get to know
دانستنیها و مطالب علمی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان get to know و آدرس matalebeelmi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





استفاده از نخ دندان فوایدی فراتر از تمیزی دندان‌ها دارد چرا که این عمل باعث می شود چندین سال به طول عمر شما افزوده شود.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

عده ای فكر می كنند كه نخ دندان برای بیرون آوردن غذاهای بین دندانهاست و لذا اگر غذایی دربین دندانها گیر نكند، احتیاجی به نخ دندان نیست .حال آنكه نخ دندان اصلاَ برای بیرون آوردن غذا از بین دندانها نیست. یعنی اگر هیچ غذایی بین دندانهای شما گیر نكند، بازهم لازم است حداقل یكبار در شبانه روز از نخ استفاده كنید .

مطالعات اخیر محققان نشان می دهد، لثه ها ارتباط مستقیم و بسیار نزدیکی با طول عمر دارند و سلامت آن ها باع تضمین سلامت قلب و عروق می شود در نتیجه طول عمر نیز افزایش می یابد.

بررسی ها نشان می دهند، تحقیقات جدید باعث شود که شما در استفاده از نخ دندان انگیزه بیشتری داشته باشید. دانشمندان معتقدند کشیدن نخ دندان در طولانی‌مدت تاثیر بیش‌تری نسبت به جراحی پلاستیک در مبارزه با اثرات پیر شدن دارد.

نتایج مطالعات نشان می دهند اگر می خواهید عمر بسیار طولانی داشته باشید باید استفاده از نخ دندان به طور مرتب را جزو برنامه های زندگی تان فرار دهید.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: نخدنداننخ دندانسلامتیطولعمرطول عمرلثه
[ جمعه 17 مرداد 1393 ] [ 15:44 ] [ Admin ]

تحقیقات اخیر نشان می دهند سالمندانی که در رژیم غذایی روزانه خود به میزان زیادی از قند و انواع مواد نشاسته ای استفاده می کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل و اختلال ادراکی هستند.

متخصصان مرکز علوم پزشکی مایو کلینیک آمریکا در این مطالعه دریافتند سالمندان بالای 70 سالی که به جای کربوهیدرات بیشتر از پروتئین و چربی های سالم استفاده می کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به ناتوانی های ذهنی قرار دارند.

متخصصان تغذیه معتقدند مصرف متعادل تمام گروه های مواد غذایی شامل پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدرات ها برای بدن ضروری است اما افراط در مصرف کربوهیدرات ها به ویژه قندهای ساده، تاثیر منفی بر روی توان ذهنی بر جای می گذارد.

این بررسی ها نشان داد سالمندانی که بالاترین میزان مصرف مواد قندی را دارند، 1.5 برابر بیشتر مستعد زوال عقل هستند اما آنهایی که در رژیم غذایی خود بالاترین میزان مصرف چربی های مفید و پروتئین را دارند در مقایسه با سالمندانی که کمترین میزان مصرف را دارند به ترتیب 42 و 21 درصد کمتر با خطر نارسایی های ادراکی و کاهش توان ذهنی مواجهند.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیورزشی
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیپروتئینقندذهنمغزکاهشموادغذاییمواد غذاییکربوهیدرات
[ یک شنبه 12 مرداد 1393 ] [ 22:4 ] [ Admin ]

برای انجام هر فعالیتی اعم از بلند شدن از روی صندلی، کار در آشپزخانه یا راه رفتن در خانه انرژی لازم است و سوزاندن این انرژی در افراد چاق آداب و اصول خاصی دارد.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

"شنا” یکی از ورزش‌هایی است که موجب انعطاف بدن شده و سالمندان حتما باید آن را جزو ورزش‌های اصلی در برنامه خود قرار دهند و مطالهات اخیر محققان نشان می دهد راه رفتن در آب 12 برابر پیاده روی کالری می سوزاند.

بررسی ها نشان می دهند، پیاده روی کم و انجام کارهای خانه فعالیت به حساب می آیند و انجام هر فعالیتی در کاهش وزن موثر است اما اگر بخواهیم برای سیستم تنفسی یا تقویت قلب و عروق ورزش کنیم باید طی زمان خاصی ضربان قلب بالا برود.

پزشکان به سالمندانی که دچار ضعف عضلانی، آرتروز و درد در ناحیه زانو های خود هستند توصیه می کنند با شنا کردن در آب و راه رفتن آرام در آب می توانند علاوه بر تقویت عضلات خود وزن خود را نیز کاهش دهند.

 

yjc.ir


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیورزشی
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیswimmingswimgrannygrandpagrandmaشنامادربزرگپدربزرگآرتروز
[ یک شنبه 12 مرداد 1393 ] [ 15:56 ] [ Admin ]

زعفران حاوی ترکیب فعالی به نام کروسین است که از سلول‌های مغزی در برابر بیماری ام اس محافظت می کند.


این ماده در واقع از آسیب دیدن سلول‌هایی که غلاف میلین را در مغز تولید می‌کنند، جلوگیری می‌نماید. میلین لایه‌ای است که مانند عایقی محافظ در اطراف نورون‌ها (سلول‌های مغزی) قرار دارد.


بیماری ام اس در اثر التهاب سلول‌های مغزی ایجاد می شود. در حقیقت در این بیماری سلول‌های مغزی این لایه محافظتی خود را از دست می‌دهند. 

نتایج این پژوهش که در نشریه ایمونولوژی امریکا به چاپ رسید، امیدهای تازه ای را در جهت تولید داروهای جدید برای درمان بیماری ام اس به همراه داشته است.

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیsaffronflowerزعفرانگل زعفرانام اسمیلینمغزگلکروسین
[ یک شنبه 12 مرداد 1393 ] [ 15:29 ] [ Admin ]

هرچه روزهای تابستان طولانی تر و گرمتر می شوند، خنک ماندن در این هوا سخت تر و سخت تر می شود. برای خنک ماندن فقط نوشیدنی های یخی و خنک و کولر کافی نیست، غذاهایی که مصرف می کنید هم می توانند در این زمینه به کمکتان بیایند.

____________________________________________________________________________________________________________________________

در ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﺳﺒﺰﯼ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﺩ ﻣﺜﻞ ﮐﺎﺳﻨﯽ ، ﺧﺮﻓﻪ ، ﺷﯿﺮ ﺧﺸﺖ ، ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺗﺮ ، ﮔﻮﺷﺖ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺩﻭ ﺳﺎﻟﻪ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ، ﺩﺭﺍﺝ ، ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﯼ ﺑﯽ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺷﯿﺮ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻮﯾﯿﺪﻥ ﻣﺸﮏ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ (ﺳﺒﺐ ﺩﺭﺩ ﭼﺸﻢ ﻭ ﺯﮐﺎﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ) ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺗﺮ ﺭﻓﻊ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﻭ ﺗﺮﺷﯽ ﺭﻓﻊ ﺻﻔﺮﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.

بررسي ها نشان مي دهند،ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﯼ ﺑﯽ ﻧﻤﮏ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺎ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺭﻓﻊ ﮔﺮﻣﯽ ﻫﻮﺍ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺷﯿﺮ ﻭ ﻣﺎﺳﺖ ﻫﻢ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺭﺍ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ و پزشکان توصيه مي کنند مصرف 3 ليوان شير و يا ماست در طول روز مانع ايجاد گرمازدگي و تشنگي در شما مي شود.

گفتني است،هر روز صبح را با یک لیوان آب لیمو تازه شروع کنید. این نوشیدنی که کمی اسیدی است، به پاک کردن سیستم بدنتان و بالا بردن سطح انرژیتان کمک میکند و نوشيدن آن در سحر در روزهاي ماه رمضان انع تشنگي و احساس گرما در شما مي شود.

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیتابستانخنکمیوهکولرنوشیدنیشیرگوشتمرغزکام
[ چهار شنبه 1 مرداد 1393 ] [ 22:36 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد با خوردن برخی مواد غذایی می توان سنگ کلیه را از بین برد.

