعات خود نشان دادند، امگا 3 منبع غني از ويتامين هاي مورد نياز براي عملكرد بهتر مغز دانش آموزان و دانشجويان است.بررسي ها نشان مي دهد دانش آموزان و دانشجويان اگر مي خواهند قدرت ياديگري را درونشان افزايش دهند و راحت تر مطالب علمي را ياد بگيرند بايد حتما امگا 3 را در رژيم غذايي خود جاي دهند. 

گفتني است، اين مطالعه نشان مي دهد كه امگا 3 خطر سكته را بسيار كاهش مي دهد و خواص فوق العاده اي براي مغز دارد و بسيار براي مغز حائز اهميت است.

همچنين مطالعات دانشمندان نشان مي دهد ماهي سرشار از امگا 3 است و در هفته يك الي دو بار حتماً بايد در رژيم غذايي دانش آموزان باشد. 

امگا 3 نورون هاي مغزي را فعال کرده و جريان خون را در مغز زياد مي كند، امگا 3 تأثير مثبت بر عملكرد مغز و سيستم عصبي دارد و از افسردگي نيز جلوگيري مي كند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ جمعه 29 شهريور 1392 ] [ 18:49 ] [ Admin ]

سس مایونز دارای ترکیبات شیمیایی مضر و خطرناکی است که امکان ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد.سس مایونز به دلیل چربی بسیار بالایی که دارد موجب آسیب رساندن به بدن به ویژه آسیب به سلول های مغزی می شود.
 بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند،سس مایونز چون هنگام تولید در درجه حرارت زیادی قرار می گیرد از این رو بسیار آسیب پذیر  شده و چربی های آن مستقیما در دیواره های قلبی عروقی قلب و مغز رسوب می کنند و خطر سکته قلبی و مغزی را افزایش می دهند.
 گفتنی است در تهییه سس مایونز ماده ای به نام پراکسید استفاده می شود که این ماده در کاهش قدرت یادگیری و فراموشی تاثیر بسزایی دارد و در سالمندان نیز موجب بروزآلزایمر می شود.
 پزشکان توصیه می کنند مصرف یک قاشق کوچک سس مایونز در روز آسیب زیادی ب  ه بدن وارد نمی کند اما مصرف بیش از حد آن بسیار خطرناک و مشکل آفرین است.

 

 

منبع:باشگاه خبرنگااران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: سکته مغزیسکته قلبیآلزایمرسس مایونز
[ جمعه 29 شهريور 1392 ] [ 10:26 ] [ Admin ]

محققان آمریکایی در جدیدترین یافته های خود نشان دادند مصرف فلفل برای کسانی که تحمل غذاهای تند را ندارند سبب بروز آسیب های گوارشی مثل زخم معده و مشکلات کبدی خواهد شد.گرایش به خوردن غذاهای تند با داشتن روحیه ماجراجویانه رابطه مستقیم دارد و افرادی که به غذاهای تند علاقه زیادی از هودشان نشان می دهند از بالا رفتن ادرنالین در خون خود لذت می برند.
 بررسی ها نشان می دهند بالا رفتن ادرنالین در خون باعث کارهای هیجان انگیز و پرخطر می شود و ذائقه علاقه به غذاهای تند برای همیشه باقی نمی ماند و ممکن است بعد از مدتی دیگر علاقه به خوردن غذاهای تند نداشته باشید.
 گفتنی است مصرف غذاهای تند برای افرادی که تحمل خوردن آن را دارند و احساس سوزش در دهان خود ندارند مشکلی ایجاد نمی کند اما افرادی که به فلفل و غذاهای تند حساسیت دارند باید با احتیاط بیشتری این چاشنی را در غذاهای خود استفاده کنند.

 


 source : reporters club

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیتغذیه
[ جمعه 29 شهريور 1392 ] [ 10:16 ] [ Admin ]


مطالعات دانشمندان نشان مي دهد، ميزان اشتها و زائقه غذايي طرفداران فوتبال متناسب با برد و باخت تيم محبوبشان متفاوت است.

بررسي ها نشان مي دهند، در واقع افراد هنگامي كه تيم مورد علاقه آن ها مي برد رژيم غذايي سالم خود را حفظ مي كنند بيشتر به سراغ سالاد و غذاهاي كم كالري مي روند و 10 درصد كم تر غذا مي خورند. 
گفتني است هنگامي كه تيم مورد علاقه آن ها مي بازد دست به پرخوري مي زنند و 16 درصد بيشتر از شرايط عادي غذا مي خورند و اين موضوع به تدريج باعث بروز انواع مشكلات و بيماري هاي قلبي و عروقي در طرفداران فوتبال مي شود، بنابراين اگر نمي توانيد جلوي اشتهايتان را بگيرد، سعي كنيد فوتبال نبينيد.

 

منبع : باشگاه خبرنگاران

 

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ پنج شنبه 28 شهريور 1392 ] [ 20:49 ] [ Admin ]

چیدن نان های داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع   کرده و مصرف آن موجب بیماری گوارشی می‌شود. 
 
ابتدا نان را باد دهید. بعد آن را داخل سفره پارچه‌ای بگذارید. نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود. 
 
قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می‌کند و بهترین محل نگهداری نان برای مدت نسبتاً طولانی، فریزر و بهترین روش گرم کردن آن، استفاده از مایکروفر یا توستر است. 
 
باید از نایلون مخصوص فریزر برای نگهداری‌ نان استفاده کنید. نایلون‌ها را مکرر استفاده نکنید.
 