______________________________________________________________________________________________________________________________

پژوهشگران دانشگاه خنکن تایلند با بررسی وضعیت 31 بیمار مبتلا به سنگ کلیه دریافتند افرادی که روزانه 100 گرم الوئه ورای تازه در دو نوبت و هر بار 50 گرم مصرف کنند دچار سنگ کلیه نمی شوند.

بررسی ها نشان می دهند، مصرف روزانه یک یوان آب پرتقال و کلم و کاهو و اسفناج مانع از تشکیل سنگ کلیه می شوند.دلیل این ویژگی نیز ویتامین c موجود در آن هاست.آب پرتقال حاوی ترکیب نارنجین است که این ترکیب برای عملکرد کلیه ها مناسب است.

گفتنی است، کلسیم از منایع گیاهی باعث بروز سنگ کلیه نمی شود بنابراین مصرف برگ گل قاصدک ، اسفناج و گیاهان دیگر حاوی کلسیم به مقدار مشخص باعث بروز سنگ کلیه نمی شود و سبزیجاتی که دارای آب هستند مانند کلم و کاهو باعث تامین آب مورد نیار بدن شده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را به طور چشم گیری کاهش می دهند.

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیسنگکلیهپتکغذا
[ چهار شنبه 1 مرداد 1393 ] [ 22:28 ] [ Admin ]

اگر می خواهید در ماه رمضان تشنگی و کم آبی اذیت تان نکند این نوشیدنی را حتما امتحان کنید.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

برای کاهش عطش و تشنگی، در ایام روزه داری ۱۴ عدد آلو بخارا را در یک پارچ آب بریزید و یک قاشق غذاخوری خاکشیر و نصف لیوان لیموترش را در آن حل و میل کنید.
 
روزه، خانه تکانی برای جسم و روح است که در بعد جسمی باعث نظافت سلول های بدن می شود. روزه گرفتن، باعث از بین رفتن اضطراب، دلهره و افسردگی می شود و حس اعتماد به نفس و اعتدال عصبی را در انسان تقویت می کند. روزه زمانی باعث جلوگیری از امراض خواهد شد که در زمان سحری و افطار به میزان صحیح و کامل غذا خورده شود و فرد کم خوری یا پرخوری نکند.
 
زمان افطار نیز حتما از آب گرم، شیر گاو تازه کم چرب، خرما و حلوای خرمایی استفاده کنید.خوردن خربزه و سیب شیرین به هضم بهتر غذا کمک خواهد کرد.

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیروزهماهرمضانعطشتشنگیآلو بخاراآلوخاکشیرلیمونوشیدنی
[ پنج شنبه 19 تير 1393 ] [ 15:42 ] [ Admin ]

با توجه به سازمان بهداشت جهانی (WHO) مقاومت آنتی بیوتیکی در حال حاضر یک تهدید عمده برای سلامت عمومی است.


بنا به گزارش ها در اروپا بیش از 25000 نفر در سال بر اثر باکتری های مقاوم به دارو از بین می روند از این رو همواره محققان به دنبال دارویی برای از بین بردن تمام باکتری های مقاوم به ویروس ها هستند.

محققان در حال حاضر در کانادا و ویلز یک جایگزین در قارچ به طور طبیعی پیدا کرده اند. مولکول قارچ قادر به خلع سلاحیکی ازخطرناک ترین ژن مقاوم در برابر دارو های آنتی بیوتیکی است، NDM یک آنزیم است که می تواند باکتری های مقاوم در برابر بسیاری از انواع آنتی بیوتیک ها را از بین ببرد. برای اولین بار در سال 2008 این آنزیم در هند کشف شده است، NDM-نیز در آب آسیای جنوبی یافت شده است و توسط بسیاری از موجودات مقاوم به دارو که در حال حاضر باعث بسیاری از بیماری شده است، انجام می شود.

نتایج مطالعات نشان می دهند، قارچ می تواند تحولی نوین در داروها به وجود آورد و تمام بیماری ها را در کوتاه ترین زمان ممکن و با بیشتریت نثر از بین ببرد و طول دوره درمانی با آنتی بیوتیک ها را کاهش دهد.

 

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیقارچداروآنتی بیوتیک
[ پنج شنبه 19 تير 1393 ] [ 15:37 ] [ Admin ]

سحري مهمترين وعده غذايي در ماه رمضان به شمار مي رود چرا که طولاني ترين فاصله غذايي تا افطار دارد و با مصرف غذاهای پر انرژی می توان از بی حالی و کسالت جلوگیری کرد.

_______________________________________________________________________________________________________________________

نداشتن انرژي، آسيب هاي داخلي مانند زخم معده و مشکلات دستگاه گوارش و آسيب هاي فکري مانند نداشتن انرژي براي فعاليت فکري را به همراه دارد. 

عده ای بر این باورند که مصرف مواد پرچرب مانند خامه، کله پاچه و آبگوشت در وعده سحري مانع از گرسنگي در طول روز مي شود اما اين مواد چرب نيازمند آب است و فرد را تشنه و کم طاقت مي کند و توصيه نمي شود اما مطالعات جدید نشان می دهند غذا اگر از روی اصول و با قوانینی مانند نمک کم و روغن مناسب تهیه شوند می توانند انرژی زیادی را برای افراد فراهم کنند.

گفتنی است، چربی و غلات و حبوبات موجود در آبگوشت آرام آرام در بدن آزاد می شود و باعث می شوند تا فرد در طول روز انرژی زیادی داشته باشد و یک باره انرژی خود را از دست ندهد و متخصصان تغذیه توصیه می کنند با مصرف آبگوشت در ماه رمضان هر چند وقت یک بار انرژی از دست رفته تان را تجدید کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: آبگوشتدیزیغذاانرژیبدنروغنآبگوشتخوراکغذاسنتی
[ پنج شنبه 12 تير 1393 ] [ 19:2 ] [ Admin ]

هر میوه ای خواص و فواید خاص خود را دارد ، اما خوردن بعضی از میوه ها نسبت به دیگر میوه ها باعث بهبود بیماری های خاص می شود.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم ترین معیار سنجش ارزش میوه ها نیز میزان آنتی اکسیدان های آنهاست. البته میوه ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.  

 
بررسی ها نشان می دهند، اگراعصاب‌تان به هم ریخته، موز بخورید.موز منبع فوق العاده پتاسیم می باشد. مصرف پتاسیم در کنار مصرف کم سدیم (نمک) به کاهش فشارخون بالا کمک می کند و برای همین هم بیماری های قلبی عروقی از شما دور می شود. خبر خوب دیگر اینکه برخلاف باورهای رایج موز باعث بروز یبوست نمی شود. 
 
 اگر می‌خواهید کلیه تان سنگ نسازد، زرد‌آلود بخورید.  
 
اگر فشار خون‌تان بالاست، كشمش بخورید.  
 
 اگر از سروصدای معده رنج می‌برید، ماست بخورید. 
  
اگر بیش از حد سرفه می‌كنید، عسل بخورید.  
 
اگر همیشه احساس خستگی می‌كنید، فلفل دلمه‌ای قرمز بخورید.  
 
اگر می‌ترسید سرطان معده بگیرید، كلم بخورید.  
 
اگر مشكل یبوست دارید، انجیر بخورید.  
 
اگر دارای مشکلات گوارشی هستید، ریحان بخورید.  
 
اگر دچار سوزش معده هستید، چای بابونه بخورید.  


موضوعات مرتبط: دانستنیهامطالب علمیپزشکیتغذیه
[ پنج شنبه 12 تير 1393 ] [ 16:32 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد داروهای ضد آلرژی می توانند از گسترش سلول های سرطانی در بدن جلوگیری کنند.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

برای کسانی که از خارش چشم ها و آب ریزش بینی در طول فصل بهار و تابستان رنج می برند آنتی هیستامین ها به احتمال زیاد مانند بهترین دوست آنها به سلامتی شان کمک می کند.

بررسی ها نشان می دهند،یک
تیم تحقیقاتی گروه میکروب شناسی و ایمنی شناسی در دانشگاه ویرجینیا به تازگی یافته های خود را در مجله لکوسیتی زیست شناسی منتشر کرده اند که نشان می دهند آنتی هیستامین ها  داروهای مورد استفاده برای جلوگیری یا تخفیف علایم آلرژی، از جمله تب یونجه، اگزمای آتوپیک و واکنش های از گزش حشرات و کهیر است.

محققان دریافتند که  آنتی هیستامین با عملکرد سلول های سرکوبگر-میلوئید مشتق شده ارتباط مستقیم دارند و مطالعات اخیر نشان می  دهندآنتی هیستامین ها نقش زیادی در از بین بردن تومورهای سرطانی دارند و باعث توقف گسترش سرطان در بدن می شوند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیداروآنتی هیستامینسرطانضدآلرژیضد آلرژی
[ سه شنبه 10 تير 1393 ] [ 23:8 ] [ Admin ]

هیچ‌گاه با افزودن نمک یا شکر به آب پرتقال طبیعی باعث کاهش ارزش تغذیه‌ای و افزایش کالری آن نشوید.

______________________________________________________________________________________________________________________________

این روزها وقتی به رستوران‌های بزرگ و کوچک غذاهای سنتی یا حتی فست‌فودها می‌رویم، دیگر با منوی محدود آب معدنی و نوشابه در فهرست نوشیدنی‌ها مواجه نمی‌شویم؛‌ بلکه نام نوشیدنی‌های طبیعی‌تر، تازه‌تر و سالم‌تری مانند آب انار، آب پرتقال، شربت آبلیمو، خاکشیر یا حتی آب کرفس را هم می‌بینیم. به‌نظر شما، کدام‌یک از این نوشیدنی‌ها مناسب‌تر هستند و کدام گروه افراد، باید کدام‌یک از آنها را همراه غذای خود سفارش بدهند؟

 

 

برای دیدن بقیه به ادامه مطلب بروید
 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزینوشیدنیمیوهانارکرفسطعمکالری
ادامه مطلب
[ یک شنبه 8 تير 1393 ] [ 22:51 ] [ Admin ]

مطالعات جديد دانشمندان نشان مي دهد مصرف غذاهاي سرخ شده در ماه رمضان موجب آسيب هاي کبدي مي شود.

_________________________________________________________________________________________________________________________

بسیاری از افراد تمایل زیادی به خوردن غذاهای فست فود به ویژه غذا های سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ کرده و یا دیگر مواد دارند. اما بد نیست اندکی در مورد مضرات مواد سرخ شده بدانید.


بررسي ها نشان مي دهند، غذاهای پرچربی که از چربی های اشباع شده سرشارند، تنها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را بالا نمی برند بلکه باعث آسيب هاي کبدي مي شوند و مصرف آن ها زماني که معده ساعت ها از هرگونه مواد غذايي خالي مانده است باعث ايجاد بيماري هاي گوارشي زيادي مي شود.

نتايج مزالعات نشان مي دهند، پيراشکي و مواد غذايي سرخ کردني بايد حداقل 3 بار در هفته مصر شوند و براي پخت آن ها حتما از روغن هاي مرغوب استفاده کرد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیسرخکردنیسرخ کردنیسیبزمینیسیب زمینیماهرمضانماه رمضانمرگ
[ یک شنبه 8 تير 1393 ] [ 22:38 ] [ Admin ]

اگر احساس می کنید انرژی محدودی دارید و باید آن را تقویت کنید می توانید با مصرف سبزیجات معطر انرژی بدنتان را افزایش دهید.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

مصرف سبزیجات معطر از جمله ترخون و جعفری انرژی بدن را چندین برابر می کنند و باعث می شوند  دهانتان در طول روز معطر و خوشبو  باقی بماند.

بررسی ها نشان می دهند، مزیتی که این سبزیجات دارند این است که می توانید در همه غذاها و سوپ ها از آن ها استفاده کنید و از نظر طب سنتی محدودیتی در مصرفشان وجود ندارد.

گفتنی است،ترخون تولید صفرا به وسیله ‏ی كبد را افزایش می‏ دهد و به این ترتیب به هضم و گوارش غذا كمك می‏كند و موجب افزایش سرعت فرایند سم ‏زدایی در بدن می‏ شود.

افرادی كه فشار خون بالایی دارند می‏توانند از این سبزی به جای نمك در غذا استفاده نمایند.ترخون توانایی بسیار زیادی برای مبارزه با كرم‏های روده‏ای نیز دارد.

نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف این سبزیجات همراه با غذا باعث می شود چربی های مضر آن جذب بدن نشوند و انرژی زیادی به دست آورید.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیماهرمضانترخونجعفریسحریروزه
[ یک شنبه 8 تير 1393 ] [ 22:21 ] [ Admin ]

مطالعات جديد دانشمندان نشان مي دهد افرادي که داراي مدارک علمي بالايي هستند چشمان ضعيف تري دارند.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

اگر شما هم از آن دسته از افرادي هستید که تحصیلات را در زندگی تان از همه چیز مهمتر می دانید باید همواره در نظر داشته باشید که تحصیلات زیاد می تواند سلامتی تان را نابود کند.

بررسي ها نشان مي دهند،ميزان بينايي با درس خواندن ارتباط مستقیمی دارد و هر چقدر میزان تحصیلات زیاد شود از میزان ديد و نور شبکيه چشم کاسته می شود.

گفتني است، چشم انسان ارتباط مستقيمي با نورون هاي مغزي دارد و در صورت آسيب ديدن چشم ها مغز و اعصاب نيز درگير مي شوند از اين رو دانشمندان توصيه مي کنند تا افراد هنگام درس خواندن ختما فاصله کامپيوتر و کتاب را تنظيم کنند و آن ها را زياد جلوي چشمان خود قرار ندهند.

نتايج مطالعات نشان مي دهند، سنجش بينايي چشم براي افرادي که مدام در حال درس خواندن مي باشند و سن آن ها بالاي 30 سال است ضروري است و بايد در اولويت معاينات پزشکي قرار گيرد.

 

 

yjc.ir


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیچشمتحصیل
[ یک شنبه 8 تير 1393 ] [ 22:8 ] [ Admin ]

ام اس یکی از بیماری های شایع این روزها شده است که از آن به عنوان مرگ خاموش یاد می کنند.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

علائمی مانند بی حسی، خستگی و در نوع شدید آن  اختلال راه رفتن به طرز محسوسی زندگی بیماران را تحت تاثیر قرار می دهد.

وب سایت بین المللی بیماری ام اس اخیرا به این بیماران توصیه کرده است غذاهایی انتخاب کنند که اسیدهای چرب اشباع کمی داشته و در عوض سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 باشد.

بررسی ها نشان می دهند، نتایج تحقیقی 2 ساله روی 312 بیمار مبتلا به ام اس نشان داده نشانه های  بیماری افرادی که روزانه حدود 10 گرم روغن ماهی مصرف می کنند به طور محسوسی کاهش پیدا می کند گردو و روغن دانه کتان و روغن کاهی جزء منابع غنی اسید های چرب امگا 3 هستند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، روغن ماهی سبب شل شدن عضلات و بهبود در اوضاع بیماران ام اس می شود و قادر است از پیشرفت بیماری در آنها جلوگیری کند.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: aradnorooziAradNorooziArad Norooziآرادنوروزیاراداراد نوروزیآراد نوروزیامگا3امگا 3اماسام اسماهیبیماری
[ چهار شنبه 4 تير 1393 ] [ 15:13 ] [ Admin ]

برخی از مواد غذایی سبب ایجاد مسمومیت می شوند و افراد حین مصرف آن ها باید مراقب باشند و احتیاط کنند.