اگر بسته‌بندی نان خوب نباشد یا کیسه پاره شده باشد. باعث می‌شود نان خشک شده و کیفیتش افت کند.


موضوعات مرتبط: تغذیه
[ دو شنبه 25 شهريور 1392 ] [ 13:16 ] [ Admin ]

اسفناج ، هویج و سایر سبزیجات هنگامی که در کنار گوشت، مرغ، ماهی و سایر پروتئین ها پخته می شوند ارزش غذایی  را پایین آورده و موجب به وجود آمدن میکروب هایی در غذا می شوند  که اين میکروب ها به بافت معده و مخاط روده آسیب های جدی وارد می کنند. 
  گفتنی است، اگر در کنار غذاهایتان تمایل دارید سبزیجات مصرف کنید آن ها را به صورت خام میل کنید در غیر این صورت حتی الامکان حتما باید از یک نوع سبزی در غذای خود استفاده کنید. 
 هنگام پخت غذاهایي مانند آش و سوپ تمام سبزیجات را با هم مخلوط نکنید و به مقدار کمی از آن ها استفاده کنید.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
[ دو شنبه 25 شهريور 1392 ] [ 13:13 ] [ Admin ]
در آلمان یک آشپز با استعداد از طعم دهنده ای پنیر آبی رنگ درست کرده که با رنگ و طعم استثنایی خود بازار لبنی برای خود دست و پا کرده است. 
 
در کالیفرنیا هم پنیری با نمک خالص دریا تهیه شده که فواید آن غیر قابل انکار است و طعم فوق العاده ای دارد این پنیر اگر با سبزیجات تازه میل شود جنبه ی درمانی خواهد داشت. 
 
ایتالیا هم محصول لبنی خود را با عنوان پنیر آبی ترش مزه به فروش رسانده است.آن ها این پنیر را با طعمی متفاوت از گیاهانی ترش مزه تهیه کرده اند. 
 
این پنیرها به غیر از طعم جالب و تازه شان فواید خاصی هم دارند.






موضوعات مرتبط: پزشکیتغذیه
[ دو شنبه 25 شهريور 1392 ] [ 13:12 ] [ Admin ]

فواید میوه ها زمانی که هنوز کامل و نرسیده هستند حدود 40 درصد بیشتر است هرچه این میوه ها رسیده می شوند از میزان این باکتری های مفید روی آنها کاسته می شود. 
  
میوه ها را نارس تهیه کنید و در یخچال از آنها مراقبت کنید زیرا مطالعات نشان می دهند میزان ویتامین ها، املاح و مواد معدنی میوه و سبزیجات کال و نارس زیاد است و هنگامی که مصرف می شوند این باکتری های مفید، ویتامین های درون میوه را به آسانی جذب بدن می کنند. 
  
نتایج این مطالعات نشان می دهند میوه های کال و نارس همچنین باعث افزایش خون در سیستم گردش خون شده و خون رسانی را در بدن سریعتر انجام می دهند.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: تغذیه
[ دو شنبه 25 شهريور 1392 ] [ 12:50 ] [ Admin ]

كلم، ادويه كاري، اسفناج، ترب و سير و پياز با آنكه ممكن است افراد كمتر از آن ها استفاده كنند اما حتما بايد براي سلامت بدن به عنوان ادويه در ميان غذاها استفاده شوند. 

بررسي ها نشان مي دهند اين خوراكي ها حتماً بايد در كنار غذاها مصرف شوند زيرا باعث از بين بردن باكتري هاي مضر بدن شده و سيستم ايمني بدن را در مقابل ورود هرگونه بيماري يا آلودگي ايمن مي كند. 

همینطور افرادي كه به طور مرتب از ترب، كلم ، پياز و سير در كنار غذا استفاده مي كنند دچار سرطان نخواهند شد و عمر طولاني بسيار دارند.

 

منبع:باشگاه خبرنگارانلبخند


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: خوراکیدرونبدنتانخانه تکانی
[ سه شنبه 19 شهريور 1392 ] [ 12:36 ] [ Admin ]


hمروزه با جوشاندن آب و نگه داري آن در يخچال به مدت دو ساعت مي توان بهترين و سالم ترين آب آشاميدني دنيا را تهيه كرد. 

بررسي ها نشان مي دهند، آب هاي معدني هميشه طعم بهتري نسبت به آب شير دارند اين به اين دليل است كه به آب هاي معدني مواد افزودني اضافه مي كنند تا هنگام حمل و نقل طعم خود را از دست ندهد از اين رو همواره شما مي توانيد با جوشاندن آب شير بهترين آب معدني دنيا را بسازيد. 

جوشاندن آب در مرحله اول تمام باكتري هاي مضر آن را از بين مي برد و باعث ورود باكتري هاي مفيدي به درون آب مي شود كه در بالا بردن كيفت آب بسيار تأثير گذار است.


موضوعات مرتبط: تغذیه
[ دو شنبه 18 شهريور 1392 ] [ 21:0 ] [ Admin ]
صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 13 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم از وبلاگم خوشتان بیاید.در این جا می توانید از آخرین دانستنیها و مطالب علمی بهره مند شوید.نظرهم یادتون نره ****لطفا به علت بروز بودن وبلاگ به صفحات دیگر هم سری بزنید****
برچسب‌ ها
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 328
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1

spanstyle { position:absolute; visibility:visible; top:-50px; font-size:15pt; font-family:Verdana; font-weight:bold; color:#cc0000; } BODY { width:100%;overflow-x:hidden;overflow-y:scroll; } -->

کد حرکت متن دنبال موس . دریافت کد حرکت متن

.

کد کج شدن تصاوير

.
. . .. . .