ريواس : 
اگرچه ساقه آن سرشار از آنتي اکسيدان و کلسيم است اما ريشه و برگ هاي آن حاوي اسيداکساليک است که حتي مصرف کم آن حالت تهوع، استفراغ و ضعف ايجاد مي کند. مصرف آن به کبد و کليه آسيب مي رساند. بنابراين ريشه و برگ هاي آن را مصرف نکنيد و ساقه آن را کاملا بپزيد.

سيب زميني : همه انواع سيب زميني مسموم کننده نيست اما وقتي سيب زميني خام بيش از حد در معرض نور قرار مي گيرد، ماده شيميايي سمي به نام سولانين توليد مي کند که باعث حالت تهوع مي شود. «سولانين» باعث سبز شدن لايه سطحي سيب زميني مي شود. با کندن جوانه ها و برداشتن قسمت سبز سيب زميني، مصرف آن اشکالي ندارد. سيب زميني ها را در يک مکان خنک نگه داريد.

دانه بعضي از ميوه ها : برخي دانه ها و تخم ها از جمله سيب درختي، گلابي، انبه، زردآلو، شليل و گيلاس حاوي ماده شيميايي و سمي به نام آميگدالين است که به ماده سمي ديگري به نام هيدروژن سيانيد تبديل مي شود. مقدار زياد اين سم مي تواند ناراحتي هاي متعددي از جمله سردرد، صرع، حالت تهوع، استفراغ، افزايش ضربان قلب و فشارخون ايجاد کند. البته در صورت نجويدن و باز نشدن هسته خطر مسموميت ايجاد نمي کند و دفع مي شود. در صورت مصرف يک يا ۲عدد جاي نگراني وجود ندارد.

قارچ هاي وحشي : اگرچه قارچ هايي که در سوپرها عرضه مي شود کاملا بي ضرر است اما آن نوعي که به صورت وحشي در محيط زيست رشد مي کند،ممکن است سمي باشد. هزاران نوع مختلف از اين قارچ ها وجود دارد و به سختي مي توان قارچ هاي مضر را تشخيص داد. اين قارچ هاي سمي، باعث اسهال و استفراغ مي شود.

لوبياقرمز : لوبياي خام حاوي سمي به نام لکتين است که باعث ناراحتي معده ومسموميت مي شود. بنابراين قبل از پخت، لوبيا را به مدت ۵ساعت در آب خيس کنيد و آب را دور بريزيد. سپس به مدت ۱۰دقيقه بجوشانيد و آب آن را نيز دور بريزيد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیاراد
[ شنبه 31 خرداد 1393 ] [ 11:14 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد با تغییرات ژنتیکی در میوه ها می توان مقدار آن ها را بزرگ کرد و میزان ویتامین های آن ها را افزایش داد.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

سالانه 700،000 کودک در سراسر جهان  به علت  کمبود ویتامین A می میرند. بسیاری از این کودکان در کشورهای شرق آفریقا مانند اوگاندا زندگی می کنند و دانشمندان با ساخت نوعی موزهای رنگی زرد رنگ که گوشت آنها نارنجی رنگ است توانستند میزان ویتامینA را در برخی از میوه ها افزایش دهند.

از آنجا که موز در حال حاضر بخش مهمی از رژیم غذایی در بسیاری از کشورهای آفریقایی شرق به حساب می آید بنابراین بهبود در موز  می تواند  تاثیر گذار بر سلامت مردم باشد.

گفتنی است،دانشمندان با تزریق مایعاتی به درون درختچه های این میوه ها و با تغییر ژن آن ها توانستند میوه هایی در سایز و ابعاد مختلفی به وجود آورند که میزان ویتامین های آن ها بالاتر از میوه های عادی و معمولی است.

این دانشگاه انتظار دارد که دولت اوگاندا با تصویب قانون اجازه  دهد با تجاری سازی محصولات اصلاح شده ژنتیکی در ظرف شش سالآینده بتوانند میزان ویتامین های میوه ها را افزایش دهند.

 

 









موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیاراد
[ پنج شنبه 29 خرداد 1393 ] [ 11:53 ] [ Admin ]

شايد از اين عنوان تعجب کنيد و با خودتان بگوييد که مگر مي شود يک بازی پر انرژی هوش کودک را کم کند؟ بله امکان دارد و مطالعات جدید نشان می دهند بازی هایی که مغز و جمجمه در آن در کمین خطر هستند موجب کم هوشی کودکانتان می شود.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند کودکان هنگام بازی فوتبال باید از فشار بیش از اندازه به سر خود یا زدن ضربات زیاد به توپ جلوگیری کنند، زیرا در صورتی که مستعد ناهنجاری‌های عروقی در سیستم‌ مغزی خود باشند دچار عوارض وخیمی خواهند شد.

بررسی ها نشان می دهندففوتبال از بازی های پرخطر برای کودکان سنین پایین است زیرا جمجمه و مغز آن ها به هنگام برخورد با ضربات توپ منجر به آسیب های شدیدی می شود که به نوبه خود سهم زیادی در کاهش هوش کودکان دارد.

گفتنی است، بوالدین باید در نظر داشته باشند کودکانشان از توپ‌ها و وسایل استاندارد در هنگام ورزش استفاده کنند و از تکرار بیش از حد یک حرکت و فشار بیش از اندازه به سر در اثر تکرار یک ضربه خاص جلوگیری کنند تا از آسیب دیدگی‌ آنها مخصوصا از ناحیه حساسی مانند سر جلوگیری شود.

رشته های ورزشی زیادی وجود دارد که کودکان دائما باید با توپ های سنگین ارتباط داشته باشند که والدین قبل از ثبت نام کودکانشان حتما باید سیتم مغزی او را تحت ببرسی قرار دهند و در صورت داشتن هرگونه مشکلی از ثبت نام او در چنین کلاس هایی خودداری کنند.

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیورزشی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادفوتبالکلاستابستانی
[ چهار شنبه 28 خرداد 1393 ] [ 21:18 ] [ Admin ]

براساس تحقیقات انجام شده مردان در مقایسه با زنان به اثرات کافئین حساس ترند و بدنشان بیشتر به آن واکنش نشان می دهد.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

اگرچه مقدار متوسط کافئین ضرر خاصی ندارد اما مصرف بیش از حد آن تأثیرات ناخوشایندی برای زنان به همراه دارد و موجب نرمی استخوان ها و ضعف و لرزش اندام های بدن می شود.

بررسی ها نشان می دهند کافئین موجب می شود خون بیشتری در بدن مردان به گردش دربیاید و میزان رشد موها چندین برابر شود این در حالی است که کافئین موجود در قهوه و نوشیدنی ها موجب تداخل در هورمون های زنان می شود و اثرات نامطلوبی را به همراه دارد.

گفتنی است،دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی زنان و مردان دریافتند مغز مردان هنگام نوشیدن قهوه و نوشیدنی های کافئین دار تا حد زیادی آرام می شود در حالیکه میزان خشونت ها و حالت های عصبی در زنان افزایش می یابد.

نتایج مطالعات نشان می دهند،میزان نوشیدن مواد کافئین دار نباید بیشتر از 8 لیوان در روز باشد زیرا موجب به وجود آمدن مشکلاتی از جمله تپش قلب،خستگی طولانی مدت،بی خوابی و حمله های میگرنی خواهد شد.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادCaffeineکافئیناعصاب
[ چهار شنبه 28 خرداد 1393 ] [ 20:16 ] [ Admin ]

مطالعات جدید نشان می‌دهد گیلاس و زردآلو از میوه‌های پرطرفدار تابستانی محسوب می‌شوند که مصرف زیاد آنها باعث بالا بردن ناگهانی قند خون می‌شود.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

تحقیقات جدید نشان می‌دهند مصرف 6 عدد گیلاس در روز باعث می‌شود پوست سلامت و شادابی خود را حفظ کند اما مصرف زیاد آن به ویژه برای دیابتی‌ها و سالمندان موجب حال تهوع، دل پیچه خواهد شد. 
 
گفتنی است، مصرف گیلاس و زردآلو برای کودکان بسیار باید کم باشد زیرا برای هضم و دفع آنها افراد نیازمند سیستم گوارشی بسیار قوی هستند و از آنجاییکه کودکان سیستم گوارشی ضعیفی دارند نمی‌توانند به راحتی آنها را هضم کند. 
 
همچنین مطالعات جدید نشان می‌دهند، مصرف روزانه تعداد مشخصی از این میوه‌ها در کودکان و بزرگسالان هیچگونه مشکلی ایجاد نمی‌کند اما زیاده‌روی در مصرف آنها موجب کم آبی بدن و دفع مواد مغذی از درون بدن می‌شود. 
 
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، دیابتی‌ها و افرادی که سابقه مشکلات گوارشی دارند باید از حداقل این میوه‌ها در طول روز استفاده کنند.
 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادfruitcherryApricothospitalبیمارستانخونقندقند خونزردآلوزرد آلوگیلاس
[ چهار شنبه 28 خرداد 1393 ] [ 20:4 ] [ Admin ]

مطالعات جدید نشان می دهد ورزشکاران می توانند برای تسکین و آرامش عضلات خود آب هندوانه بنوشند.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

دکتر علی رادمرد متخصص طب ورزشی و داخلی گفت: آب هندوانه با خواص آنتی اکسیدانی بالا موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و حجم پروتئین در ماهیچه ها را افزایش می دهد 

که مصرف آن برای بهبود عملکرد ورزشکاران بسیار مفید است. 

 
وی افزود: همچنین این نوشیدنی مفید،درد عضلات پس از انجام حرکات ورزشی سنگین در باشگاه را کاهش و انر‍ژی می دهد. 
 
 این متخصص طب ورزشی اظهار داشت: ترکیبات طبیعی موجود در آب هندوانه سریع تجزیه می شوند و در نتیجه باید آن را تازه میل کرد.

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیهورزشی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادآبهندوانهآب هندوانهورزشکارورزشکارانآنتیاکسیدانآنتی اکسیدانسیستمایمنیسیستم ایمنیعضلات
[ سه شنبه 27 خرداد 1393 ] [ 12:16 ] [ Admin ]

اگر چه پختن غذا برخی مواد سمی را کاهش می دهد اما در صورتی که از روش های نادرست طبخ استفاده کنیم مواد سمی زیادی ایجاد می شود.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

روغن های متفاوت دارای نقطه دود تفاوتی نیز هستند نقطه دود که بوی تندی دارد روغن شروع به تجزیه خون نی کند و گلیسرول اسیدهای چرب موجود در روغن به آکرولیئن تبدیل می شود. 
 
بررسی ها نشان می دهند، روغن زیتون به دلیل اینکه نقطه دود نسبتا پایینی دارد برای سرخ کردن مناسب نیست و از روغن کنجد نیز بهتر است برای پخت های سطحی، انواع سالاد و... استفاده کنیم. 
 
در هنگام سرخ کردن مواد غذایی در داخل روغن نمک اضافه کنیم چرا که موجب کاهش نقطه دود روغن شده و سبب ایجاد مواد سمی و سرطان زا می شود. 
 
 نتایج مطالعات نشان می دهند، هنگامی که نمک به غذای هنگام سرخ کردن اضافه می کنیم نقطه و دود آن بسیار بالا می برد و در حین آشپزی باعث سوخته شدن چشم ها می شود و از این درجه حرارت مطلوب سرخ کردن مواد غذایی 170 تا190 درجه سانتی گراد است و بهتر است نقطه دود روغنی که مصرف می کنیم حدود 20 دقیقه بالاتر از درجه مطلوب سرخ کردن باشد. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادروغنسرخکردنیسرخ کردنینمکسم
[ سه شنبه 27 خرداد 1393 ] [ 10:46 ] [ Admin ]

اگر این تابستان قصد رفتن به استخر‌های عمومی را دارید و در عین حال نگران بیماری‌های قابل انتقال از آب هستید، حتما این مقاله را بخوانید تا را راه‌های جلوگیری از انتقال بیماری‌ها آشنا شوید.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

انواع مختلفی از بیماری‌های عفونی مانند "شیگلا وای کولای" از جمله عفونت‌هی میکروبی است که می‌تواند وارد آب شده، شخص را درگیر کند. از طرف دیگر هم اگر شخصی مبتلا به حصبه باشد تا مدت‌ها پس از بهبود می‌تواند این میکروب را از طریق آب استخر به دیگران انتقال دهد، یعنی اگر این میکروب به مقدار کافی از طریق بلعیدن آب وارد بدن شود، می‌تواند شخص را درگیر سازد و این بیماری یکی از شایع ترین بیماری‌های تابستانی است و با مواد ضد عفونی کننده نیز از بین نمی‌رود. 
 
عفونت‌های ویروسی مانند هپاتیت و یا HIV از طریق شنا کردن در آب منتقل نمی‌شود و ثابت شده است این ویروس‌ها در برابر مواد ضد عفونی کننده و اشعه آفتاب بسیار حساس هستند و سریع از بین می‌روند و انتقال آن‌ها از طریق دفع صورت می‌گیرد، بنابراین اگر فرد مبتلا این موارد را رعایت نکند، می‌تواند آن را وارد آب کند و ممکن است شخص با بلعیدن آب یا از طریق جذب مخاط بینی و چشم را وارد بدن خود کند. 

 

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیورزشی
برچسب‌ها: دفعHIVAradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادشنااستخرحصبهایدزهپاتیت
[ سه شنبه 27 خرداد 1393 ] [ 10:36 ] [ Admin ]

عوامل بسیار زیادی در کم شدن دید چشم اثر می گذارد. اگر میخواهید همیشه چشمانی سالم و زیبا داشه باشید این ۱۰ کاری که در ادامه مطلب از آنها نام برده شده را هرگز انجام ندهید

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادچشمضعیف
ادامه مطلب
[ دو شنبه 26 خرداد 1393 ] [ 19:31 ] [ Admin ]

اگر خودتان و قیافه تان را دوست دارید شب ها قید نوشیدنی های دارای مواد افزودنی، نوشابه و امثال اینها را بزنید و به جای آن ها تا می توانید آب بخورید.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________-


برای بهتر شدن قیافه این روزها به جز انواع و اقسام جراحی ها از کوچک کردن گوش گرفته تا جلو آوردن فک و عقب بردن چانه و از این دست ماجراها،آب را به برنامه غذایی روزانه تان اضافه کنید.

بررسی ها نشان می دهند، اکسیژن از طریق خون به عضلات منتقل می شود. در صورت نرسیدن اکسیژن به خون، عضلات اسیدلاکتیک ترشح می کنند که گرفتگی عضلانی به وجود می آورد. آب کافی یعنی تامین اکسیژن خون،و کمبود آب به معنای نرسیدن اکسیژن به اعضای بدن به ویژه پوست و مو است.

 مصرف منظم آب به مغز کمک می کند تا دمای بدن را کنترل کند. برای حفظ رطوبت چشم ها، بینی و دهان، بدن به آب نیاز دارد. آب علاوه بر نرمی مفاصل، از اعضای بدن محافظت می کند.زمانی که پوست شما آب دار باشد، شما جوانتر به نظر خواهید رسید. آب کمک می کند که بافت های پوست مجددا ساخته شوند، پوست مرطوب شود و الاستیسیته آن افزایش یابد.

نتایج مطالعات نشان می دهند، آبی که وارد بدن می شود، باعث می شود که مواد سمی و مواد زائد از بدن شسته شود و از بدن خارج گردد. اگر بدن شما دچار کمبود آب شود، پس کلیه ارگان های حیاتی بدن شما خسته خواهند شد و در نهایت شما نیز خسته می شوید و چهره تان جوانی قبل را نخواهد داشت.


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادآب
[ دو شنبه 26 خرداد 1393 ] [ 19:28 ] [ Admin ]

حتما می دانید ژن و محیط دو عاملی هستند که نقش زیادی در تربیت فرزندان شما دارند اگر بخواهیم عوامل محیطی مثل مدرسه و مهد کودک را بیشتر از همه تاثیر گذار بدانیم هیچ گزینه ای بهتر و موثر تر از شما والدین در بالا بردن هوش فرزندانتان ندارید.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

قبل از هرچیز باید از دوران رشد طلایی مغز آگاه باشید که این دوران دو سال زندگی فرزندانتان را شامل می شود. اگر بدانید که مغز اسفنجی کودکتان در 2 سال اول زندگی اش با چه  مهارتی 

اطلاعات را به سمت خودش جذب می کند مطمئنا وقت زیادی صرف شکوفا کردن آن می کنید.

مهارت های زبانی تنها یک توانایی منحصر به فرد کودکان در این سن است که اگر این مهارت را در کودکی بپرورانیم کمک زیادی به هوش او کرده ایم. تا می توانید با فرزندتان صحبت کنید و دامنه لغات او را روز به روز بیشتر کنید چون با این کار درست روی نقاط حساس و کلیدی تقویت هوش دست گذاشته اید.

کودکان علاقه مند به ریتم و موزیک های آرامش بخش هستند و اگر بتوانید  حتی لوس ترین و لجباز ترین بچه ها را هم می شود آرام کرد و اگر بتوانید در همین سنین کم این اشتیاق و میل کودکانه را به درستی هدایت کنید موفق شده اید که سلول های خاکستری فرزندتان را به تکاپو و حرکت بیندازید تا از حالتی معمولی به سطحی بالاتر برسند.

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادمغزدورانطلاییرشدسالbrain
[ دو شنبه 26 خرداد 1393 ] [ 19:12 ] [ Admin ]

مخلوط لیموترش با آلوئه ورا و ماساژ آن با پوست می تواند پوست را از حالت خستگی نجات دهد و برق خاصی در پوست به وجود بیاورد. 
 
بررسی ها نشان می دهند، لیموترش حاوی اسید سیتریک است که می تواند لکه ها و جوش ها را از روی پوست از بین ببرد و مطالعات نشان می دهند که آلوئه ورا و لیموترش می تواند چین و چروک های پوست را پس از مدت کوتاهی از بین ببرد. 
 
گفتنی است، گلاب نیز از دیگر گزینه هایی است  که قبل از مهمانی برای شفاف کردن پوست تان می توانید از آن استفاده کنید، گلاب همچنین به عنوان پاک کننده آرایشی نیز برای پوست های چرب می تواند مورد استفاده قرار گیرد. 
 
نتایج مطالعات نشان می هند، لیموترش را نباید برای  کبودی زیر چشم ها استفاده کرد زیرا موجب نازک شدن و ایجاد حساسیت در این قیمت از پوست می شود. 

 

 

 

yjc


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادلیموترشلیمو ترشآلوئه زراپوستصاف
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 21:19 ] [ Admin ]

عده زیادی از باغداران برای افزایش مدت ماندگاری توت فرنگی ها به آن سم می زنند و معمولا چنین توت فرنگی هایی باعث به خطر افتادن سلامتی می شوند.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

توت فرنگی از میوه هایی است که برای جلوگیری از پوسیدگی و از بین رفتن محصول به ان سم و مواد قارچ کش می زنند و 

سپس روانه بازار می کنند این در حالی است که این سم ها و کود های شیمیایی باعث می شود سلامت مصرف کنندگان آن به خطر بیفتد..

بررسی ها نشان می دهند، از آنجا که سطح توت فرنگیدارای خلل و فرج فراوانی است و پوست یکنواختی ندارد، سموم دفع آفاتی که برای پرورش این میوه به کار برده می ‌شود، به راحتی در آن نفوذ کرده و باقی می ‌ماند و به راحتی نیز از آن خارج نمی ‌شود. از این رو، شستن این میوه با آب خالی نمی‌ تواند سموم را از روی آن پاک کند، لذا باید باغداران و تولید کنندگان این میوه استانداردهایی را همواره مد نظر داشته باشند.

گفتنی است، شاید فکر کنید می ‌توان با استفاده از مواد ضد عفونی‌ کننده در هنگام شست و شوی میوه ها ، تا حدودی از میزان این سموم کاست، اما  مواد شوینده و ضد عفونی‌ کننده برای از بین بردن میکروب‌ها و انگل‌ها مفید هستند و نمی ‌توانند سمومی ‌را که تا حدودی در بافت میوه نفوذ کرده است، از بین ببرند. علاوه بر این، استفاده از این ترکیبات و یا قرار دادن طولانی مدت توت فرنگی ‌ ها در آب به دلیل نداشتن پوست محافظ، می‌ تواند بافت میوه را متلاشی کرده و این ترکیبات شیمیایی نیز به بافت میوه نفوذ کنند،

نتایج مطالعات نشان می دهند، در میان میوه های تابستانی توت فرنگی جزو میوه هایی است که باید در نگهداری و هنگام مصرف آن توجه بسیاری کرد و در شست و شوی آن حتما نکات زیادی را رعایت کرد. 

 

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادتوتفرنگیتوت فرنگیسمخوشمزه
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 21:5 ] [ Admin ]

استفاده از سرم درمانی گاهی باعث تهدید جان فرد می‌شود و وضعیت فرد را بحرانی و اورژانسی می‌کند و حتی باعث مرگ فرد نیز می‌شود.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

اگر فشار خون فردی بالا باشد، تجویز سرم به خصوص سرم قندی خطرناک خواهد بود، زیرا مایع دریافتی می‌تواند وارد ریه شد، باعث وارد شدن به مغز شود و سکته مغزی را به وجود بیاورد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، الکترولیت‌های موجود در مایعات بدن جزء عناصر شیمیایی هستند که از سدیم، پتاسیم، کلسیم و یون‌های هیدروژن تشکیل شده‌اند و گاهی بدون نیاز به سرم می‌توان فرد را به حالت قبلی خودش باز گرداند. 

 
گفتنی است، در مواقعی که خونریزی،استفراغ و یا سوختگی شدید باشد، فرد نیاز به سرم درمانی پیدا می‌کند، در غیر این صورت در هنگام سوء تغذیه، شکستگی، بی حالی، کسالت و... فرد با تغییر حالت خود و مصرف مواد قندی و شیرین می‌تواند از نیاز به سرم درمانی منع شود. 
 
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، دانشمندان در تلاش‌اند تا با شیوه‌های نوین سرم درمانی را از حالت تزریقی خارج کنند و به صورت قرص و یا شربت برای بیماران تجویز کنند. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادسرمموکلسیمپتاسیمسدیمیونهیدروژناستفراغسوختگیخونریزیمرگخودسرانهبی رویه
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 13:38 ] [ Admin ]

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف یک لیوان آب ولرم همراه با عسل و لیمو برای حفظ سلامتی بسیار مفید است.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________



برخی معتقدند که مصرف این نوشیدنی جادویی سبب شکسته شدن توده های چربی در بدن می شود و به نوعی این محصول  تصفیه کننده سیستم لنفاوی بدن است. 

 
بررسی ها نشان می دهند، با مصرف این نوشیدنی به صورت ناشتا در جمع می توانید سیستم ایمنی را بهبود بخشید زیرا لیمو حاوی آنزیم هایی است که باعث هضم تمام مواد باقی مانده از روز قبل از درون بدنتان می شود. 
 
گفتنی است، همچنین در مواقعی که احساس خستگی و کسالت می کنید از این محصول استفاده کنید زیرا حاوی مواد انرژی دهنده بدون کالری است. 
 
نتایج مطالعات نشان می دهند، موجود در این محصول سیری در شما ایجاد می کند و مخلوط عسل با آب در کاهش وزن بسیار موثر است. 
 
آب لیمو خون را تصفیه می کند و قدرت پاکسازی پوست را نیز افزایش می دهد و در تقویت کلاژن نیز موثر است. 

 

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادلیموآبولرمآب ولرمعسلسلامتیخونتصفیه
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 13:25 ] [ Admin ]

با توجه به قرار گرفتن در آستانه برگزاری کنکور سراسری و ایام امتحانات دانستن نکات تغذیه ای ضروری کمک می کند تا این روزها را بهتر سپری کنید.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

متخصصان تغذیه توصیه می کنند در ایام امتحانات، به مواد غذایی سرشار از ویتامین b,c,d عنایت ویژه ای شود. سبزیجات ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ، فلفل فرنگی و مرکباتی مانند پرتقال،لیمو

شیرین و ترش، توت فرنگی، و کیوی به علت داشتن ویتامین c در تقویت قدرت فکری و آرامش اعصاب نقش به سزایی دارد و باعث ثبات مغز و بهبود سیستم مغز و اعصاب می شود.

بررسی ها نشان می دهند دانش آموزان در این روزهای پایانی باید با کم کردن ساعات مطاله خود و افزایش ساعات استراحت خود آرامش اعصاب و روح و روان خود را تقویت کنند زیرا این کار باعث ثبات دروس یادگیری شده در مغز می شود.

مصرف مواد غذایی سرشار از پروتئین در این روزها سبب می شود تا دانش آموران راحت تر مطالب یادگیری شده را در ذهن خود مرور کنند از این رو مصرف گوشت و غذاهای فیبری و به ویژه ماهی در اولویت است.

گفتنی است،لبنیات را فراموش نکنید،مخصوصا ماست و مطالعات اخیر نشان می دهند مصرف روزانه یک لیوان شیر برای ایجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان موثر است.

کمبود آب بدن، عملکرد مغز را کند می‌کند و مطالعات جدید نشان می دهند برای افزایش کارایی مغزتان با نوشیدن آب می توانید آن را بهبود ببخشید.

 

باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادکنکورمغزشیرسبزیجاتویتامینbcdگوجه فرنگیفلفل دلمهفلفل فرنگیمرکباتپرتقاللیموترشلیمو شیرینتوت فرنگیکیویاعصابروان
[ یک شنبه 25 خرداد 1393 ] [ 13:16 ] [ Admin ]

ازبین بردن جرم دندان بر خلاف تصور بسیاری از افراد به هیچ وجه به مینای دندان صدمه نمی زند و هیچ آسیبی بر روی مینای دندان به وجود نمی آورد

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________


 وقتی فرد مواد غذایی از پای دندان با مسواک زدن مرمت و نخ دندان پاک نشود به مرور  جرم دندان را به وجود می آورد که برای سلامت دندان بسیار مضر است. 
 
بررسی ها نشان می دهند، جرم های دهان برای سلامت دندان بسیار مضر است و منجر به تخریب استخوان نگه دارنده دهان می شود و سبب ایجاد عفونت و آفت های دهانی می شود. 
 
بررسی ها نشان می دهند، جرم های دندانی باعث لق شدن دندان ها و عقیل بافت دهان می شود و دندان پزشکان تاکید می کنند که رعایت بهداشت رهان و درمان هر روز  باید رعایت شود و به آن اهمیت داده شود. 
 
گفتنی است، مراجعه 2 بار در سال برای بررسی وضعیت دندان ها بسیار ضروری است و نباید هیچ گاه رعایت بهداشت  دهان به مرحله ای برسد که احتیاج به جرم گیری پیشرفته داشته باشد. 
 
نتایج  مطالعات نشان می دهند، قسمت عمده جرم های دندانی به بافت لثه نفوذ می کند و باعث تخریب آن می شود و از دید دندان پزشک  مخفی می ماند. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادجرمدندانلثهبهداشت
[ شنبه 24 خرداد 1393 ] [ 22:35 ] [ Admin ]

همه داشتن موهایی پرپشت و درخشنده به عنوان عنصری در زیبایی اهمیت می دهند و اگرچه افراد اغلب نکات بهداشتی را رعایت می کنند همچنان موهایی شکننده و کم پشت دارند.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

با مصرف برخی از مواد غذایی سرشار از ویتامین b,c می توان علاوه بر پرپشت کردن ودرخشان شدن موها شفاف و صاف داشته باشیم کمبود ویتامین B یکی از عمده ترین وسایلی است که موجب نازک شدن تارهای مو و کم پشتی موها می شود و مصرف سویا،‌موز، حبوبات، تخم مرغ منبع خوبی برای این ویتامین هستند و حتی ماساژ مو با این خوراکی ها سبب افزایش حجم موها می شود. 

 
بررسی ها نشان می دهند مصرف اندازه این ویتامین از شکسته شدن و خورد شدن موها جلوگیری می کند و ید موجود در این مواد غذایی  باعث رشد و درخشان شدن موها می شود. 
 
نتایج مطالعات نشان می دهند برای افزایش حجم موهایتان کافی است در حمام به کمک تخم مرغ و ماساژ 1 دقیقه ای آن با پوست سر و سپس شست و شو با آب سرد از فواید آن بهره مند شوید و در هفته تنها مجاز به 1 بار استفاده از  تخم مرغ طبیعی در حمام هستند زیرا مصرف زیادی آن باعث خشک و شکننده شدن موها می شود. 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادمورژیمپرپشت
[ شنبه 24 خرداد 1393 ] [ 22:1 ] [ Admin ]

در این مطلب می توانید با انواع نان ها خواص و مضرات و بسیاری از سوالاتی را که گه گاه ذهن را مشغول می کند،آشنا می شوید.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

نان های فانتزی که انواع و اقسام نان های حجیمی است که در نانوایی هی فانتزی تهیه می شوند و آردی که در تهیه آن ها استفاده می شود، هیچ تفاوتی با نان های مسطح (لواش،تافتون،بربری) ندارد. 

اگر قرار باشد بین نان قهوه ای (سبوس دار)و نان سفید(بدون سبوس)یکر را انتخاب کنید،ترجیح با نان های قهوه ای است البته باید حواس تان باشد که هر نان قهوه ای نان سبوس دار نیست. 

از بین نان های حجیم نهایتا نان های ساندویچی و نان بورکی فرانسوی جای زیادی بین خانواده ها پیدا کرده و باقی نان های فانتزی و سرد شاید بیشتر در شهر های بزرگ و میان خانواده های شاغل مرسوم شده باشد. از آنجا که هردوی این نان ها،سنتی و فانتزی را می توان با آرد سبوس دار تهیه کرد و با توجه به توضیحاتی که داده شد،نان مسطح و نان حجیم هیچ برتری از نظر تغذیه ای نسبت به یکدیگر ندارند.

آرد سبوس دار دارای ماده ای است بنام فی تین كه مواد معدنی مثل آهن، منیزیم و یا كلسیم را جذب كرده و مانع استفاده بدن از آنها می شود.اگر برای تهیه سریع نان از خمیر مایه و جوش شیرین استفاده شود، تجزیه فی تین انجام نمی شود، در نتیجه مانع جذب آهن، منیزیوم و كلسیم می شود. به همین دلیل گفته می شود استفاده از جوش شیرین در تهیه نان در نانوایی ها، باعث كمبود آهن در بدن به خصوص در مردان میشود.

 

باشگاه خبرنگاران

 


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادنانسبوسبازارخواصلواشتافتونبربری
[ شنبه 24 خرداد 1393 ] [ 21:17 ] [ Admin ]

پژوهش دانشمندان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی نشان داد روزه گرفتن برای دو روز و بیشتر می‌تواند به ارتقای سیستم ایمنی کمک کند، بویژه اگر بدن در اثر پیری یا درمان سرطان آسیب دیده باشد.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

برای خواندن بقیه جستار به ادامه رجوع کنید!


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه
برچسب‌ها: آرادنوروزیروزهماهرمضانآبغذاارتقاسیستمیسیستمایمنیبدنگرفتن
ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 خرداد 1393 ] [ 14:6 ] [ Admin ]

گروهی از دهانشویه ها ضد عفونی کننده هستند.این دهانشویه ها اگر طولانی مدت استفاده شوند فلور میکروبی دهان را به هم می ریزند.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

دهانشویه ها با از بین بردن باکتری های مفید باعث می شوند بعضی از میکروب ها بیشتر رشد کنند.بنابراین فرد با مصرف طولانی مدت آن ها ممکن است دچار قارچ داخل دهان شود.

بررسی ها نشان می دهند، دهانشویه ها باعث خشکی دهان می شوند و وقتی دهان خشک شود زمینه ای برای ایجاد بوی بد دهان فراهم می شود.علاوه بر این بعد از غذا خوردن همیشه مقداری از مواد غذایی روی سطح مینای دندان باقی می ماند؛در این صورت وقتی از دهانشویه درمانی استفاده می کنیم،ممکن است با مواد غذایی وامنش نشان دهد و با ایجاد محیطی اسیدی به مینای دندان آسیب بزند.

همچنین مطالعات نشان می دهند، اگر دهانشویه بیش از حد و در طولانی مدت استفاده شودباعث تغییر رنگ دندان ها می شود.این مشکل بیشتر در مورد مصرف طولانی مدت دهانشویه درمانی(بیش از یک هفته)مطرح است اما دهانشویه های معمولی(15 روز)به صورت مداوم استفاده شوند باعث تغییر رنگ دندان ها می شوند.

افراد بدون صرف هزینه های زیادی می توانند دهانشویه خانگی و طبیعی درست کنند برای این کار کافی است مقدار کمی نمک را داخل اب حل کنید.این محلول باید آنقدر رقیق باشد که نمک آن حس نشود.اگر مقداری نعنا هم به آن اضافه کنید می توانید از خاصیت خوشبو کنندگی بهره مند شوید.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
برچسب‌ها: آرادنوروزیدهانشویهدندان
[ شنبه 17 خرداد 1393 ] [ 12:47 ] [ Admin ]

تحقیقات نشان داده مصرف ویتامین های B,C و ویتامین k در کاهش علائم حساسیت نقش موثری دارد.

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________
نصیر دهقان پژوهشگر و پزشک طب سنتی گفت: آلرژی‌ها یا حساسیت های فصلی، یکی از شایع ترین انواع آن ها است که بسیاری از افراد در فصل بهار و پاییز مبتلا می‌سازد. بررسی الگوی تغذیه ای افراد و الگوی زندگی، میزان خواب و بیداری و استرس های روزانه فرد در درمان حساسیت فصلی باید مورد توجه قرار بگیرند.   
 
وی گفت: آلرژی‌ها معمولاً در دوران کودکی شروع می‌شوند، البته ممکن است در هر سن دیگری نیز آغاز شوند. میزان حساسیت‌ها با افزایش سن کاهش می‌یابند، ولی ممکن است بعدها مجدداً عود کنند.  
 
وی افزود: افرادی که به حساسیت فصلی دچار شده اند و یا سابقه ابتلا به آن را دارند، بهتر است از سیگار، انواع ادویه‌ها، غذاهای تند و بودار، خوراکی‌های فرآوری‌شده و غذاهای سرخ‌کردنی دوری کنند.   
  
نتیجه مطالعات نشان می دهد مصرف ویتامین های B، C و K  می تواند در کاهش علائم حساسیتی موثر باشد؛ هم چنین استفاده از گیاهانی مانند بادرنجبویه، زردچوبه، شاه تره و دارچین نیز در کاهش علائم موثر هستند.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسی
برچسب‌ها: آرادنوروزیآلرژیفصلیدارچینزردچوبهبادرنجبویهشاهتره
[ شنبه 17 خرداد 1393 ] [ 9:10 ] [ Admin ]

اگر شما با کامپيوتر کار ميکنيد يا کار اداري فراواني داريد که موجب ميشود ساعات زيادي را پشت ميز کارتان بگذرانيد، احتمال اينکه در پايان روز در ناحيه پشت و گردن احساس گرفتگي يا درد داشته باشيد زياد خواهد بود و پیچ و مهره های کمرتان با خطرات زیادی روبرو خواهند شد.

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________

در واقع نشستن در مقابل کامپيوتر تبديل به شيوه اي از زندگي امروز شده است. فن آوري کامپيوتر در عين اينکه بازدهي و توانايي ادارات را تا حد فراواني تشديد کرده است، کار با آن نيز عوارضي در گردن، پشت و شانه هاي کاربران ايجاد کرده است.

بررسی ها نشان می دهند،مردم به سادگي وقت بسياري را به حالت نشسته ميگذرانند. شيوه نشستن آنها، همراه با حرکات مکانيکي و تکرار شونده و اينکه مدت طولاني در يک حالت قرار گرفته اند، دردهاي مختلفي در بدن آنها ايجاد ميکند که در صورت تغيير رويه ندادن به شکل مزمن درخواهد آمد.

گفتنی است، مفصل شانه یک مفصل کاربردی مهم برای بدن محسوب می شود. در اثر بی تحرکی خصوصا در سنین بالاتر عوارضی برای این مفصل مهم ایجاد می شود. نرمشهای مناسب می تواند باعث افزایش کارایی و حفظ سلامتی مفصل شانه شود. افزایش انعطاف پذیری و تقویت شانه ها با نرمش مناسب حاصل می شود همچنین استفاده مدام از کامپیوتر باعث تغییر شکل مفاصل می شود که برای پیشگیری از ان ها می توانید با نرمش و استراحت در بازه های زمانی کاری خود مفاصل تان را با کشش و نرمش های مناسب تقویت کنید.

موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکی
[ جمعه 16 خرداد 1393 ] [ 17:27 ] [ Admin ]

ماساژ درمانی یک روش موثر برای درمان بسیاری از بیماری ها و تسکین درد هاست  و در عین حال که ساده است می تواند به سلامت پایدار و شادابی شما بیانجامد. 
بررسی ها نشان می دهند، ماساژ درمانی باعث کاهش تنش و اضطراب بدن می شود و هنگامی که بدن شما از توان جسمی و ذهنی کاملی برخوردار نباشد نیاز به تمرین ماساژ درمانی خواهد داشت تا به ارگانیسم بدن نیروی تازه ای ببخشد. 

ماساژ درمانی امروزه یک عمل بهداشتی آرام بخش شناخته شده است و دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی هزاران داوطلب دریافتنند حتی موثر تر از قرص ها نیز عمل کند و هنگام استراحت باعث می شوند مواد سمی بدنتان با سرعت بیشتری از بدنتان دفع شوند. 

ماساژ گره های چوبی حبس شده در اندام ها را باز نموده و سبب جریان آزاد مایعات در بدن می شود و درد های ناشی از جراحی ها را نیز کاهش می دهد. 

مدت ماساژ برای اندام های مختلف 10 الی 20 دقیقه است که اگر ماساژ همراه با روغن های طبیعی باشد اثر بخشی آن بیشتر است و درد های جسمی تان آرام تر می شود .

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیروانشناسی
برچسب‌ها: ماساژدرمانیآرادنوروزیمسکنقویدار
[ جمعه 16 خرداد 1393 ] [ 17:5 ] [ Admin ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 19 صفحه بعد
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم از وبلاگم خوشتان بیاید.در این جا می توانید از آخرین دانستنیها و مطالب علمی بهره مند شوید.نظرهم یادتون نره ****لطفا به علت بروز بودن وبلاگ به صفحات دیگر هم سری بزنید****
برچسب‌ ها
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 276
بازدید دیروز : 427
بازدید هفته : 903
بازدید ماه : 879
بازدید کل : 51320
تعداد مطالب : 328
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1

spanstyle { position:absolute; visibility:visible; top:-50px; font-size:15pt; font-family:Verdana; font-weight:bold; color:#cc0000; } BODY { width:100%;overflow-x:hidden;overflow-y:scroll; } -->

کد حرکت متن دنبال موس . دریافت کد حرکت متن

.

کد کج شدن تصاوير

.
. . .. . .